110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото България е под руско робство.А, така ли, добре.

109

Българин

преди 5 години

Българските апаши от правителството трябва да помислят как да дадат държавни финансови стимули на Фолксваген да дойдат при нас да открият завода да им работим евтинко и ние да вземем някой лев по 1700 лева дават и ние да намажем заплати по 1700 лева.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103И сега като има телевизори всякакво фор ка и незнамси колко ка, защо България намаля с 4 милиона, а 2 милиона работят евтини черноработници на запад.Защото България е под руско робство.Ето сега освен Булгартабак(който русия унищожи след като го купи)и ЧЕЗ продадоха на русия.Нефтохим, Виваком, Булгаргаз, Лукойл също са руски.А на ,,американските" ТЕЦ директор е Евгения Юриевна Радионова.

107

LADA

преди 5 години

Лада вече правят доста добри автомобили-Лада вече не правят никакви автомобили, правят ги Рено.______________A членката на ЕС и НАТО България какви български автомобили прави?

106

Анонимен

преди 5 години

Сега не по магазините ами по бензиностанциите има повече неща от Кореком.А защо пенсионерите ровят в кофите за огризки от храма а не ходят до бензиностанцията да си купят нещо от кореком, а България е първа по смъртност в света?

105

Анонимен

преди 5 години

Лада вече правят доста добри автомобили-Лада вече не правят никакви автомобили, правят ги Рено.

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Е сега сме членове на ЕС и НАТО, има банани и телевизори в магазините а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, 70% живеят под прага на бедността и България е първа по смъртност в света.Сега не по магазините ами по бензиностанциите има повече неща от Кореком.А пенсионерите дават десетки хиляди левове на телефонни измамници и то ежедневно.Извън България на запад 2017г са родени 200 000 българчета, а в България, която е под руско робство 50 000.

103

Анонимен

преди 5 години

До Д-р ИсняТурция дава финансови стимули, а българските апаши приемат, иначе завод няма.Германия просто казва на българските апаши - добре, ще дойдем да използваме евтини български роби, и така ще се подобри имиджа на правителството, нови работни места, няма да плащате за безработица, но вие български апаши какво ще дадете, някакъв стимул ни дайте, дайте безплатно терен за завода, дайте безплатно сгради, дайте ни финансови стимули, иначе ще отидем другаде!

102

Радо

преди 5 години

В Германия живеят 10 милиона турци , и са навсякъде в политиката, в икономиката , в медиите .Лобирането е най вероятно много силно.Ще бъде невероятно ако Бг все пак спечели.

101

АГЕНТ САВА ДОГАН

преди 5 години

ЕЕ ВУГЕРИ, едно време ФРЕНЦИТЕ ИСКАХА ДА ВИ строят ''*** РЕНО'' В КРИЧИМ !МУАХАХАХА, после Ветерана от Втората Св. Война -- Ген. и Президент ШАРЛ ДЕ ГОЛ , като видя какви сте, бързо отмени заповедта към ''Рено'' . И спря всичко . Това беше 1965 г. - 1967 години !

100

Анонимен

преди 5 години

С голи гърди по тангентата България е напред!

99

Д-р Исня

преди 5 години

Турция дава финансови стимули, а българските апаши приемат, иначе завод няма. Нигерия е по-благоприятна за инвестиции отколкото страна, в която живеят само мързеливи и безморални престъпници с развито чувство за наглост!

98

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА къде се произвежда българската лимузина не руския президент, в Ловеч или в Харманли?Не се произвежда, а се сглобява, от каквото там намерили в полята край Митищи.Ами много хубаво, щом Русия е решила да използва евтиния труд в България да сглобява руските правителствени лимузини много добре, и българите ще вземат няко лев да си купят хляба.

97

Браво

преди 5 години

Само така - една от държавите който ни държат в икономическо робство ще отворят завод за да правим коли за чужди пазари като ни плащат 15-20% от заплатите който се дават в Германия за същата работа. Много благодаря.

96

Анонимен

преди 5 години

И сега като има телевизори всякакво фор ка и незнамси колко ка, защо България намаля с 4 милиона, а 2 милиона работят евтини черноработници на запад. И тоалетна хартия и банани също има...

95

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ СИ Е ТУРИЛА ГОЛЕМИ ПЛЪНКИ В СУТИЕНА ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА С ЕДНИ ГЪРДИ ПРЕД ИЗМИР

94

Анонимен

преди 5 години

А къде се произвежда българската лимузина не руския президент, в Ловеч или в Харманли?Не се произвежда, а се сглобява, от каквото там намерили в полята край Митищи.

93

Анонимен

преди 5 години

***, лекувай си нервите, защото вече не разбираш от ирония :)

92

Циник до 93

преди 5 години

Бяхме 30-ата икономика в света, само дето за да си вземеш телевизор се правеха списъци. Същински икономически тигър.-------Бил си ***....*** само докато се събудиш и установиш, че си спало на течение!Вие потомствените *** - лъжете ... и даже не се срамувате

91

изстрадал Българин

преди 5 години

Ох, дано се осъществи този проект, да им работим евтинко на немците, да вземем и ние някой лев да живнем малко в изстрадалата ни родина България (тук да отворя една скоба, изстравала заради 45 години социализън, затварям скобата).