20

Анонимен

преди 5 години

Българина масово трупа ненужни неща.

19

Така е

преди 5 години

Гладна кокошка просо сънува. Българите искат това, което нямат - пари и спокоен живот. В западна Европа не мислят как ще си платят сметките, а харчат пари за най различни хобита, като някой са колекционери, други си дават парите за екстремни спортове, ако си в Скандинавия пък са фенове на лодките, а германците на самолети и др. Работил съм в три държави и знам как живеят. Те също искат да имат още пари, но ние сме най бедните и най много говорим за тези пари и имаме повече нужда от тях.

18

Анонимен

преди 5 години

други цели на извисеният духовно социалистически българин от времето на бай тошо.VHS видеомагнетофон от корекомадвукасетъчен касетофон JVC, SHARP, panasonic, SANIO пак от корекома - интересно защо респромите и вефовете не бяха на почиттелевизор сони тринитрон - пак от корекома. Електрон и Велико търново - не се ценяха.И нататък бяха глезотийки - корекомска пералня, хладилни, печка

17

Анонимен

преди 5 години

До МакедонецМакедонец ли е - смърди на ако.

16

Анонимен

преди 5 години

Със таквиз учени таквиз приoритети имаме БАН да кажат къде бяха последните 30 год и как ни просветиха и какви приoритети имаме ? Ще поемат ли сега отговоpност и да си подадат оставките ?

15

Анонимен

преди 5 години

Спомням си смисълът на живота на социалистическия гражданин от НРБ.Всичко в жилищно-спестовен влог( лихвоточки ) за апартамент след 20 години.За ускоряване на процеса - намиране на връзки за заминаване в Либия или Коми.Следваща цел в живота - да ти излезе вноската за ЛАДА.Вече трета цел - да направиш жилищно-спестовен влог и вноска в мототехника на децата.

14

до 8

преди 5 години

На мен ми липсват банани - говоря за банани! На теб ти липсва култура - говориш за култура!

13

V

преди 5 години

Най големите оод та са българските партии .Скътали са у банките над 50 милиона от пари които са откраднали ,а не са изкарали .След политиците са чорбаджистите .Абсолютно безнаказани дори когато крадат данъци за десетки милиони като Ковачки . Държава на практика липсва ,само един репресивен ченгеджииски режим които рови из кофите на хората да гледа дали си купува от държавата наркотика никотин . ЕТО ТОВА Е К.ЕН.ЕФА В КОЙТО ЖИВЕЕМ

12

Ганю

преди 5 години

Баба казваше - Всеки със зора си! Аз имам нужда от капитал - интересува ме капитал! На вас ви липсва духовност и култура - търсите култура! Аз в това отношение дефицит нямам!

11

Анонимен

преди 5 години

БАН са бездарници ако идат в чужбина и за продaвачи на зарзават няма да ги вемат некадърни и мързеливи. Ако бяха и умни нямаше да настройват хората срещу себе си и да ходят на гей-парад.

10

Жо

преди 5 години

ЦИТИРАМ проф.Ченгелова- "Свърши времето на идеалния социализъм, в който бяхме одухотворени".Какви хора работят в Българската академия на науките! Още въздишат по огромната лъжа, наречена социализъм, когато сме били "одухотворени"ДРУГАРКО Чегелова, вашият социализъм преследваше хората, които ходеха на църква. За какво "одухотворение" говорите тогава? Социалистическата идеология и неосъществения и комунизъм ли ни е правил "одухотворени"?Сапуненият мехур на Маркс и Ленин се спука прези 30 г.

9

Анонимен

преди 5 години

Бойко на среща на ЕНП се смял с европейските си колеги, че се тревожат от надигането на националистически популистки партии! Направо им казал - Аз моите, елате да видите как съм ги дресирал! Не могат да ми мръднат хич, защото ха са мръднале - ха съм ги пратил на избори! направо ги нацепвам! Без субсидия ще ги оставя! Докарал съм ги до 20 гласа на вота- факт! Гледат уставно и нямат право да шават, освен да ме крепят!

8

евроатлантик

преди 5 години

Банани, банани, само това искаме. Банани и дънки. И чужбина. За това скачахме да сваляме комунистите. Сега имаме банани и сме щастливи. Много обичаме банани. Сега ги ядем всеки ден, не както преди само по Коледа. Какво му трябва на човек освен банани. Добре, че дойде демокрацията, че да си отядем банани като хората.

7

Анонимен

преди 5 години

БАН определят ли се като учени, ? Къде са им научните разбработки ? Hе смятат ли да кажат най-сетне как оползотворяват капиталите които трупат Може ли за един учен сисълът на живота да е да лъже, че е учен ?

6

Анонимен

преди 5 години

Смисълът на живота в бг са магистралите и бричките паркирани на улиците за да се изфукаме. За Борисов най-важно е широка магистрала за да може да не му пречат на джипа като обикаля.

5

Иво Христов

преди 5 години

Забелязвате ли - моите прословути 80%, заради които уж матреала се засегна! Не съм ли прав? Казано от правителствената телевизия и институт към БАН - не е обида, а сериозно изследване с огромна научна стойност!

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ политиците са се превърнали в апартаментни плюшкини и скъперници, които си вдигат заплатите и трупат апартаменти, а държат народа в бедност.

3

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Вземи тия западни ценности !

2

250 ЕУРО заплата

преди 5 години

Трудно трупам капитал, но щом казвате...........

1

zeus

преди 5 години

Очевидно добре сме усвоили евроатлантическите ценности...