106

1

преди 5 години

При проблемно куче/кучета на съсед:1во - не се оплаквайте на полиция, съсед, агенции, организации и т.н. безполезна сган2ро - действаитеТова е....

105

ветеринар

преди 5 години

тия кучета не са за настаняване ,те са за умъртвяване

104

Анонимен

преди 5 години

Горкият човек. Да почива в мир. Уви, хората като че ли започват да загубват човешкото и доброто в себе си, и така се превръщат в ЗВЕРОВЕ. Уви, хората и човеците НЕ дават любов, грижа, милост към себеподобните хора и човеци- към близки и роднини ДАЖЕ!!!О, и недейте вие, проклети кучелюбци, да казвате, че вашите проклети п.с.ета НЯМАТ вина и че са невинни! НЕ се оправдавате! Вие, проклети кучелюбци и проклетите ви п.с.е.нца сте ВИНОВНИ! Вие, кучелюбци сте ЧОВЕКОМРАЗЦИ и УБИЙЦИ на НЕВИННИ хора!

103

Сп???нс

преди 5 години

И ся ко прайм?? тежки наказания , ала бала или само бля-бля и до другия път.

102

Анонимен

преди 5 години

КУЧЕТАТА СА ЖИВОТНИ И НЯМАТ ПРЕДСТАВА ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЯДКИ И ЗАКОНИ НА ХОРАТА. ТЕ ДЕЙСТВАТ ПО ИНСТИНКТ НА ХИЩНИЦИ.

101

Анонимен

преди 5 години

Най-добрия приятел на човека е кучето, но най-добрия приятел на мъжа е пистолета.

100

мяу-бау

преди 5 години

нещата с тези кучета и ненормалните им собственици излязоха абсолютно извън контрол.

99

???

преди 5 години

тормоз, писане на кофи с мастило защо са им****************************************А защо да не се забранят със закон некои породи, като споменатите в статията? И който гледа такова животно - 50 хиляди глоба плюс 1 година ефективен затвор. И нема проблеми...

98

Анонимен

преди 5 години

До ВНИМАНИЕа и да му разкажете няма да ви повярва

97

Анонимен

преди 5 години

Веднъж едно подобно се опита да ме нападне, обаче добре, че нося нож, така го наръгах, че половин час ***, докато пукне. А собственика гледаше като насеан

96

Анонимен

преди 5 години

Максимална криминална отговорност на собственика: предумишлено убийство извършено с особена жестокост и страдание за жертвата.Световната практика е животни нападнали човек да се убиват незабавно от компетентите служби: мечки стръвници, вълци и т.н. Същото важи и за кучетата. Не виждам за какво са ги прибрали изобщо, освен за доказателствен материал.

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Е ти съвсем подцени ситуацията. Всеки съдебен лекар ще разпазнае ухапни рани причинени приживе, лескно ще ги свърже със смъртта на човека и собственика ще яде сапа в пандиза. Този *** заслужава доживотен затвор! Едно куче как да е, ама 5?! Някой беше цитирал уикипедия - не нападали без причина. Ако е едно, или две може би, но при кучешката глутница нещата са много различни - хапят като вълците, гризат, ръфат и ядат трупа на човека.

94

ВНИМАНИЕ

преди 5 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Вие гледате на едно куче като на чужд домашен любимец. То обаче гледа на вас в най-добрия случай като на враг, а често и като на плячка. Кучето НЕ ГЛЕДА НА ВАС като на възпитан човек, съгражданин на своя стопанин. То не знае за тези неща.

93

гост

преди 5 години

Нещо не виждам защитниците на прегазеното куче да взимат отношение по темата. Хайде изкажете се без да се притеснявате.

92

така е в БГ

преди 5 години

Видяхте ли сега промяната? Радефф ви я обеща.

91

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който гледа повече от 1 куче (котка) в дома си, без значение дали живее в апартамент или в къща с двор, е с психично отклонение или най-малкото с емоционален дефицит. С такива не можеш да излезеш на глава, можеш само мълчаливо да им търпиш денонощното джафкане и животински зловония.

90

Анонимен

преди 5 години

Сериозна заблуда е да смятате че куче ви напада за да ви УХАПЕ. То ви напада за да ви УБИЕ! И не ви убива само ако НЕ МОЖЕ.

89

Коки

преди 5 години

Масово *** с комплекси си вземат порода питбул, дого аржентино, кане корсо, газов пистолет и беенвенце на 20+ години...

88

Анонимен

преди 5 години

Да се криминализара със закон Кучелюбството !

87

Българска реалност

преди 5 години

След 10 години разследване и дела ще осъдят мутрата собственик на кучетата на 100 лева глоба. Сигурно ще се окаже и член на ГЕРБ, тогава само условно.