316

Анонимен

преди 5 години

*** да го оставим един месец на 220 лв.и да видим дали ще оцелее.Една пура и една закуска,какво му плащаш.

315

NN

преди 5 години

ей ,ей умен премиер си имаме бре....как позна веднага за ниската избирателност .....пу да не ти е уруки

314

Анонимен

преди 5 години

Професоре, към режим като в Северна Корея ли ни водите?!

313

MR Buch

преди 5 години

Прав сте господин Борисов, найстина съм в чужбина, но не само за 3-4 дни. Там ще съм докато докторите имед сестирет в в България взимат поне 2-3 пъти повече от продоавачка в магазиа. Там ще съм докато се научите че в училеще се учи и пари за частни уроци са загуба/а не кактто е в момента да водя детето на училище за де си губи времето и после да отделям по 3-4 хиляди лева за частни уроци и време да го водя/. Там ще съм и докато таксите са ви в пъти по високи от данъците където съм в момента.

312

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че от БКП произлизат и Герб, и БСП. Разликата е, че умните генгета останаха в БСП, а тЪЪпите и неграмотни като Цветанов и Борисов основаха Герб. Иначе са комунистическа чада и двете партии.

311

ББ

преди 5 години

Бачкайте и не се оплаквайте, така маимуните са станали хора.

310

Василев

преди 5 години

Това си е чиста пирова победа за ГЕРБ, при която лидерите трябва да си направят сепуко, защото са останали без армия от избиратели!!!По добре да бяха паднали на изборите ГЕРБ с минимална загуба, но да бяха активирали целия си електорат!!!Това не е жълт, това е червен картон!!!Пътят за предсрочни избори е отворен за опозицията, след като ГЕРБ загубиха доверието на честните обикновени почтени хора!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

309

Анонимен

преди 5 години

Престъпниците от ГЕРБ с престъпните тв.медии "спечелихаВсички на улицата и да ги изгоним.Това не се търпи вече.Купени и и фалшифицирани избори.Не вярвам на нато един социолог.МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

308

Анонимен

преди 5 години

Генералска гозба - 32,6 Филе Елена - 29 Мераклийски тас кебап - 14,8 Каракачански сач - 7 Специалитет по аптекарски - 3,8 Патриотична разядка - 1,9 Хайдушко мезе - 1,1 Азбучно плато - 1,8 Агнешки главички - 5,1

307

Цецо Ухото

преди 5 години

Пак нагласих изборите, а вие сте си същите овце. Поръчал съм си още 3 мезонета!

306

Анонимен

преди 5 години

*** се кефят че тоя който вече 10 години ги прави най-бедните граждани на Европа пак е на власт. Муахааххахаа..няма такива овце! Заслужавате си съдбата!

305

Анонимен

преди 5 години

Сега и Цвъки Асансьора ще се покаже да ръси заучени фрази... Беше се покрил известно време.

304

Професор

преди 5 години

Един Лидер, един Народ! Един Генерал! Генерал Борисов! Мощни и сиренясали *** за комунистите!

303

Анонимен

преди 5 години

Пак ги нагласихме, изборите де.Ц.

302

Присмехулник

преди 5 години

няма значение с колко герб бие бсп, защото и двете са израстъци на бкп, но управлявани от аонсуто, което е завършил и костов. цензурата им е poм от дпс. а изборното участие е поредната катастрофа за джендърите на нпо, които на практика си правят експерименти на живо с гоите.

301

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за екскурзии в чужбина пишете.

300

Анонимен

преди 5 години

100% купен, манапулиран,фалшифициран вот.ГЕРБ= ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С ГЛАВАТАРЯ БОЙКО БОРИСОВ.

299

!

преди 5 години

Г-н Борисов е прав, българина има пари, има собствени къщи, апартаменти и лични автомобили. Европееца само може да мечтае за това. За това винаги ще с гласувам за ГЕРБ както правят всички умни, красиви и преуспели българи.

298

Василев

преди 5 години

Бойко и глупави гербери, казах ли ви , че ще загубите доверието на честните обикновени почтени хора, тези които не са на хранилка на държавната и партийна ясла!!!Сега се пребройте и недейте да се радвате, защото след няколко месеца , ще плачете, ако знаете за какво става на въпрос!!!Агент Дарън Уорнабъл!ЦРУ!!!

297

123

преди 5 години

Бельi и пушистьi, както винаги.