15

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако не е НАТО - Путин веднага ще ни окупира... - че го няма и Плевнелиев да му се опълчи...

14

У

преди 5 години

АМА АБСОЛЮТНО ПРАВ Е СИДЕРОВ! Аз съм на същото мнение особено затова, че ЕС ни ощетява!

13

Анонимен

преди 5 години

излизане от *** незабавно и наште атлантически пропадниции в Белене и имаме шанс да се оправим!

12

Qwerty

преди 5 години

С еврофондовете - зле, ама без тях, щяхме да сме още в 19 век...

11

бай ганю

преди 5 години

този поне 1% от времето наясно ли е какво говорисякаш обаче му е простено каквото и да каже предвид тежкото заболяване загнездило се трайно в главата му и неспособността на лекарствата които взема да го оправятплямпа ли плямпа а неговите избиратели от същия психодиспансер му вярват ли вярватмай клиниката в която е на лечение е под руско ръководство

10

Анонимен

преди 5 години

то и патриотете са излишни и няма нужда от тях, ама това не ми пречи да управляват и да крадат заедно с ГЕРБ и както вече стана ясно с тайната коалиция на ДПС. пълна клептокрация и задкулисие. прасевски уж депутат, за 2 г един път отишъл в парламента - да положи клетва и да си вземе депутатския паспорт, с който да си живурка в Дубай с окрадените милиарди от КТБ.

9

Анонимен

преди 5 години

Сидеров ми става симпатичен и още малко ще съм му фен. Ако предизвика референдум за излизане от НАТО и ЕС ще стана действителен член на АТАКА. За НАТО и ЕС е напълно прав.

8

Чикън

преди 5 години

"Патриотите" се променят доста рязко след като се докопат до властта.Преди избори говорят едно, след това забравят почти всичко.

7

niki

преди 5 години

Продажниите като този, които говорят откровени глупоасти ще бъдат наказани на тези избори, както и на следващите, ако продължават с анти-българската риторика.

6

Анонимен

преди 5 години

Е тва е, тримата зрители на партийната телевизия определили еврокандидата...

5

Анонимен

преди 5 години

ХАЙДЕ ПАК БОЛНИЯ СЕ ОБАДИ.ТОЯ ПЪТ ОТ КОЯ ЛУДНИЦА НЕ ЗНАМ....ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ЛУДНИЦА,ТА ТО ТАМ ВСИЧКИ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Кой па го пита тос лааа! Нинурмалник! Утлачалник!

3

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да си гопворим прав си е човека ,нато е бандитска организацийка оправдавайки съществуването си с изкуствено измислени "заплахи" за да могат да доят кинти и американския военнопромишлен комплекс да си продава скрапа на васалите!

2

анонимен

преди 5 години

ДОБРО УТРО! Тоя откри топлата вода!

1

Професор

преди 5 години

Голям Българин, родолюбец и патриот! Волен Сидеров - новия апостол и Дякон!