47

Анонимен

преди 5 години

Вчера цял бус с полицаи пазеше блока. Половината бюджет за полицията отива за безсмислено пазене на властта, а беззаконието е навсякъде. В САЩ се пази само президента и то след убийството на Кенеди и стрелбата по Рейган.

46

Николай

преди 5 години

Прокара сделката с Ф-ките и побърза да я осребри. Странното е, че още на следващия ден след скандала отново бе привикан на задокеански закуски. Защо ли???

45

Демокрация

преди 5 години

Бат Сали

44

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, бива кич, но това кърти мивки, Аз помислих че някаква изолация са налепили за енергиина ефективност, пък то някакъв архитект взел за муза джамиите.

43

В БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА. ВЛАСТ на НАРОДА. преди 30 години когато беше НАРОДНА РЕПУБЛИКА да. Сега е ДИМоКРАДЦИЯ - ПУШЕК, МЪГЛА и власт на КРАДЦИ

42

4040

преди 5 години

Една справка в (НОЙ кой какво е получел последните 30 години + наследствени) - "СРЕДНИ" разходи на семейство, нали обичат тая дума = това което имаш като имот или др. Всичко е толкова просто,само че няма воля за истина.

41

Анонимен

преди 5 години

хора вие давате ли си сметка че скандалът е МЕЖДУНАРОДЕН??? даже господарите му отсвириха Цветанов.за една седмица падна главата на подуправителя на БНб, по банковия надзор, предупреден бе зам-главният прокурор да не се кандидатира за главен прокурор и започнаах атаките срещу Цветанов. какво значи това? на американциет им писна от корупцията у нас и особено - в сферата на банковото дело и застраховането.А атаката на "репортери без граници4 трябваше да е "синята лампа"

40

Демократ

преди 5 години

Важното е, че има банани, пълни магазини и свобода да говорим против правителството и да можеме да бегаме на запад. Свободата Санчо, е най-висшето благо дадено на човека. Демокрацията ни даде най-висшето благо.

39

ЗАЛАГАНИЯТА СА 1/5

преди 5 години

че ЦИЦЕРОН е пуснат в канала от американците. ТИКВАТА вече е получил нареждане от КОЗЯК , но още се чудят как да затворят устата на ЦЕЦО. Ако му конфискуват апартаментите / както е редно/ ще се разпее. Да му направят нещастен случай като Мишо Бирата... съмнително много станаха. Явно ТИКВАТА ще му задели малко парици от онези 3.4 МИЛИАРДА от Панамските досиета

38

Анонимен

преди 5 години

Какво се оказа - Красимир велчев - имотен скандал Антон Тодоров, имотен скандал, Владислав Горанов - имотен скандал, Ваня колева - имотен скандал (даже два - единия от предишниет апартаменти на Цв.ЦВ. е подарен от бащата на Колева), Рашидов - имотен скандал, Цачева - имотен скандал, Цветанов - два скандала със седем апартамента....брей много са зажаднели за апартаменти тези от Герб .изкупиха София. Я да проверим как Фандъкова и ДНСК издават разрешителни.

37

Имотен балон в София

преди 5 години

Хората видяха как ги лъжат с цените на жилищата. За Цецко Цветанов енд Къмпани, 600 евро на квадрат, за народа над 3000 евро квадрата в квартал Изток в София. Ами за другите строителни фирми по квартали в София дето продават на дупка и на зелено за по над 1200,1300 евро квадратния метър?? Стига лъжи и манипулации на пазара на недвижими имоти. Съд за спекулантите!! Сами се изложиха като се изпуснаха колко е себестойността, 500 евро на квадрат в топ район на София!! Вижте как дерат по 10 кожи!

36

Анонимен

преди 5 години

до 42 - споко чакаме го да се върне от САЩ в Сряда. Тогава ще научив съдбата му.-Някога така изпращахме вождовете в Кремъл и като се върнеха вдигахем палци нагоре Ураааа или палци надолу Уууууу според волята на Кремъл. Сега изпращаме Цветанов в Овалния кабинет, но иначе нищо не се е променило.

35

г

преди 5 години

Очаквам блока да стане място за поклонение на християните и не само и по цял ден да обикалят да пеят псалми и да не им дават да спат на ЦЦ и ЦЦ.

34

водач на МПС

преди 5 години

Брей, много известна стана улица Латинка. Аз живея на нея още от далечната 1963 година. Тогава тя не беше още асфалтирана, нямаше улично осветление - с други думи казано - кал до уши, тъмнотия, нямаше и свързване към ТЕЦ-а. Та се отоплявахме с печка на дърва и въглища , печка тип пернишко чудо. Тясна, висока, с кахлени вътрешни стени. И с електрически бойлер в банята. Освен това нямаше коли ! То нямаше и изградени сгради - околовръст имаше градини - тук - там с някоя и друга къщичка и слънчо

33

Анонимен

преди 5 години

Два дни преди да падне окончателно първият кабинет на Борисов излязезе доклад на Стратфор (частна агенция към ЦРУ) с гадории срещу него...

32

СБОГОМ ГЕРБ

преди 5 години

Няма да ни липсваш

31

Анонимен

преди 5 години

Помните ли как падна първия път Борисов? мислеше се за много силен имаше си всичко - президент, премиер, послушен Парламент, мнозинство от кметове....Дойде хилъри Клинтън и и поиска да въведе АКта и шистовия газ, той й се опълчи. Хилъри си замина, започнаха протести, хората да се палят и след месец кабинета падна. Борисов отиде в САЩ и се върна попарен.

30

БГ

преди 5 години

Трети ден Цветанов не е подал оставка.

29

Анонимен

преди 5 години

Борисов се върна - "знам откъде е таката. Цветанов да отиде в САЩ" Цветанов отиде в Сащ и вече трети ден го няма. Готвят отстраняването му. Ако помните така остраниха Орешарски - Стойнев напъваше за Южен Поток, дойдоха трима американски сенатори (единият Маккейн) и ДПС излезе от властта. сега Борисов напъва за Турски поток и Аец Белене- руски проекти. Как американците ще позволят това да се случи?

28

Онуфрий

преди 5 години

Хахахс, псалм имат, ама нещо не ги защити собствениците да не ги уволнят от работа, дотука БайХ уволни двама... честито. Може пък аз да не разбирам и Божествената защита да се е проявила като така ги накара да си стоят защитени в апартаментите и да не ходят на работа, че там ще ги питат откъде са им парите, защо толкова евтино са ги взели и т. н.