107

Ха-ха

преди 5 години

Пос.рани евроатлантици,да не мислите,че Русия щеше да отстъпи току тъй Крим на САЩ!?Няма такъв филм!Свърши се с отстъпленията,започнали 1990г...

106

ИМПЕРАТОРА

преди 5 години

Имам си самолети и ще си ги разполагам на теритоорията ми там , където си искам ! Ако някой има претенции към територията на Империята , да дойде и да ми каже ;) ! За злобарите и драскачите - ДГД !

105

до115

преди 5 години

тези думи точно каза Лукашенко в едно интервю на скоро има го в тубата, вероятно и него цитираш за отбрабата ба Крим в кавички.....Колко украинци са загинали в сражение за отбраната на Крим? Нито един. Колко изстрела са дадени? Нито един.За родното земя се воюва, а не се реве.....

104

Хм

преди 5 години

Нас какво ни засяга тая работа?Да реват Пасито,Роско Плевнята,Цецо Молитвата и цялата им пасмина от стотина души!Нашият враг е на югоизток за него трябва да мислим и вземаме мерки!

103

Анонимен

преди 5 години

Колко украинци са загинали в сражение за отбраната на Крим? Нито един. Колко изстрела са дадени? Нито един.За родното земя се воюва, а не се реве.

102

Анонимен

преди 5 години

5 милиарда инвестираха САЩ в Крим да направят военна база, а Путин им го измъкна изпод носа. Още пищят.

101

до 112

преди 5 години

кой го *** пък твоето мнение, айде по споко ще се пръснеш от злоба и яд...хаха. Диазепанче глътни.

100

Анонимен

преди 5 години

Просия нищо не е подарявала.Трябва да се изметат руските г ниди от Крим.

99

до 108

преди 5 години

ОПЕРАТИВНО ВРЪЩАНЕ, май нещо ти е непонятно какво означава и за кскво се отнася.

98

Анонимен

преди 5 години

до 108като ги гледам мамашите лятото дето са по златни и слънчака в голяма нищета са, дрипави и залиняли от глад....

97

ХАЙДЕ СТИГА

преди 5 години

сте се занимавали с "бедната" РУСИЯ. Дайте да събираме помощи за гладуващите учители в САЩ, дето 3 ти месец не са си получавали заплатите и ядат на вересия в местните ресторантчета

96

Анонимен

преди 5 години

"Ако не беше оперативното връщане на Крим и Севастопол в състава на Русия,До сега беше референдум, сега вече е ОПЕРАТИВНО ВРЪЩАНЕ!! Кат Русия втора няма тъй могъща на света,всичко е било измама,а народа в нищета.

95

ТАКЪВ ВОЙ ОТ ОБОРА

преди 5 години

отдавна не бяхме чували. Много ги боли краварите, че не им позволиха да си водят г.оведата в Севастопол. Скоро ще изритат и ПРАСЕТАТА на власт в КИЕВ и синьо жълтия флаг може да остане флаг на града ЛВОВ само. Ако ПОЛША не го прилапа

94

ЯВНО ПЕЧАТНИЦАТА

преди 5 години

на зелени хартийки е пуснала поредната пратка. С карго Фашингтон София са докарали малко парички за заплати на сороските агитки тук. А ЕРДОГАН приятеля на БОЙКО той направо си ги дава парите ЗАКОННО по договор със СДС навремето чрез хилядите негови агенти по джамиите тук. В Гърция например НЯМА НИКОГА да чуете такъв ВОЙ на уредбите от останалите тук там джамии.

93

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикЩом си историк трябва да знаеш, че Александър 2 не е могъл да окупира България, защото тогава такава държава не е съществувала. За 5 века благоденствие ние даже сме забравили, че сме имали държава. А на територията на бъдеща България остават в качеството си на окупанти само загиналите руски войници. Русия ни подари свободата и ни остави територия два пъти по-голяма от сегашната, а твоите западни идоли почти цялата я върнаха на Турция.

92

Анонимен

преди 5 години

"е племенник на поручик ЙОРДАНОВ лично разстрелял децата от Ястребино"Добре е направил, комунистите така се изчистват.

91

Анонимен

преди 5 години

А бе Сашко, имаш ли представа от значението на думата "акостира"

90

ДЕБЕЛИЯ САШКО

преди 5 години

депутатин от СДС и продавач на пешкири после като посланик на ЗАПАД е племенник на поручик ЙОРДАНОВ лично разстрелял децата от Ястребино... А МИЛОСТИВАТА комунистическа власт даже му е позволила да стане ДЕТСКИ УЧИТЕЛ. Какво ли им е казвал на пионерчетета?

89

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSPyсоробите отново са на амбразурата--в бг няма русофоби, както няма и някакви маниакални русофили!има едни финансово заинтересовани - пу.тяфили, проводници на гъзпром луков-ойл... и нищо повече от това!ако утре пу.тя изчезне от хоризанта, най-малко половина от днешните кресливи и плюещи по бг "пу.тяфили", мигом ще се развеят червено-белия флаг с 50-те звезди, както и синия флаг със петолъчките! убеден съм в това!

88

КАКТО КАЗАХ

преди 5 години

турчеещите се гербаво-депесарски агенти на амбразурата са се развилнели в лъжите си днес. Очаквам ТУРЦИЯ да ни "освободи" от лошата РУСИЯ. Това вече ще е наистина според послената редакция на Истамбулската конвенция....