9

Анонимен

преди 5 години

Взеха си комисионна за перките сега ги махат.Сега ремонт и пак щавене на данъкоплатците.Да идват комунистите с Путин и да се оправят нещата.

8

Анонимен

преди 5 години

В Истанбул има светеща зелена линия, успоредна на трамвайната и когато наближава трамвай тя започва да мига в червен цвят.

7

Софиянци не спете

преди 5 години

Да запитам, виновниците ли ще платят сметката за тези опасни камънаци или данъкоплатците. А пострадалите да заведат дела против общината.

6

Замислен

преди 5 години

"Ограничителите са поставени по ул. "Граф Игнатиев" по препоръка на Пътна полиция" !!! Колко време трябва да мине за да се осъзнае, че в пътна полиция няма един нормален. Всички до един са с някакви ментални девиации. Като препоръката им да шофираш в града опасан с колан. Където 95% от катастрофите са със страничен удар. И точно тогава колана се оказва убийствен. В прекия смисъл.

5

Кашкавала

преди 5 години

Направете ги високи по метър бе!С тези 40см, колко човека, трябва да се претрепят!

4

WTF????

преди 5 години

Това да не можеш да направиш един качествен ремонт си е излагация. Герберските фирми взимат 3 пъти по-скъпо от нормалното и пак не си вършат работата. Графа е лицето на ГЕРБ - грозно, бавно, скъпо и много некачествено. Тези мафиоти трябва да бъдат махнати от власт час по-скоро. Докато е останало нещичко от страната ни.

3

Анонимен

преди 5 години

Направо да слагат противотанкови и това е ? Те нямат вина толкоз им е ....

2

Анонимен

преди 5 години

Доказателство, че софиянеца трудно вижда по-далеч от носа си.

1

Анонимен

преди 5 години

Какъв архитект е този некадърник? Не стига че стана грозно, ами и животозастрашаващо.