36

Анонимен

преди 5 години

Асфалтират с варовик, малко пясък, и отгоре някой милиметър асфалт, колкото да издържи до ремонта. После ремонт на ремонта и така.... :)

35

Кучешки живот

преди 5 години

българия е много назад от Румъния и Македония!!

34

минувач

преди 5 години

Абе да попитам - ББ асфалтира ли вече и лунната пътека както обеща? Немам кинти да стигна до морето - та затова питам де...

33

Анонимен

преди 5 години

до 17 Пишеш глупости. Бившите служители на ДС в Румъния са на почит Имат си организация с шеф бивш генерал. Думата им се чува в обществото. Говорил съм с него. По време на хитперинфлацията у тях ги назначиха отново след чистките и ги пенсионираха пак след 6 месеца , с по-високи пенсии. Една от причините за появата на мафия у нас е изгонването на хората от ДС. След 1917г. в Русия и у нас след 9.9.1944г. бяха оставени всички специалисти в армията и МВР, но у нас не.

32

Анонимен

преди 5 години

Ама Румъния не е стабилна. Ние сме стабилни благодарение на ГЕРБ.

31

Румънеца

преди 5 години

Само че в Румъния работниците сами плащат осигуровките си. Важно е колко е чистия доход, а не основната заплата.

30

Д

преди 5 години

Ужас нали всичко е наред у нас как така стана бб се хвали че е мн добре върви всеичко

29

Анонимен

преди 5 години

България със заводите които имаше, с неопетнената си природа по времето на бай Тошо...ако всичко се развиваше досега така , тоест 30 години след неговото управление в темпото в което се развиваше държавата при него и със сегашните методики...Ние щяхме да имаме заплати от по над 5000 лева , бе буунаци! Унищжихме си заводите, унищожихме си курортите и природата...е откъде инвестиции, бе селяци? От пияния англичанин на Слънчака дето си купил пакет Ол инклузив? Или от хамериканчетата на Мариците?

28

Анонимен

преди 5 години

За десет години ( 2009-2018) сътрудниците на ДС във Външно министерство са намалени с ........ ДВАМА !?Бойковизъм = Комунизъм Кога ще ги стигнем румънците с Този Тиква ?

27

143? в Русия

преди 5 години

446? в Румъния, 286? в България, 143? в Русия ......

26

Анонимен

преди 5 години

Бизнесмените и политици са заедно и против народа.

25

Щерю

преди 5 години

А Бизнесът у нас протестираше с/у вдигането на минималната заплата - та може да сие представите "Бизнесът" каква мафия са...

24

Анонимен

преди 5 години

Мислете като гласувате и не вярвайте на предизборни лъжи! Преди изборите ще обещаят пак високи пенсии и заплати, а в действителност ще вдигнат драстично цените и данъците.

23

обикновен

преди 5 години

Истината е че никой не опита да направи нещо добро за България, затова бъдеще тук няма,няма и да има хората отдавна се предадоха,отказаха или пък напуснаха.

22

Анонимен

преди 5 години

Боичо Методиев Борисов и другите *** - вън !

21

Анонимен

преди 5 години

до 17 На 10 ноември трябваше да се обяви военно положение, и всички *** като Тиквата да бъдат в панделата...Всички Мутри....Ганчевци, Павлововци, Череповци, агенти на ДДС като Доган, Мавъровци...Любен Гоцевци и неговите борчета....списъкът е дълъг.

20

Анонимен

преди 5 години

маринчО , румънците много те слушкат , брато .

19

Марин

преди 5 години

Може да съм ***, но взимам 4к бруто без въобще да си давам зор, а вие се счупвайте от бачкане и реване.

18

фалшива новина

преди 5 години

Я питайте Бойко вярно ли е,

17

лустрация

преди 5 години

Румъния имаше лустрация а напоследък си прочистиха съдебната система и това беше решаващ фактор. С всичките бивши комунисти и децата им в правораздавателната система, България няма шанс. Чуството за безнаказаност и тотална несправедливост не може да движи прогреса и инвестициите. На 10 Ноември не стана каквото трябваше да стане.