14

Мария

преди 5 години

Още едно доказателство, че сте от тюркски произход. Славяните не правят така. И да хванат жената, че кръшка, най много я сменят, не повече. А вие..същински анадолци.

13

Анонимен

преди 5 години

Тия от Анимус са едни манипулатори....Парите им идват, само ако има "жертви", в резултат на което непрекъснато се раздухва по медиите как мъжете биели и изнасилвали жените си. Ето в този случай - няма данни за насилие, ама от статията всячески се внушава как той си я биел и преди, ама хем та си траела, хем никой не забелязвал.В едно интервю по радиото им зададоха въпрос "а има ли пребити мъже" и оная като подскочи и като се изцепи "вие представяте ли си мъж да бъде пребит до смърт от жена"?

12

Анонимен

преди 5 години

У нас и навсякъде по света винаги е имало насилие, вкл. и домашно. Имаме и не лоши закони против него. Жалко е, че не се спазват, институциите ни не работят, а манталитетът на хората не се променя за година - две.

11

Анонимен

преди 5 години

В България все още не съществува официална статистика за броя на жените, жертви на домашно насилие.Скоро вече няма да е необходима статистиката - терминал 1,2 , жена убива мъж, мъж убива жена и.т.н.Статистика се прави когато може да се приеме, броят на случаите е неизброим, но краен. Тази предпоставка след някое друго десетилетие няма да е изпълнена за България!

10

Хурейшу

преди 5 години

След като Калина и Васил са нямали проблеми, до убийството се е стигнало безпроблемно.

9

:-)

преди 5 години

А за 67-годишната убийца Веска, погубила мъжа си, няма ли да пуснете нова новина, или двечки стигат? Виж, ако убитата е жена, ще има статии седмици наред!

8

Анонимен

преди 5 години

Охооо, събудили са се и тези, които в предишните статии писаха коментари, че не било нормално в едно семейство хората да си говорят, а по-нормално било всеки да си има "лично и неприкосновено пространство" в което било напълно в реда на нещата да скриеш 2-3 любовника. Пак ли ще обяснявате, че било нормално да се тpакаш с настоящия с който НЕ се разбираш, докато се тракаш и с други и си избираш подходящ измежду другите. И чак като си намериш някой да ти хареса, тогава да кажеш на настоящия? :)

7

Анонимен

преди 5 години

Как всичко се завърт около съд и прокуратура, но някак се завърнат вещата и цялото общество става виновно...Аре де, сиа, арееее у ...

6

Анонимен

преди 5 години

Как можеш да познаваш човек, с когото си от три месеца заедно??През каква житейска виелица сте преминали заедно?Странно...

5

Анонимен

преди 5 години

Явно хибридната война с акции за подмяна на общественото мнение се води не само под политически статии и статии за военни конфликти. Сега забележете колко много коментари ще опитат да подменят традиционните български семейни ценности и колко много трoлове ще се изредят да ви обясняват, че "ама вие как така оправдавате убийство със скрит СМС", без въобще да сте си помислили да оправдавате убийство с СМС. Ще ви се обяснява, че нормалното БГ семейство са скотове и "пpимитиви", щом си споделят вкъщи

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам ама малката раз врат ница със сигурност вече няма да сй помисли за чужда чу р ка.

3

Анонимен

преди 5 години

В предишните статии (могат да се намерят с търсачката на сайта, се пак затова са я направили хората, макар и да е твърде проста и глyпава за днешно време), се изредиха една купчина жени да пишат коментари. И все бяха някакви такива, на които си им личи, че изневеряват, а даже някои от тях си го признаваха. Коментираха как уж все мъжете били виновни (все едно пък никога не се е случвало жена да убие мъж), как било нормално да си с няколко мъже едновременно, как мъжа трябвало да няма против, т.н.

2

Berba

преди 5 години

Образована? Супер старт в живота? Майтапите ли се? Глезаната е била неподготвена за гнева на прекрасното лошо момче което е търсила под дърво и камък.

1

Анонимен

преди 5 години

И двамата са много добри деца. Отличници на Демокрацията. Познавам ги лично.