106

лих

преди 5 години

моля не правете расистки забележки 4е са с по- големи от нашите и са по - здрави!!

105

До Китаец

преди 5 години

Няма проблем. Нали китайците са македонци :))

104

Шопо

преди 5 години

Ами като не следва евроджендърските тенденции...Но природата никой не може да оспори,Видно е ,че тъмната боя е добра само в спекулациите...

103

някой си

преди 5 години

80-години... когато Техническият университет се казваше ВМЕИ "Ленин". В групата ни (половината гении от математическата гимназия) се появяват двама черни - единият от ЮАР пратен по линия на прогресивната младеж, а другият от Мали, платил за образованието. Прогресивният младеж от ЮАР получава подигравателни усмивки, когато не може да разбере какво е първа производна. За голяма изненада този от Мали се оказа по-гений от местните математици и. Та толкова за разликите в интелектуалния потененциал.

102

Китаец

преди 5 години

Да. Има голяма база с гени от години и дори български учени са доста напред в тази материя. Официално и факт е че руснаци и шведи са с китайски гени, а не с европейски.

101

До White trash

преди 5 години

Боли а? :)

100

Хитър Петър

преди 5 години

В днешния фалшив свят когато човек каже истината, всички лицемери го оплюват. Джеймс Уотсън е учен откривател с историческо значение за човечеството. Тези мишки които са отнели титлите му, какво са открили? Щом смятат че не е прав, нека го докажат научно. На този призив отговарят, че самата идея за подобни изследвания е расизъм. Защо?

99

До 108

преди 5 години

Не щатите, а целият свят в момемнта са в икономически подем Слагам кавички, защотото всичко е един балон, който скоро ще се спука. А да не говорим как президентът поиска още колко милярда долара заем, който не му отпуснаха и държавни служители в щатите останаха без заплати.Това ли ти е подема?

98

Анонимен

преди 5 години

В заглавието има фактологическа грещка.Не трябва да е: Белите по-умни от черните: Расизмът отне титлите на д-р Джеймс УотсънТрябва да е: Белите по-умни от черните: Научно доказан факт отне титлите на д-р Джеймс Уотсън

97

Анонимен

преди 5 години

Истината боли...но кой има смелост да го каже без риск ? Браво на честен гений! Много му дреме на 90 години за фалшивите награди.Всеки знае,че е така,но публично не смеят,продажници..

96

Безпартиен

преди 5 години

ДО 100.....Снежинката се оказа за момента 4 пъти икономически по добър от "Чудото печка", специално за САЩ, действа много последователно в политиката си и о.... от когато е президент не е вкарал САЩ в нито една Война ( търговските не ги брой)... Та Бай Тръмп ще си е президент още известно време....

95

Недодялко

преди 5 години

И между другото, почетните титли, не са научни, а са един вид чест и уважение. За справка, един неграмотен ***, като Стоичков е Доктор Хонорис Кауза, а научната титла Доктор, никой не може да му я отнеме на база расистко изказване.

94

До ЛоШо

преди 5 години

Като гледам науката е доказала друго.Но ти живей в толерантния свят, в който науката не струва пред идеологията и мантрите на управляващите.Също както беше през комунизма.

93

До 102

преди 5 години

Познавам черни доста по-умни от теб. Вие знаете ли, че почти всеки от нас има африкански гени. А ще ви изненадам ли ако ви кажа , че руснаци и шведи имат над 90% китайски гени....Както каза по-долу ЛоШо има можещи и неможещи хора. Който дели хората по раса и религия явно той е назад в еволюцията

92

Ха-ха

преди 5 години

Политкоректност,какво да се прави...Споделил е човекът един очевиден факт и е отнесъл калая!

91

Анонимен

преди 5 години

До Горан 94Това няма нищо общо със западните ценности! Недейте бърка гей пролетариата със средностатистическия, бачкащ здраво и качествено западноевропеец. "Политическа коректност" наложена от неокомунистчетата дето вместо да се хванат на работа искат да вземат чуждото...

90

Анонимен

преди 5 години

Ако чeрните бяха по-умни, то ние щяхме да напираме в момента към Африка. Не знам какво повече има да се каже. Делят ни десетки векове еволюция, която е трудно да се отрича - при тях е развита повече физиката, при нас повече е развит интелекта.

89

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

От втори във Света, станахме предпоследни в списъка с най-умните нации. Как стана така?Еми демокрация и капитализъм водят до този резултат.По-времето на Бай Тошо беше проведен тест с всички нации. Най-умни бяха евреите, а ние след тях. Всъщност теста беше направен, за да спечелят евреи, но нека си вярват. Оставихме евреите да бъдат най-умните. После така се оплашиха, че за има няма 10 години промениха цялата методология на тестовете. Е, как някакви си комунисти ще бъдат на второ място. Ако не

88

Верно

преди 5 години

До Додо cont'dНобеловата награда вече не струва колкото материала от който е направен медала....

87

Victimized

преди 5 години

"Нищо по същество. Само виждам аргумент тип ad hominem, т.е., атака към личността на Нелсън Мандела. Но той не случайно е получил нобелова награда на мира"Яворчо, той и Бари Хюсейн Обама получи същата награда за мир, и след това свалиха Кадафи, като по негово време атаките с дрон се увеличиха с поне 50% от предходни години. Тази награда не означава абсолютно нищо, което личи и от държанието на мейнстриима към учените получили такава награда.