146

Тръба

преди 5 години

Ха, ама те и заплата ли дават?

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 156кой говори за масово? Тука става дума за конкретната позиция. Който не е наясно къде и как се формират възнагражденията на държавната администрация да ни спести компетентните си коментари. Футбол, жени, коли, политика-вътрешна, въшна, а вече и от формиране на възнагражденията в ДА започна да разбира *** Балкански. Но докато на чело на държавата е пак същия тоя ***, а медиите са на ниво селска кабеларка така ще е *** навсякъде

144

БГ работодател

преди 5 години

Търсим хора на които да се подиграваме, да ги бием на работното място, да ги ритаме в главите, да издържат на пияни и дрогирани началници, да работят без пари извънредно и на празници, да нямат никакви финансови претенции, да издържат на безпричинни глоби, да са висшисти, а началниците им да са среднисти, но това да не им прави впечатление, да нямат никакви амбиции за развитие, защото развитието е само за "нашите хора", да са неморални и неетични, да си мълчат като виждат, че крадем.

143

Анонимен

преди 5 години

Негодници винаги има , даже ще има 100 кандидати.. Има хора завършват IT специалност без да могат да програмират.. И това става и в добри университети ...

142

Анонимен

преди 5 години

153, ако в държавната администрация се взимаха масово по няколко хилядарки, нямаше да работят такива некадърници там.Казвам ти го като работил известно време като държавен служител. Нали ги виждам къде са бившите ми колеги сега и къде съм аз.

141

Анонимен

преди 5 години

В политиката в България всички са милионери (поне). Просто има там ресурс. Нищо чудно и това да му е първоначалната заплата (ще я поправят за да стане колкото е новата минимална). Но от заплата няма да живее. И всичко даже може и да си е легално.

140

Анонимен

преди 5 години

Основното изискване е да са склонни към самоубийство в рамките на следващите няколко месеца.

139

Анонимен

преди 5 години

стига сте крякали, некадърници такива. 510, та 510. Не, няма да е 510. Има си наредба за заплатите на държ, служители с едни таблици вътре и масово се започва с МРЗ и се стига до няколко хилядарки според стаж, длъжност, институция. Тъй, че не го мислете началника, със сигурно ще взима повече от вас.Тва българина е мега ***, чете без да мисли и повтаря като папагал

138

реалист

преди 5 години

България търси можещ министър - председател със стаж и прочел повече книги с първоначална заплата 550 лв. Ако може да не е пожарникар и мутра.

137

Анонимен

преди 5 години

Чакайте малко, никой не е казал, че търсят доброволци. Вариантът с докарването на кандидат с опряно дуло в тила не трябва да се пренебрегва.

136

Анонимен

преди 5 години

До 27145Парите влизат не само в базата данни на АПИ, ами в банковата сметка .. Това дали ще манипулираш базата данни няма значение.. Важното е какво има в банката..

135

Винекфк&йк

преди 5 години

Да се направи една тлъста държавна поръчка за намирането на специалиста че всичко да е "чисто"

134

Професор

преди 5 години

Търся жена да ми сменя чаршафите, да почиства стаята и да мие чиниите. Да изглежда добре , възраст не повече от 35 години, да носи на алкохол. Заплата : 200 лева плюс осигуровки.

133

Анонимен

преди 5 години

Явно и за Търговския регистър така са търсили :)За тия пари, дори на седмица, не на месец, читав ИТ специалист даже няма да стане от леглото сутрин, камо ли шеф да стане.

132

Анонимен

преди 5 години

България ще е единствената държава в света с винетки и ТОЛ система едновременно.

131

Тази

преди 5 години

ТоЛ система нали казахте, че струва 150 милиона на година. Къде са другите пари, щом такива заплати се раздават. ГЕРБ да провери собствената си агенция.

130

от Златни Пясъци

преди 5 години

Търсим хигиенистка за тоалетните на хотела. Изисквания: свободно владеене на два чужди езика, висше образование- магистърска степен, стартова заплата 500 лева.

129

27145

преди 5 години

Ниска заплата за да няма случайни кандидати. Там трябва правилният човек, защото после ще има манипулации и *** на записи от базата донни и присвояване на милиони годишно. Не забравяйте, че тази система и в базата данни ще се регистрират милиони транзакции за купени винетки и платени в брой такси на бъдещите изградени тол пунктове по магистралите, които ще плащат чуждите камиони и мпс-та.

128

Отдавна евакуиран

преди 5 години

Шега ли е това или подигравка?

127

Анонимен

преди 5 години

2 месеца след назначението ,шефа на апи ще разпореди една нула накрая. Така се прави. Само че защо обявената заплата е по-ниска от минималната в страната ?