6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Късно е, чадо !Руснаците вече имат свръхмодерни ракети, види се създадени не без извънземна намеса ...Монетата се обърна ...

5

Евроатлантик

преди 5 години

България е член на НАТО и ЕС. Ако стане военен конфликт нашите парньори ще ни защитят и американци, германци, французи, холандци, австрийци, белгийци, датчани и от всички страни членки на НАТО ще дойдат да проливат кръвта си за България и няма да ни оставят да сме пушечно месо.

4

БГ

преди 5 години

ти се надявай да не фалира ,че такава криза ни чака ,че и чак руснаците ще пропищят от глад и мизерия като няма кой да им купува полезните изкопаеми.Невиждана рецесия ще има по целия свят

3

Анонимен

преди 5 години

Не че и двете страни не ги разработват постоянно.Всичко е само шум за народа . В Русия каквото каже Путин . В САЩ поне трябва да се одобри от конгреса. И опита показва исторически се че война се печели с ресурси. И понеже война от ядрен тип не може да има ,защото ще е последната , на дневен ред са икономическите. И там знаем кой обикновенно печели.

2

Вече е ясно!

преди 5 години

САЩ фалират и отиват в историята. Както каза баба Ванга - ще остане величието на Русия!

1

Анонимен

преди 5 години

Без война всичко е безсмислено. Скоро трябва да има голяма война, която да срине някоя "развита" държава из основи. Иначе ще има бавно слизане на нивото на колониите. Англия и Франция вече са превзети от бездарна и3мет от кафяв тип walkingshits from shitholes.