75

Гашо

преди 5 години

Да гният в Сливенакия затвор дано. Всеки може да прочете стенограмите от срстата. Даже са коментирали с парите да си правят заведение или скара бира на свободен парцел в Младост, чрез подставено лице. Виновни, та дрънкат. 100 човека са ги работили 3 месеца, това е огромен труд. Евала на спец. прокуратурата и ГДБОП. Очакваме справедливата най- тежка присъда от съда и да бегат на топло. Когато държавата работи доста като тия ще почнат да хленчат и вият на умряло

74

Без коментар

преди 5 години

Фризьорката и помошничката й не искат да коментират СРС-та. Там ясно и точно е показано колко са крали. Ами като са ги хванали, ще си сърбат попарата

73

до 73

преди 5 години

Пич арестуваха я с костюм ,не помниш ли ? Къде е ? Тези дрехи са и донесени.

72

Анонимен

преди 5 години

До sakiДокажи, че Иванчева е пратила някого да иска подкуп!Докажи го!

71

Анонимен

преди 5 години

Няма червена мафия. Има мафия на демократите - така е след 1989 година. Гръбнакът на мафията на демократите са пуснатите от затворите криминални престъпници от президента Ж.Ж., както и разни бивши спортисти, най-вече от силовите спортове. Не случайно в началото ги наричахме "борци", а не мутри.

70

Гюлезар

преди 5 години

Айде при нас в сливенския да ни обслужвате

69

до 8

преди 5 години

Плаща ментора и оня вечния кандидат за кмет плешивия милионер. Плаща защото ,ако тази проговори пада и той.

68

Анонимен

преди 5 години

До читателТова, че сме против психическия и физически тормоз, не ни прави поддръжници на БСП.Всеки, който не одобрява сталинистките ви методи на репресия го смятате за БСП.Типична тролска манипулация!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Според теб, Бойко не е ли от червената мафия? Бойко не беше ли комунист до 2000-та година, много след като другите си хвърлиха червените книжки?Къде беше Бойко след 1989 г? Кой хора създадоха мутренските охранителни фирми?

66

До 56

преди 5 години

Не разбрах, тя взима подкуп за да пречи на герб да краде? Я разясни малко моля те.

65

минувач

преди 5 години

Добре че се зачетох в коментарите.Стана ми яснона кое комунистите викат хунта - то било добро нещо;Кое било мутра - социалистически престъпник; и т.н.Явно социалистите са организирана престъпна група.

64

granik

преди 5 години

Неуважение към българския съд е да ходиш на заседания по тениска или по потник. Тия двете нормални ли са ?

63

saki

преди 5 години

Значи ,ако аз изпратя мой братовчед да иска подкупи от мое име ,а аз се правя на ударен или пък притисна тоя оня с тормоз и бавене на документи да направи някое даренийце ,това значи ли че съм престъпник ?

62

До 56

преди 5 години

Да бе мирно седяла и не пречела на ГЕРБ да краде, не би в затвора влезнала. За съжаление е така.

61

Софиянец

преди 5 години

Хехехееее , номера от селска вечеринка , само да я пуснат и ела да видиш ?!

60

Анонимен

преди 5 години

Бебаз се чудих защо ОмбуцМая, стои зад исканията тези двете. Но сега ме осени идеята, че го прави за всеки случай, ако я затворят и нея да и е комфортно.

59

Анонимен

преди 5 години

Бойко настъпи леко мафията като се обади и каза:"Ало, Ваньо ?"

58

Анонимен

преди 5 години

Как така Иванчева ще пречи на ГЕРБ да смуче народната кръв?! Я веднага в ареста!

57

анонимен

преди 5 години

Дано останат живи до делото.

56

читател

преди 5 години

Като гледам психологическата поддръжка от страна на БСП и станалите вече стандартни за социалистическия престъпник "влошаване на здравето", битови и други оплаквания на арестуваните все повече се убеждавам че са действали в заговор и са предавали част от парите като дарения за БСП и тяхната марионетка в президентството.