126

Ванката

преди 5 години

От какви права пък са лишени тез!? От право на образование, труд, здравеопазване... от какво?

125

Желязко

преди 5 години

Содомията и тем подобни сексуални извращения, с които нагло се парадира, не са в никакъв случай "Просто любов", а натиск от извратените евреи - да сме под проклетия, като тях! Ерусалим е световната столица на гей и лесбо общностите!

124

Закари

преди 5 години

До АнонименКато гледам коментарите ми се плаче. Не защото са злобни, а защото са неграмотни. Слаб изказ, пълно с грешки...Заради неграмотниците пропада България, а не заради джендърите. Четете повече книги , може и да ви помогне.

123

Тъп на 179 градуса

преди 5 години

То туй е страшното, я-я!

122

Анонимен

преди 5 години

До ЗакариМного "интелегентно" Закари. Вие ни нарушавате правата и излагате себе си, като се държите неуважително, нагло. Поведение, което е рарез с всички норми, независимо от сексуалната ориентация е неприемливо, ако сте психически здрав най-вероятно ще го осъзнаете. Измисляте си проблеми, търсите права, които имате, които никой не ви е отнел. Познавам хора с хомосексуална ориентация, които не се натрапват, не отричат, но и не афишират. Извратени изверги, като "Закари" има, но те са в затвор

121

Анонимен

преди 5 години

До Mopcku_Какъв бог?Аз съм атеист и като такъв вярвам в науката.Която е доказала,че хомосексуализма е извращение.Вие сте психично болни и вместо да се лекувате ,парадирате с болестта си.

120

така е

преди 5 години

До Анонимен123И цар Петър на времето драпал за много пари,бил много печен гявол,и разпуснал конницата,че много се охарчвал!После дошли византийците,и прибрали и парите,и държавата!

119

Mopcku_

преди 5 години

Какво пак сте се разциврили бе... оревахте орталъка за няколко билборда! Значи можете ден през ден да се жалвате, че у нас не било като в западните държави, където всичко било хубаво, подредено и уредено, а не можете да гледате някакви си билбордове, които в никоя западна страна на никого нямаше да направят впечатление. Надали и 2% от ревящите за християнски ценности са ходили на църква скоро, или са говорили за Бог с някого. И да-тва е доста остаряло.

118

Закари

преди 5 години

До iceblast88Човече, като чета какви ги пишеш, ти трябва да се лекуваш, а не джендърите. Остави ги хората и обърни внимание на себе си!

117

Анонимен

преди 5 години

Евала на тия- яко кинти смъкват на спонсорите. Стига сте хейтили- хората вкарват инвестиции. Прибират им кинтите на брюкселианците пък нека се дупят по билбордовете- на кой му дреме. Завидяха сега и на еколозите и на джендерите, че удариха кьоравото- ами мислете схеми бе хора - парите не миришат! За прослава на хан Крум пари не се дават...

116

iceblast88

преди 5 години

До МанолскиНе,просто трябва да ги вкарват в лудницата и да ги лекуват докато станат хора и се изкорени болестта им или поне да ги оставят там и да не ги пускат на свобода. Психични отклонения които водят до агресия (а всички знаем, че обратните са изключително агресивни),се водят опасни за околните и се хоспитализират в стаички с меки стени.До 70-те години когато хомосексуалността се разглеждаше като това което е - болест всичко беше добре,но сега като ги оставихме без лечение виждаме резултата

115

Закари

преди 5 години

До iceblast88Палиш се лесно и сам се навиваш. Мисли повече и пиши по-малко. Разхождай се сред природата. Не се ядосвай за глупости. Не мисли, че винаги си прав. Какво да ти кажа, много бира има да изпиеш още.

114

iceblast88

преди 5 години

До ЗакариИзписа 20 листа с общи приказки и нито една дума с която да защитиш тезата си или да обориш моята. Толкова за нарушените ви права, дори 2 думи в защита неможеш да напишеш, седнал да се прави на умен. Отивай да ревеш в някое НПО да ти спуснат нови инструкции, че нещо заби и незнаеш как да отговориш. Като ще защитаваш теза, то дай факти, изкажи теория и я подкрепи с доказателства, а не просто да си отваряш устата и да става течение! Толкова с нарушените ти права!

113

до 91

преди 5 години

До ИлияИ какви права имаш,дето ти се нарушават,я да чуем!?

112

Закари

преди 5 години

До iceblast88Сега пък три удивителни и липса на дефис. Аман от неграмотници, които проповядват! Обидите не ги коментирам- те ти подхождат идеално.

111

iceblast88

преди 5 години

До ЗакариЗнам, че генетичната ви болест уврежда мозъка ви и води до некроза на части от мозъка и затова сте такива.Да разбирам и не ви се сърдя, защото вие нямате вина, че сте родени с генетична болест.Просто трябва да се лекувате, това е.Целия проблем тръгна от това, че вместо да ви лекуваме и да ви направим част от обществото, някакви си лунатици ви дадоха права и така подхраниха психичната ви болест и тя се изкриви до ниво мания за величие и желание всички хора да се разболеят от болестта ви

110

младен

преди 5 години

"Повечето потребители са недоволни, защото провокативната "реклама" е поставена на ключови места."За пред парламента нямам против. Пасва си ;)

109

Анонимен

преди 5 години

Язък за парите за тези плакати, отидоха на вятъра.

108

iceblast88

преди 5 години

До ЗакариПонеже явно мозъка ти е тотално некрофирал, ще ти го кажа достатъчно елементарни, че дори ти с ниския си мозъчен капацитет да го разбереш. Наблегнал съм на 1 единствена дума - Задължения!!! Много важна, която все някак никога не ви изнася! Как винаги ревете за права, а никога не питате какви са задълженията ви? По просто немога да ти го смеля, ако и сега не си разбрал, то не си навирай предмети отзад, а си присади поне телешки мозък, ще ти върши в пъти по добра работа от сегашния!

107

Гошо

преди 5 години

До АнонименЗначи вие се събирате и си говорите с личната лекарка кой кого познава, какви роднини има и къде са отишли? Ама верно ти казвам, смени си личната лекарка :))