21

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да напише какво иска Русия?Източна Европа ,цяла Европа или целият свят.Защо и е?Какво ще предложи на народите.Ние знаем най добре,но другите не знаят.

20

Анонимен

преди 5 години

На бедния български народ не ни трябват сняг и поледици.

19

Анонимен

преди 5 години

От какво се нуждае Източна Европа? Веднага отговарям - от същото каквото изсипа САЩ в Ирландия преди време. Тоест нуждаем се от техните заводи които така глупаво изнесоха в Китай като ни прескочиха. Няма да забравя западни анализатори от преди двайсет години като казваха ами за съжаление сега ще се развива далечния изток, а Източна Европа кучета я яли. Е да ама сега ау сакън да не вземе Източна Европа пак да стане руска и тука да запълнят руските ракети под носа на запада!

18

Ми не.

преди 5 години

Светът, е по-голямо мястото, от пропадналите либерални политики, на империализма от запада...вече унищожил изтока и стартирал нерегистрираната миграция. Ако партньорите от ес и ср***щ, обмислят София за следващата сирия, им предстои резка изненада. Слугите на бюрокрацията, нямат място тук. Народа на България, ще подкрепи освободителите, в борбата с глобализма.Жълтит жилетки и по площадите, срещу два пъти сваленото правителство, срещу 100? пенсия, на ЕС стандарт...срещу геноцида.Няма да простим

17

Анонимен

преди 5 години

Цяла Европа е заложник на САЩ. От 1945г. Европа няма независима политика. Германските канцлери се назначават във Вашингтон. Цяла Европа е осеяна със СТОТИЦИ американски бази. Васалите няма как да бъдат велики. Васалите са васали. Слуги. Русия може да е всякаква, но буди уважение в мен защото е независима. Европа е в ролята на наложницата на Чичо Сам.

16

Анонимен

преди 5 години

А защо ЕС е превзет от стадо получoвеци, какви са обясненията на *** зеле.

15

Ъъъ

преди 5 години

Не съм ***, плюя по DW съвсем безплатно. Само се чудя как може представители на такава нация (немците) да са се превърнали до такава степен в *** на хамериканците... А иначе статията следва изтъркан от употреба шаблон: разни неща се споменават между другото, като че ли са безспорни факти, и нататък почват "разсъждения". Каква руска агресия в Азовско море, бе майно? Че въпросната случка, преди всичко, е станала в Черно, а не в Азовско море, и не е агресия от Русия, а провокация от Украина!

14

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски, свикнаха ли вече евролибераставите сбирщайнци от ЕС ?

13

Българин

преди 5 години

Стига сте повтаряли глупости. Руска агресия в Азовско море не е имало.

12

Анонимен

преди 5 години

Статиите на дойче веле имат по-малка стойност от руло тоалетна хартия.

11

Анонимен

преди 5 години

Источна европа по специално бившите соц страни са взети за заложник от западна европа и Фащ. След колонизирането на источна европа започна и унищожаването на икономиките и народа. Който още не е разбрал това значи е с IQ-0. Верно че имате банани целогодишно верно че ще имате тоалетна хартия но това ли е мерителя за благоденство. Защо като сте в ЕС заплатите не са ви като на истинските европейци. Защото колонизаторите няма да имат полза от вас. Няма да отидете и да им работите по нивите робчета

10

Анонимен

преди 5 години

Вилает ке сме на Гръция.

9

ЦРУ

преди 5 години

Тръмп ще разпадне ЕС, вече е решено. Сами са си виновни европейците. Вместо да си направят мощни армии, да излязат от НАТО и да се дистанцират от САЩ, те мислят повече за правата на гейовете и бежанците. Продължават да си повтарят като развалени грамофони за лошата Русия, докато Дони ги е набелязал за заколение. Но този факт се подминава тактично от медиите. След разпада Източна Европа трябва да реши какво да прави - партньорство с Русия или конфронтация в името на краварите.

8

Анонимен

преди 5 години

Дебелио се кара по БТВ

7

Анонимен

преди 5 години

"Действия на Русия в украината"!!!!!...........виждали ли сте ПО-ГОЛЯМА НАГЛОСТ!!???? Организираха "майдана" с над 5 милиарда зелени, подпалиха страната, докараха неофашисти на власт, подкрепят ВСЯКАКВИ провокации на бандеровците...............И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ.....ВСЕ ИМ Е ВИНОВНА РУСИЯ!!!! Всъщност да, виновна е......виновна е че търпи това безобразие и не ги е подпукала тия укропски терористи и да освободи ПАК всички бивши руски територии!!! Радвам се обаче, че търпението им се изчерпва!!!

6

Мишки...

преди 5 години

Путин винаги играе с белите и винаги е с един ход пред вас...

5

az

преди 5 години

Не ви ли писна да пускате тъпите статии дето ви нареждат отгоре? Айде пак ще наизлязат троловете да се плюят един друг и да пречат на хората. Направо се чудя какви пари им дават, че чак и неделя вечер работят. Явно е бая печелившс тая професия. Троляци кажете колко взимате, че ни е любопитно?

4

Анонимен

преди 5 години

Запада трябва да помогне на Изт. Европа и Украйна с много пари и план Маршал, защото народите бяха съсипани от пазарната икономика,кризи, икономии, мизерия. Русия също се овълчи от санкциите и се готви за нова световна война.

3

За Европа, против ЕС

преди 5 години

Какво означава за нас ЕС? 1.Приватизиране в полза на международните концерни и картели,2.Намаляване на данъците в полза на международните концерни и картели, 3.Отрязване на социалните услуги в полза на международните концерни и картели4.Увеличаване на печалбата в полза на международните концерни и картели и съответно обедняване на населението

2

Анонимен

преди 5 години

България не ке да я има след 20 години.