430

Анонимен

преди 5 години

До 494 Значи американците са болни мозъци ,защото не само заплашваха ,но и използваха ядрено оръжие срещу Япония.

429

Анонимен

преди 5 години

За цените на строителната и земеделската техника в Русия няма и да споменавам, че ще се разплачат евроатлантиците. За цената на тока и газтра за московско семейство - газта е по - евтина от колкото на най - големияя газов ХЪБ в САЩ(потребители на мноого едро), а тока - е, има ли смисъл да коментирам? С 1000УС долара в Русия можеш да си купиш поне 2 - 3 ПЪТИ повече отколкото в България. Толкова за БВП пер капита... Въпреки,ч е и там са добре. А оня вика - "ще ядат ракети"... *** народ - слаба...

428

Анонимен

преди 5 години

Шизофренията трайно се е настанила в Кремъл!

427

Анонимен

преди 5 години

До 505 Дори и да няма кой да натисне копчето,Русия е разположила сензори в/у територията си които отчитат всеки ядрен удър на нейна територия ,сензорите са свързани с компютър имащ достъп до всяка подводница,мобилна установка,шахта с ядрени ракети и компютъра задейства ответен ядрен удър!Това е останало от комунистите,и на запад се появиха мнениа,че власта няма власт над тази система,която не била безгрешна!

426

ист

преди 5 години

Русия плаши Европа с ядрена пустиня. Само болен мозък може да плаши с ядрена война.

425

Анонимен

преди 5 години

Русия е към 100 години под ембаргота, санкции и т.н. И е по - добре от България, Румъния и още няколко източно европейски страни по БВП на човек, а по стандарт е по - добре и от почти всички западноиевропейски.Защо? Ами и мерцедес, и фолксваген и пежо и рено и всичките струват поне с 1/3 по - евтино от другаде в Европа, понеже имат заводи В РУСИЯ. А там производството е супер евтино. Компютрите са им 2 ПЪТИ по - евтини от в България. телефоните също.

424

До 485

преди 5 години

Ти да не мислиш ,че някой ще ги удря само с една бомба ? Абсолютно всяка точна ще бъде изравнена със земята.

423

Анонимен

преди 5 години

Едиснтвения начин НАТО да има шанс срещу Русия е толкова да ги омаломощи, че войниците, които натискат копчетата за изстрелване на ракетите да са толкова гладни и изстрадали, че да нямат сила да натиснат копчето. Ама както ти споменах по - долу, РУСИЯ Е СВРЪХПРОИЗВОДИТЕЛ НА ХРАНА, така че, много преди техните войници да започнат да измират от глад света ще е рухнал. А отделен е въпроса за суровините. От къде запада ще вземе суровини за водене на война?

422

Диваци

преди 5 години

До Waffen SSНа мен пък ми е забавно, че никнейма ти носи названието на онези които с удоволствие са избивали и изнасилвали безброй руснаци и рускини. Толкова си и русофил.Иначе руснаците победиха Наполеон и Хитлер (не сами), обаче и двете държави са по-уредени в пъти от руската ***. И не говоря само във финансов смисъл. Те са правови, имат закони, има възможности за нормално развитие. Неслучайно руски бежанци са ги заляли. Русия само дрънка с оръжие защото друго не може да предложи.

421

extremist

преди 5 години

Я СЕ СКРИЙТЕ БЕ. ЗА ВСЯКА РУСКА РАКЕТА САЩ ЩЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО 20. МИТА ЗА "ВЕЛИКИТЕ" РУСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ СТАНА ЯСЕН ОЩЕ ПРЕЗ КАРИБСКАТА КРИЗА. ДРУГАРЮ ПУТИН КАКЪВ ТИ Е ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ ЩОТО ТОЯ НА САЩ Е КОЛКОТО ВЪТРЕШНИЯ БРУТЕН ПАРИЧЕН ПРОДУКТ НА ЦЯЛА РУСИЯ.РУСНАЦИТЕ СА ЕДНИ МРЪСНИ КОМУНИСТИ И НИЩО ПОВЕЧЕ

420

Анонимен

преди 5 години

Втората световна е ярък пример. САЩ е имал атомна бомба, но се е примолил на Сталин да смаже квантунската армия. Защо? Защото за 1 японец са щели да загинат поне 2 американеца, а атомни бомби няма да помогнат, защото 1 милион войници ако ги пръснеш на територията на българия няма как да ги избиеш дори половината с атом, а региона, в който са се намирали е 10 пъти по - голям. А Русия е 20 Пъти по - голяма от Квантун и няма да седи и да чака.

419

Waffen SS

преди 5 години

Има една странна закономерност.След като някой нападне Русия ,след това казаците /Франция/ или руските танкове /Германия/ се разхождат по столицата му.Даже остава спомен за векове.Казват ,че парижкото бистро ,произхожда от руската дума "быстро"= бързо,Така казвали казаците на келнера ,за да не стане на две половинки,когато си поръчвали нещо за ядене и пиене в съответната кръчма.Забелязвам,че някои бързат да загинат за защита на американските интереси /поне на думи/

418

Анонимен

преди 5 години

Испания, Гърция, Португалия - тях няма защо и да ги биеш. Тях руснаците ще ги дадат на либийците и алжирците да се освежат генома... Та какво говориш за териториите?

417

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, шматарок, 20 милиона московчани и 10 милиона петербургчани ще умрат(поне половината от тях). Ами останалите 110 милиона само да пъ.р.дят и ще удушат Европа, а те няма само с газове да се занимават. При ядрена война само Русия ще оцелее, защото има най - разпръсната и нефокусирана инфраструктура. И защото за това се подготвя. Това им е най - голямото предимство и го знаят. Европа и САЩ имат свръх фокусирана инфряаструктура - Англия е 1 бомба. Германия още 1. Франция още 2 за по сигурно.

416

Чоу

преди 5 години

Да, при това в областта на храните руското законодателство е едно от най-стриктните в света. Много трудно е да внесеш продукт там ей така. Отделно имат и огромно количество незамърсена !! земя и вода. Просто си гонят интереса.

415

Shark

преди 5 години

До привет от Германия. Ти *** ли си, или нарочно се правиш на ***? Или обичаш да манипулираш. И привет на Германия, ама като така добре знаеш историческите факти хайде да кажеш в какво състояние са били германските градове след войната. Нали били уж някакви победители, защото твърдиш че Русия не е печелела война. Какво са дирили руските войници в Берлин тогава, и не само там. А???!!! По същия начин и в Белия дом ще идат ако се наложи!

414

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

До привет от ГерманияТолкова глупости на едно място скоро не бях чел. Ти от къде научи тези "исторически факти"? Да ти кажа на теб не ти хлопа дъската, на теб ти хлопа цялото дюшеме. Луд си за връзване да знаеш, ама това мен не ме засяга. А дали случайно ти не си Наполеон, а? Отново ще попитам как е станало това чудо, че Русия постоянно е губела война след война и въпреки това я има и до днес?

413

extremist

преди 5 години

РУСИЯ НЯМА РЕСУРС ДА ВОДИ ВОЙНА. ДРУГАРЯ ПУТИН Е САМО КУЧЕ КОЕТО ЛАЕ АМА ПО ОТДАЛЕЧЕ

412

extremist

преди 5 години

ТО И РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЯДРЕНА ПУСТИНЯ

411

Анонимен

преди 5 години

В момента Русия е най - големия производител на зърнени храни. И от брутен вносител се оказа брутен износител на месо и млечни продукти. И с ИЗНОСА на храни руснаците финансират производството на ракети. така че, не се притеснявай - и ракети ще имат, и храна. А, забравих да спомена, и риба спряха да внасят и започнаха да изнасят. Произвеждат поне 3 пъти повече храна, отколкото могат да изядат. Така че, от глад няма да умрат ;))) Това не е България или Украйна...