35

Анонимен

преди 5 години

Ако от тези ниските заплати, зависеше какви да са заплатите на останалите, картинката щеше да е поне три пъти по-зле, отколкото е сега. И разликата между доходите на най-бедните и най-богатите щеше да бъде не 8 пъти, както е сега, а 20 пъти. Защото 90% от населението на тази страна сте безобразно алчни и безскрупулни. Това важи в еднаква степен както за тези с 500 лв. заплата, така и за тези с 50 000 лв.

34

Анонимен

преди 5 години

Само вижте оня крадлив хипертоник със суджуците и дясната му ръка цецко ухото, и ще ви се изяснят много неща. Като добавим седемдесет хилядната банда щатни тюфлеци и потомствени некадърници, половин милион държавни хрантутници, един милион интегриращи се плащачи, и картинката се доизбистря.

33

шматка

преди 5 години

Като начало да започнем със съдебната система след това корупцията и чорапа ще се разплете.Чак тогава ще тръгнат нещата.Някой пишат за инвестиции и тн.Кой л.уд ще инвестира млн в страна в която нещата не се случват на пазарен принцип а чрез корупция.

32

Анонимен

преди 5 години

Бедни, Болни, Злобни, Застаряващии обречени

31

Барселона

преди 5 години

Както обикновенно,за народа остава голият х..

30

До 13 Икономика

преди 5 години

Нещо си икономисала - не са 1,3 милиона държавните чиновници, а 13 милиона. Децата до 14 години са 1 милион, а до 19 години са 1,317 милиона.Откъде ги измисляте тези дивотии?!

29

до26

преди 5 години

мн си прав, а цифрите са достатъчни, 8% взимат някскви сносни доходи за добър живот.И понеже ти цъкат минусчета ти вярвам, защото истината боли

28

Боку 1

преди 5 години

Веднага да изтриете статията че да не идвам

27

ПРЕДИ и СЕГА

преди 5 години

При социализма, работника си построяваше жилище и ядеше качествена храна.Сега работника оцелява ден за ден.

26

до30

преди 5 години

стига алабализми че сте незаменими и стига сте плашили народа с БСП, отворете си очите други ще ви заместят, но вие винаги сте слепи от гордост.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво се правите на луди. Всички " бачкате за 700 лв" и харчете по 2 000 лв.

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи на изборите - изритай я бе.И избери някой дето ще ти дава 10000лв заплата.Ама не от Жан Виденовските 10000.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега очаквам Тиквата и Пъпеша да активират стадо политолози, социолози и гербопрофесори по всичкология, които по сутрешни, обедни и следобедни блокове да ни обясняват, как по улиците текат реки от мед и масло и ако има нещо не наред, то виновна е опозоцията естествено.А, и Путин също.

22

Анонимен

преди 5 години

3 милиона работещи, 2,2 милиона взимат реални под 1000 лева. Останалите 800х , 550х взимат до 1500лв. И остават едни 250х които са с нормални заплати около 2000-3000 лв и то в Сф и Пловдив, за които ББ се бие в гърдите че по празниците задръствали магистралите към Гърция и Турция.Жалка картинка...

21

Анонимен

преди 5 години

Масово хората са в графа 500-1000 лв.защото нищо не могат, а и не искат да се образоват и научат нещо. Пари им дай, не ги учи е мотото! Ревът че голяма корупция и схеми, но ако той участва, всичко е точно. Аз виждам че който не го мързи и не мрънка си действа и си е добре. Никой не ни е виновен за нищо, *** народ, такава и държавата.

20

Протобългарин

преди 5 години

Извадете от статистиката всички роми и всички, които се осигуряват на минимална заплата, а всъщност са самонаети лица, еднолични търговци или собственици на фирми и реалният им доход е в пъти по-висок. Тогава ще разберете защо всъщност не сме чак толкова зле.

19

Анонимен

преди 5 години

До ИкономикаМного вярно! Проблемът също е (ако не основно) застаряващото население, което значи, че по-зле ще става...

18

Анонимен

преди 5 години

Борисов ако не ни каже че са ни скочили заплатите няма и да разберем.

17

Centurion

преди 5 години

Икономиката на България не създава добавена стойност. Структурата ѝ е върху отрасли които са нереформирани с ниско ниво на използване на високи технологии и иновации. В сферата на услугите предлагането е ориентирано към лоу баджет потребители. Като добавим липсата на квалифицирани кадри, мудна администрация и пословична корупция - прогнозите не са много обнадеждаващи.

16

Много дупки

преди 5 години

Всичките български турци зад граница са с ТЕЛК и точат, ли точат, вече 29г. бюджета на НЗОК!