77

До 88

преди 5 години

Не се натискай за толкова, бъди доволен на сигурната захранка от Вожда!

76

Анонимен

преди 5 години

Оставка на престъпното правителство!

75

До 72

преди 5 години

Я не се прави на важен. Правителството определя от колко почва минималната заплата, която в България е най-ниска. Каква икономика виждаш в България?Само мутри с хотели и измислени фирми дето правят всичко възможно да не плащат. Само дето не останаха българи в тая държава да работят. Тия които се борят-протестират. Не се ли промени положението всеки се изнася. Българинът НЕ е глуп*ав. НЕ знам с каква наглост пишеш какво се разбира под,, доходи ". Щом се вдигат горивата скачат и битовите сметки.

74

Анонимен

преди 5 години

Не виждам бизнесмени и плеймейтки на протеста

73

3 г. замразена МРЗ!

преди 5 години

До Анонимен 72Г-н Гербер, 3 години държахте МРЗ замразена. Като как? Нали държавата не влияе на доходите?Защо ГЕРБ държаха замразена МРЗ три години?Сега тя щеше да е 560+150лв=710 лв. При добра воля, каквато нямат управляващите, МРЗ можеше да е и много над 710 лв. А СРЗ много над 1500лв.

72

Анонимен

преди 5 години

АБе, то много вдигало самочувствитето да получаваш плюсове. Я да пробвам и аз - Бойко е много ***, ГЕРБ са крадци, искам мининална заплата 5000 евро, без данъци, безплатен мерцедес на всеки (може и хиликоптер, че не се стои в задръстванията).Муахаахах

71

Анонимен

преди 5 години

В тази държава трябва да има революция .

70

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНищо не налагам, казвам си мнението....Пък и ми е все тая какво мнение имаш ти за мен, аз политически амбиции нямам, хахааха.

69

Да намалят

преди 5 години

Да намалят безобразните цени на ток, защо ме принуждават да купувам скъп ток от фото и перки, къде е евтиният ток от Козлудуй и ТЕЦ 2 - това ли ви е пазарната икономика? Това е грабеж.Да направят поносима Сградна инсталация - Решение ЕС и ВАС, че не се изчислява правилно - нов грабеж.Намаляне на цени парно - газ цената е по-ниска от 2015, а плащаме с 200 лв. по-скъпо парно - грабеж.Вода стотинки, а ни е плащаме левовеХляб - 35 ст., печалба за търговеца, къде се е видяло по света 300% печалба

68

истински българин

преди 5 години

и аз също протестирам....в къщи пия си ракийка със салатка след това тропам по масата влизам във фейсбук и там правя революции и въстания като споделям клипове,после пиша във форумите и показвам колко съм велик скрит зад компютъра и "анонимността"си,на 5 ракии със мезе големи революции и протести правя на маса...аз съм си добре какво ме интересува че другия е зле...това съм аз един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.....апропо хайде слагайте минуси защото това не е вярно!и вярвайте на коментарите на троловете!

67

Анонимен

преди 5 години

Сега е времето на Радев да взема властта и да обяви България за президенстка република.

66

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Власта урежда само себе си,за добър и охолен живот.Народеца,кучета го...яли.За това протестите са повсеместни и ще се увеличават.Тиквунски трябва да се маха,нови избори,или военно положение.Стопиране на всички...екстри за власта.Милиони си раздадоха за премиални на фона на народната мизерия:безмерна...герберска наглост.

65

Анонимен

преди 5 години

Общо с полицаите 2500

64

АНТИ

преди 5 години

Крадливи комунисти строят Бг капитализма.Всички виждате резултата.

63

Анонимен

преди 5 години

Само в Китай правителството вдига доходите.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Аз пък останах с впечатлението, че ти не си много умен, щом налагаш твоята гледна точка, която пък те разкрива като човек с много високо мнение за себе си. Но не споделих мнението си за теб ДО СЕГА. Това е разликата между умния и елементарния индивид.Нали знаеш, че плюенето по другите не те прави умен, красив и възвишен.

61

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "да вдигнел доходите"? Колко десетилетия още трябва да минат, за да разберете елеметарните принципи на икономиката? Не е работа на правителстовото да ви вдига заплатата. Ако мислите, че вземате малко, говорете с шефа си. Ако ви отсвири, намерете си друга работа, пазара е свободен.Не се научи Бай ***, че не Бойко или Корнелия трябва да му вдигнат заплатката.

60

До 67 професор

преди 5 години

Хахахаха....виждаш ли като пропуснеш и един хап само какви глупости вършиш...затваряй се в панелката и дръж блистера в ръка...

59

Анонимен

преди 5 години

Очаквам правителството да подаде оставка.

58

Професор

преди 5 години

Бойко, не се предавай народа е зад теб и те подкрепя. Само Герб да живее Генерала!