77

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаТова, че си мързелив и беден НЕ ти дава право да тровиш и обгазяваш другите.

76

хаха

преди 5 години

До Анонимен74Във всеки случай за крушовишката крава. таско и киро трафиканта няма да гласуваме.Още помним 3000 лв/долар.

75

Барселона

преди 5 години

Цялата шумотевица е да се вкарат повече пари в бюджета не толкова че ще се опази природата.Ако имам достатъчно пари да си купя нов автомобил,ще карам ли 20 год.таралясник...Всичко опира до възможности.Българина е беден...една шепа хора карат нови ама нови автомобили...Дайте хубави заплати на хората и нещата ще си дойдат на мястото...

74

Пищова

преди 5 години

Да ама на Категория Н1 не се пипа. Данъка на хикс петицата ми е 20 лева. Я е 231 к.с. Обаче ми се води товарен автомобил. Проучете как става. Не е трудно. Или пък регистрирайте на инвалиди. Там хептен няма данък

73

Въздушен данък

преди 5 години

Аз лично ще си карам таралясника. Ще си плащам и ако е вярно каквото пишат, понеже ще плащам много, ще изчистя въздуха повече от всички останали. Нали? Seems legit.

72

Анонимен

преди 5 години

До 1111Едно домакинство в София има по 3 "автомобила". Във Виена са по две! Пушите, пиете, мързи ви да си повишите квалификацията. Четири часа на ден я работили, я не! Идвате пили до 2-3часа през ноща. Самото присъствие на работното място не е работа! *** всичко ми е скъпо! Малка ми е заплатата! Искам Мерцедес! Да го продават в България по 5хил.с ДДС-то! Горивото да 5ст.литъра! Бягайте във Венецуела и Северна Корея като не Ви харесва.

71

спете спокойно, деца

преди 5 години

този данък остава в общината и би трябвало да се използва за поддържане на пътищата - да се видяли нормален общински път. Идват избори и кметовете трябва да имат пари да раздават, че иначе няма власт. Обещаваха и с парите от винетките да оправят главните пътища - и те са само дупки, кръпки, неравности. А сега и ТОЛ-система, че малко пари свалят от шофьорите. Да ни е Честито!

70

Анонимен

преди 5 години

Надявам се на следващите избори пак да гласувате за Тиквата и Компирка.Пожелавам на всички бългaрaци приятно прекарванИ в Ада!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Хора, пише се скраП...

68

До 56

преди 5 години

Абе това веке 30 години го слушаме ей! Той българина не работел той само искал той само лежал и гледал телевизия докато шефа му работи ли работи и пирони кове и дъски реже! Ай земи та смени плочата малко! Щото си у голема заблуда ако си мислиш, че българина не работи! Работи при това 3-4 пъти колкотоедин германец а някой БГ даже и повече работят! *** заплтаката пак е 545лв. Така, че земи смени плочата и измисли нещо друго от даже и ти не си верваш веке!

67

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачДетето ти го е срам от тебе.Бузлуджански дъртак вярващ, че ладата е най-добрата кола.хахаПо-добре се гръмни ти. няма какво да замърсяваш Света с въшливото си присъствие.

66

Анонимен

преди 5 години

"Къде да ги денем?"Аман от ПРОВИНЦИАЛИСТИ- пишман журналисти!!!!!!!Къде да ги денем?

65

Гашо

преди 5 години

Стига мрънкахте хора. Смешни ставате. Ако нямаш 500 лева за данък и 500 за гражданска къде си тръгнал коюа да ми караш. Това значи, че няма да имаш и 500 лв. за едни евтини НОВИ гуми. Това е начина да се изчистят пътищата от бракмите и жигитите. Щото жигитите са тия с дъртите бювта и голфчета, се тарикати с бараки за по 4- 5 хиляди лева ...ама с чипчета и без катализатори...че да въри повече ааа...Баста. Кат нямаш кинти беш на рейса. Дано се вдигнат 10 пъти още. АЗ МОГА ДА ПЛАТЯ

64

Фалшива новина

преди 5 години

Поправка в пост номер 58За Евро 3 и Евро 4 - не плащал съм 100 лева, а плащал съм 75 лева досега,т.е. става два пъти и нещо по-висок данък.

63

Анонимен

преди 5 години

Моят автомобил е на 26 год. и е в пъти по-здрав е екологичен от "новите" дизелови "бракми", които се вкарват на по 500к километра и им се връщат километражите. Единственият недостатък е, че няма еърбег и ABS.

62

Анонимен

преди 5 години

До СократисАми с просто око се вижда, че са бракми! Само димната завеса след тях. "Технически преглед"? Грубо казано едно 40% от автомобилите видимо будят съмнение какъв "технически преглед" са минали. Пушилка, дълъг спирачен път, не държи права линия при рязко натискане на спирачките, губи мощност в баира, не може да запали. Масово нерегулирани фарове или такива дето ти изпепеляват очите насреща. Миналата събота колко вдигнати капаци имаше от двете страни на магистралата преди София.

61

авторче - селянче

преди 5 години

Да ги ДЕНЕМ там, където ги НОЩЕМ!

60

Анонимен

преди 5 години

Явно ние българите и управляващите живеем в различни държави.

59

1111

преди 5 години

Аз не знам кой гражданин не иска да кара нов автомобил! Ситуацията в страната в момента е да се мачка бедния народ по всевъзможен начин и да се облекчат по богатите. Високи цени на горивата, висок данък, висока гражданска и какво ли още не! Едно домакинство трябва да задели около 1000 лева за да кара автомобил в нашата страна, как да стане с тия смешни заплати!

58

месара

преди 5 години

за скраб!!!