18

Анонимен

преди 5 години

Не само каналджията Валери да си подава оставката. И крадливата банкянска муcypa да си събира чукалата.

17

Да питам

преди 5 години

Робева теб кой те назначи за треньорка по времето на ДС управление на България.Първо погледни себе си и после призоваваи друг какво да прави.Стига с тия истерични лицемерки!

16

Анонимен

преди 5 години

СТРАНДЖА, гледам днеска от партийната централа са те мобилизирали да браниш третия мандат на Боко. Всеки нормален човек би искал оставката на Симеонов, след гаврата с майките и децата.

15

Анонимен

преди 5 години

Ай дее е и тя да се изкаже?....?

14

Анонимен

преди 5 години

Кресливите комунисти са в ГЕРБ. Бочко какво се фукаш че си направил за държавата-българите, виждаш ли хората как просят с протегната ръка по бул. Витошка, за това че получават 200 лева пенсия това ли ти е грижата за хората. Защо ти не живееш с 200 лева тъкмо да отслабне корема ти, който си го надул. Апък, ако ти бодним с карфица бузите ще се спускат, като плондер.

13

biserov

преди 5 години

Много добре казано.Браво, Нешка.

12

очевидно

преди 5 години

все по ясно става, че освен Пойко Порисофпрос е и Тветан Тветанови Фалери Симоновтримата глупацизатова държавата е в това положение

11

Анонимен

преди 5 години

нешка комунистическият 0трепляк да не знае много, да спре да експлоатира хората от танцовия си състав и да им плаща жълти стотинки!

10

Е, стига де!

преди 5 години

Сега изпълзя и Нешка.Преди дни като че Масларова и тя се показа да "повишава" раждаемостта с Йотова.Мобилизират вси БКП/БСП.А за думите , Нешке, ако се водят по ума ти- трябва дело да се заведе! ТОВА ИСКАТЕ.Да разпилявате енергията на хората, да всявате КАВГИ, СКАНДАЛИ.Ужасна ОТРИЦАТЕЛА енергия БЛИКА от вас.Чудите се какво да измислите! Отвратителни 45 години, сега пак не млъквате, дори от срам.И уж "интелигентни".

9

Анонимен

преди 5 години

Очаквано познатите гербаджийски *** са тук да защитават не Симеонов, а падането на шефа си Боко от власт.

8

Анонимен

преди 5 години

Ама ако си подаде оставката той ще стане гладен и няма да има откъде да гепа вече аванта и да плюска сужуци и депутатски кифтаци, заради едни "креcливи" майки няма остане гладен я. Нека майките и болните им деца да гладуват.

7

АТАКИСТ

преди 5 години

Най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика. Без възражения!Но на дърти години да изпадаш до такова състояние- да казваш на индивид като Симеонов да си подава оставката, граничи със старческа деменция.Той Тиквата не му я поиска, та теб ли да послуша, лельо?

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтанишев си го искаме!

5

Анонимен

преди 5 години

Браво,Нешке!

4

Анонимен

преди 5 години

Айде моля ви се ревли.Половината спортистки ходят с мутри заради парите им останалите с футболисти и бизнесмени пак най-вече заради пари.Не е като да нямат пари просто са алчни.Валерката едно време е казал че си подава оставката ако разрешат некво строителство на поредната джамия в некъв ромски квартал.Тая червена вещица кога ще си подаде оставката?Като нямаш пари-умираш.А ,така ли?Ми да си прибере 7-8 клошара и да си ги храни и пои в тях на собствени разноски.Нали е ларж?

3

Анонимен

преди 5 години

*** *** да се маха,със тях или без тях все тая.

2

бай ганю

преди 5 години

срам за претендираща европейска страна да име индивид за вице с нивото на неговата арогантностдори е срамно за проевропейска страна да има в управлението си популисти наричащи себе си патриоти но защитаващи руски интереси повече от български

1

Да питам

преди 5 години

От кога и защо една треньорка на гимнастички прави публични изказвания като комунистка?Гледай си спорта, защото в политиката си заприличала на зла бабичка!