82

До бай Тодар

преди 5 години

Вкусен е бай Тодаре,особено тоя с лепенка чипита

81

Ами

преди 5 години

През комунизма след 5 часа всички кръчми бяха пълни.

80

Анонимен

преди 5 години

А защо западняците не идват на изток? Или при тях няма демокрация?

79

Активист на БКП

преди 5 години

До До тоя с бананитеПри него ядехме луканки и суджуци!,шунка и леберкес

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63 Братле, а стига глупости! Били сме 27 само във фантазиите на дедо ти пратииния секретар. Депка изостанала си бяхме през тия 45 години, за това и фалирахме на три пъти а накрая нямаше и какво да ядем. Аман от неграмотни соцносталгици....

77

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНикой не бяга на запад.Отиват си хората спокойно само с паспорт.А с какво се занимават на Запад?

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Ами като сме живеели 100 пъти по-добре отколкото сега, как така се случи, че България от най-богатата страна на Балканите през 1939 изведнъж се превърна в най-бедната на същите тия Балкани през 1989? Как си го обясняваш този феномен? Аз си го обяснявам с грабежите на СССР и техните помагачи българските комунисти, друго логично обяснение няма. Сега поне изпреварихме Македония и Сърбия щото през 1989 бяхме зад тях. Никой не яде фабрики и индустрия, а през 1989 нямаше хляб и мляко

75

Анонимен

преди 5 години

До От ЕдирнеМного ви благодарим братя, че ни храните безплатно.Както виждате ние умираме от глад и идваме да ни дадете нещо да ядем.

74

Анонимен

преди 5 години

Насочвате вниманието ни към бедността, ама не давате инфо какво стана с Валери- подаде ли оставка? Докато държавата се управлява от КРИБ и АИК, ще сме най- бедните в света.

73

бай Тодар

преди 5 години

Уважаеми другарки и другари, уважаеми госпожи и господа. Вкусен ли е бананът?

72

Анонимен

преди 5 години

При комунизма имаше безплатно образование и здравеопазване, достъпно за всички.Токът беше 2 лв на месец, а парното 5 лв.Българите имаха работа и не ровеха по кофите.Нямаше и всекидневни убийства, обири и прозорците бяха без решетки.После дойде ДемоКраДцията ...

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"дайте да се порадваме заедно с б.б.на новия му най-модерен джип,с който ще ходи на лов!"Ти на джипа на б.б. ли завиди, за това ли те заболя. Горката душичка, да си жива и здрава.

70

Анонимен

преди 5 години

До ДемократНикой не бяга на запад.Отиват си хората спокойно само с паспорт.Бягаха през комунизма когато нямаше дори тоалетна хартия и заплатите бяха 100лв.

69

ГЕРБ forever

преди 5 години

Ха!ГЕРБ внимателно следи цените и адекватно реагира с компенсации и увеличения за всички служители в държавния сектор.Няма как да се меси в ценовата политика на частните фирми.Както пише в една популярна в близкото минало книга:"Делото за давещите е дело на самите давещи се",така че вземете нещата в свои ръце и искайте увеличения от шефовете си!Не си ли поискаш ли няма да получиш нищо!

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Не може да бъде:-) Всеки ден чета статии, колко сме богати. Колко спестявания имаме, как са се повишили с много заплатите, как гърците едва ли не ще фалират.Ами не може.Портъчкови статии за вълнуване на добитъка.Кое не е вярно, няма ли 70 милиарда в банките или те са на Бойко?Не се ли повишават заплатите?Гърците имат 350 милиарда евро дълг и са много добре а ние с 26 сме свършени, това ли ми казваш?Цяло лято в Кавала гледам просяци по заведенията.

67

Демократ

преди 5 години

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад а сега при демокрацията бегаме на запад и имаме тоалетна хартия и банани.

66

От Едирне

преди 5 години

Спокойно братя българи. В Едирне цените са си същите. Дори заради вас магазините станаха денонощни. Няма да ви оставим да умрете от глад.

65

Анонимен

преди 5 години

Ама,моля ви се,я оставете тия дребнави разговори за увеличения на всичко,дайте да се порадваме заедно с б.б.на новия му най-модерен джип,с който ще ходи на лов!И който е с парите от тия увеличения! Справка-Информиран.нет.

64

Анонимен

преди 5 години

"Да върнем Орешарски!"Той и да се върне Орешарски, сегашните мошеници така са окаляли положението, че какво може да направи сам? Лустрация трябва на всичките 240 бандити.

63

Анонимен

преди 5 години

През 45 г. на социализЪма робите наистина живееха добре, а свободните хора зле.Сега е обратното.