27

Анонимен

преди 5 години

Съшитата с бели конци версия на Борисов и Цацаров съвсем взе да издиша.Още от началото беше ясно, че момичето е застреляно, а ман гъса рчето е минало прокрай нея пияно и е прибрало телефона и квото е имало дрешки с идеята да ги продаде.Борисов и Цацаров да дадат пресконференция и да кажат къде изчезна патоанатомът д-р Стефан Христов, който каза че жертвата е простреляна с два изстрела - първо в челото и контролен в сърцето.Или вече са го самообесили на някоя катерушка.

26

Търговец

преди 5 години

Норвежците са въоражени с брадви,мачете,колове и изкривени от злоба животински физиономии..Ще окажат съпротива

25

Престъпника от Банкя

преди 5 години

УБИЕЦЪТ НА БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Шаро

преди 5 години

Една истинска новина, най-накрая успя да напише някой.

23

фенер

преди 5 години

Вместо саниране трябва да се дадат пари за удовлетворяване нагона на еректората спрямо бели жени! Има потребност, която е съвсем естествена! Това не е българена, който на 35 години вече в леглото е като мъртва патица!

22

НЕНО

преди 5 години

Не е важно какво казва един бавно развиващ и *** садист! !! Важни са експертизите и ДНК анализа на спецовете от МВР и прокуратурата !!!! И се чудя защо журналист пише какво е казал оня изверг, ами имайте малко достойнство и не на последно място уважение към паметта на това красиво младо момиче , понесло адски болки и унижение в смъртта си !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Политиците и медиините им слугинажи защитават убийците на българи.

20

Циник до 10

преди 5 години

Така е *** ... много му е "постно", че разгонен ром се е гаврил , и зверски убил - една красива млада българска майка.... трябва му нещо по - така ... заговори ... конспирации....Интересно ми е... ако паталогоанатома е намерил семенна течност от този манекен на ВИрсачИ ... как ще обясни рома - защо е там?

19

ТИВКОландия

преди 5 години

ГЕРБ убиха институциите в България!!ГЕРБ са толкова нагли, че критикуват народа, че не им вярва!!Защо всичко в тая държава винаги да стига до един ТИККВЕНИК-милиционер!!

18

Stade Celle

преди 5 години

Ей, журналистите, какво ви става? Що за новини ни ръсите? Нали го бяха арестували в Щаде? Там си има прокуратура. Как така сега с него се занимава прокуратурата в Целе? От Stade до Celle има 150 км. Сега очаквам, като е вилнял в Русе, да го обгрижи прокуратурата в Тутракан, или още по-добре в Долно *** (чул съм го от военния ни министър).

17

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг пуска през час"новина" по случая с най-разнопосочна и противоречива информация. Чудя се, информационен сайт ли е това, или дезинформационен?!?

16

dred

преди 5 години

забравете да го върнат...ще почнат сега едни саги от лошите условия в затворите до желание за вендети...забравете

15

Иван Пешев

преди 5 години

Почна да лъже *** , ама интересно как ще обясни ДНК-то по нея и сигурно по себе си има нейно ДНК.

14

Ха беее....

преди 5 години

То хубуу момченце бе...ай простете му,друг път няма да прай такива глупости...

13

Ельоменат

преди 5 години

Дошли са от Сириус и са я убили защото е разследвала междугалактически афери!

12

Анонимен

преди 5 години

Нали не мислите, че това са НПОтата в българия ?Ти изби рибата, БТА да са на НПО

11

Анонимен

преди 5 години

Ако тя след като я е ударил е била в безпомощно състояние значи не е изнасилване, трябва да го съдят, че я е привел в безпомощно състояние и се е възползвал сексуално от нея. Изобщо жертвата ако е била в съзнание не тя, а той е щял да пострада.

10

СИК е жив

преди 5 години

Много е съмнително тоя 50 килограмов пикло да може да извърши такова зверство!Не вярвам на Тиквеника, Цацаров и Шофьора не Мето Илиенски!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

вероятно и понятията ни за изнасилване и секс не съвпадат с това животно

8

от сидниАав$тралия

преди 5 години

ай чесно ли ва