67

до оня от Сидней

преди 5 години

Не ве, ти си сороспетен *** изнесъл се в Сидни за да лъска клозети и да *** за жълти стинки харизани му от шорош. Т. е. си кло-зетен черав тип тения. Друго ще питашли?

66

дш Членска карта 7

преди 5 години

Тази кабеларка, Златев само с един телефонен разговор или годишната заплата на репортер, би им запушил устата.---------Да предположим, че закрият кабеларката, но тогава тя би могла да се обърне към журналист с авторитет и име в друга медия и да му предаде натрупаната информация и източниците си!И да, битовото насилие и агресия в Бг приемат страховити измерения...

65

Анонимен

преди 5 години

А съпругата му и леля му защо са задържани?Как разбраха, че не е познавал жертвата, след като още не е разпитван?Или така е удобно.

64

Сандо

преди 5 години

Ще го докарат от Германия, ще го веят по медиите месец .... и накрая съда ще го изкара невинен

63

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ . ТЕ СИ ПОЗНАВАТ ХОРАТА.

62

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо за 3 дни..............горкото момиче ще изгние в гроба, кражбите от евро-фондове за милиони ще продължат!!!

61

Членска карта №7

преди 5 години

До 73Разбирам, за вас е по-важно истерията да ни води, а не разума! За вас една журналистка струва повече от една селска бабичка с 5 лева в кесията... А заплата 600 лв ви изглежда подарък от работодателя!

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Ти като си много умен...............я дай съвпадение на ДНК-то на тоя ром с ДНК-то, намерено на престъплението!!!Явно си от герберските активисти, дето ни убеждават как цъфти тая държава!!

59

паразитолог

преди 5 години

Само редовните дезинфекции решават проблемите с ***. Требат превенции нон стоп.

58

Анонимен

преди 5 години

Това убийство беше предупреждение към всички журналисти в България:НЕ РАЗСЛЕДВАЙТЕ КРАЖБИ ОТ ЕВРО-ФОНДОВЕ....................ЗАЩОТО ЩЕ ВИ СТИГНЕ СЪДБАТА НА ВИКТОРИЯ!!!Дотук със свободата на словото на тая територия, разбрахте ли??

57

Членска карта №7

преди 5 години

До 69Какво прави в Русе!?? Ми там се е родил! От къде пари до стигне до Германия!?? Ми, питай останалите шведи, как ходят до Германия, белким ти просветне!

56

Анонимен

преди 5 години

Какъв сЪвпЪдЪк, от милиони в България да убият точно разследваща журналистка дни след излъчването на материал за корупционни схеми.

55

Анонимен

преди 5 години

Като искате друг убиец намерете си го. Аз вярвам в това, което пише. Сама жена е опасно да ходи по такива места, винаги е било опасно и без значение дали е село или град.

54

Анонимен

преди 5 години

Заподозрян не значи виновен!!!Сега остава да му сменят ДНК-то и всичко е супер за крадците на милиони............знаем ги тия номера!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Как разбраха, че тоя е убиеца..............още не са взели от него ДНК материал за изследване???Може да сме ***...........стадото.............ама не чак толкова!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Случая е много мътен и недостоверен. Кой е тоя Северин? Какво е правил в русе, от къде има пари да ходи в Германия, какво прави там? При кой е отишъл? Как се издържа?Някакси не се връзват нещатаЗащо ли си мисля, че се опитват да ни преметнат за пореден път?

51

Анонимен

преди 5 години

Главният прокурор Цацаров, Гергов и Първанов са членове на една и съща масонска ложа!!Масоните и мафията пак ви излъгаха.............вие вярвайте................хаха!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не е стигнал до Патагония.

49

Членска карта №7

преди 5 години

До фактитеНа цял свят трябва да стане ясно, че в България убиват хора в къщите им за 5 лева! Че в България хората са впрегната в ангария за мутрите!Това е важното, а не че е убит журналист!

48

до анонимен

преди 5 години

Както казах, най-обикновен махленски наркоман. Едва ли тази журналистка е била толкова важна че някой да я поръча.-------Въпросът не ефв това колко важна или не се е оказала журналистката, а дали дори съвсем случайно не е попаднала на много сериозен компромат в който фигурират имена на лица или факти които биха компромитирали висши държавни лица и техните връзки в корупционни схеми с еврофондовете.В такива случаи не се рискува, а се отстранява заплахата.Звучи цинично, но е факт!