37

Българин

преди 5 години

Олигархичната система ни убива!

36

Анонимен

преди 5 години

Обикновено в следствието първо викат любовниците и бившите..Викат ги ако ги знаят кои са. Ако са любовници от снощи и никой не знае?

35

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига, засрамете се!Свидетелят може да е бил пиян, друсан, инвалид, да го е било страх, да е бил воайор, да не му е пукало и какво ли не.Пред компютъра всичко е лесно, в реалният живот нещата са различни.Въпросът е защо гаврата е прдължила толкова време, а когато лицето се притиска със сила в твърда повърхност, могат да се изпочупят лицевите кости.Това означава, че извършителят я е познавал и я е ненавиждал неистово, заради нещо между тях. Никога няма да узнаем какво е, дори да го хванат.

34

Анонимен

преди 5 години

Понякога наистина ми се иска у нас да дойде екип на ФБР и да започне да се рови. Само шест месеца да ровят нашата действителност, стига ми. Какви неща ще излязат, на ония в Холивуд лошо ще им стане.

33

Анонимен

преди 5 години

Пак ни лъжат, приятели! Ако е имало свидетел, полицията за минути ще го открие и ще го накара да пее! Ако наистина са намерили биоматериал от убиеца, ДНК-анализът днес е отработена, лесна методика за идентификация. И така, свидетелят дава пълно описание на заподозрения - ръст, фигура, години, особености. Отговарящите на описанието не са безкрайно много. Кръгът с затваря.

32

Адвокат

преди 5 години

Само да вметна, че в САЩ (например) за подобно "свидетелство" от един час без да мръднеш пръста дори да звънниш на 911 отиваш директно в затвора за съпричастност към убийство. 10-15 години в зависимост от щата.

31

АнонимеН

преди 5 години

НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ УДОБЕН ОТ ГРАДА И ЗАТОВА ЩЕ ГО ПИШАТ НА НЯКОЙ КОЙТО СЕ УКРИВА!ПЪРВОНАЧАЛНО МИСЛЕЛИ ДА ГО ЛЕПНАТ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ НО В ПОСЛЕДСТВИЕ РЕШИЛИ ДА ГО ЛЕПНАТ НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ А СВИДЕТЕЛЯ Е БИЛА МАРИНЕЛА ТЯ Е ГЛЕДАЛА ЕДИН ЧАС ОТСТРАНИ :DСЕГА ОБМИСЛЯТ ДА ГО ЛЕПНАТ НА ВЕТРО АРАБАДЖИЕВ ИЛИ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ И БЕЗ ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОЯВЯТ ПОВЕЧЕ :D

30

Анонимен

преди 5 години

Така както изглежда свидетелят в същност е убиеца щом с такива подробности е описал изнасилването.

29

Анонимен

преди 5 години

Не съм криминалист, но нещо не разбирам. Или просто е някаква грешка.Добре, как е възможно жена, която изглежда в добра физическа форма, да бъде насилвана цял час близо до алея в голям областен град (все пак Русе е такъв) и то по обяд, посред бял ден? Някой от Русе да обясни, толкова ли е затънтена тая алея?

28

снайпера

преди 5 години

До инженер ГаневГосподин Ганев, лека нощ ви желая!

27

Анонимен

преди 5 години

Млада красива жена не може да няма любовник. Разбрахме само, че е разпитан бившият и . Дайте да видим кой е любовника. Може с него да е имала среща, да са правили секс и накрая нещо да се е объркало. Това обяснява и защо мистериозният свидетел ако изобщо го има само е наблюдавал.

26

инженер Ганев

преди 5 години

След нЕкоя година щели да слагат чиповете.Верно е, че трябва да почнат от нашата територия.

25

Анонимен

преди 5 години

Десетки версии и нито една не е истинска. Предполагат разполагат и накрая как пък така има свидетел. А защо този свидетел не е съобщил веднага в полицията че има изнасилване а 1 час е гледал как я изнасилва и накрая убива. Кой е този свидетел и защо не е задържан за умишлено укриване на престъпление. Ако аз стана свидетел на такова брутално изнасилване едва ли изнасилвача ще е между живите. Моментално му вадя гръкляна без да се замисля. Този не заслужава да тъпче земята камо ли да диша.

24

Анонимен

преди 5 години

Добре се...убийство посред бял ден!Знае се и горе-долу часа на извършването.Събота,хубаво време.Юного хора са били на разходка насам-натам.Не могат ли от полицията да призоват всички граждани които са били по това време в района да дадат показания.Гаранция някой ще даде ценна информация.Защото извършителят или извършителите все нанякъде са тръгнали.Това е посред бял ден

23

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 29Колко пъти писаха че тялото е преместено, или съм грешка!?

22

Анонимен

преди 5 години

До 29 Не е била влачена с най-вероятно обладавана с натисната глава надолу в земята.

21

Генчо Ватманчето

преди 5 години

Ех да бях на близо,щях и аз да се наредя!

20

това е нон сенс

преди 5 години

Става много заплетено !Жена е изнасилвана около час посред бял ден в голям град ?! Посолството на САЩ и от ЕС предлагат помощ при разслседването ! На третия ден полицията обявява телефон за помощ при установяването а престъпника ! Криминална в Русе е подсилена от топкриминалисти от София ! Министъра и главния прокурор са в Русе , дори в ООН има питане ,Да се чуди човек ?

19

Анонимен

преди 5 години

Единственото което имат е ДНК. Освен да пресеят цяла България на ДНК тест. Е, само мъжете. Ама и това не е сигурно. Ако е била жена с объркан пол?

18

АНТИ

преди 5 години

Боже Боже, колко мъка има в България !!