38

Анонимен

преди 5 години

Преди две години на съседното легло в болницата беше един македонец. В родният му град хората редовно ходели до Благоевград за паспорти, даже имало организирани пътувания, два пъти в седмицата - едно за подаване на документи и едно за получаване. Той самият имаше български паспорт и почти не живееше в Македония. Та, човекът имаше бизнес и ми описа доста неща за живота там - мизерия с кисело зеле. Реално работеше само с нашия пазар, защото на местния нямало никакъв смисъл.

37

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Тоя референдум е по-ялов и от Меркел+Макрон+Зайо и+зМей взети заедно бе! Пълна скръб, тотал щета и гроссе катастроффе. Сипвам си едно уиски по случая и се кефя на страданията на шорошшшкатта агитка. Наздраве. Тия западни политици дето направиха пътека до Скопие могат да си подават оставките и да си изядат пагоните пред шефът им - Соррросссс черното влечуго.

36

фалшиви новини

преди 5 години

значи, пак манипулации на родните медии - уж беше референдум за смяна на името, а на бюлетината пише "за влизане в ЕС и НАТО". май май "демократична" България е единствената, чието население НЕ е гласувало на референдум за влизането си в ЕС и НАТО и волята на народа е без значение - извода е - диктатура по-голяма и от времето на Тато, той май демократ ще се окаже...

35

Анонимен

преди 5 години

Кучешка радост - деликатес за отрудените по време на комунизма!

34

Анонимен

преди 5 години

Брюксел ще спести от чиновници и евродепутати в стил Бареков и Джамбазки. Сигурно доста ги е яд.

33

БГ

преди 5 години

Храната им щяла да бъде храна хахахах знаем ква храна имаше преди ЕС

32

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с казуса Русия, бе!!!!Ставате смешни и банални!Времето студено - Русия виновна!Времето горещо - пак Русия виновна!Не, че ме вълнува Русия с нейното Олигархическо/Феодално ръководство , но да си търсим оправдание за всички негативи в лицето на Русия е признак на клиническо заболяване нуждаещо се от срочно лечение!

31

УМЕН

преди 5 години

Макетата днес показаха червен картон на шовинистичната Ципура и на Зайо либералглобалиста. Поредния шамар за натовските несретници и видните западналоевропейски политици! Честито!

30

Анонимен

преди 5 години

Не виждам проблем.Просто желаещите за български паспорти рязко ще се увеличат.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Отказвайки се от името си днес македонците се отказват и от националния си суверенитет.Влизайки в НАТО и ЕС една малка държава като Македония става колониална държава.Ние българите вече знаем от собствен опит.

28

Анонимен

преди 5 години

Системата на Китай е известна като "държавен капитализъм".

27

бай ПЕТКО

преди 5 години

Не пишете коя къде е южна Македония, щом искат да има северна Македония ...?

26

месара

преди 5 години

Ако са умни, ще си вземат поука от нашата съдба и ще покажат среден пръст на Европа. Поне храната ще им е храна, пътища така или иначе няма да имат - фондовете ще ги прилапа техният герб.

25

Европско маке

преди 5 години

Мислам да стаам као бугарашите - абре ако не стане референдата - земвам си йедна бугарска паспортина - и пак ке сам у чузбина..

24

Анонимен

преди 5 години

"могЪт"Добре бе, то е ясно, че българският не ви е роден, ама барем опитайте да го научите.

23

Анонимен

преди 5 години

спорят бугарин и сърбин кои са по велики. Сърбина казва : а бе друже и двете страни сме от едно лай... разделено от колелото на конска каруца. Бугарина пита : а по средата : това е македонеца смачканото.

22

АТАКИСТ

преди 5 години

до 12 - Има такава държава ''цъфнала и вързала'' след комунизъм 50 години -> Китай - Икономика номер 1 в света! Аре млъквай сега

21

Мнение

преди 5 години

За момента почти никаъв шанс да мине 50% Освен ако америкаските престъпници не фалшифицират резултата. Кой каза че македония трябвало да избира. македонците живеят по-добре от нас ............................. Не вярвате идете и се убедете . Цялата работа е да набутат Македония в НАТО .Тоест НАТО да я окупира......и да не могът да получват инвестиции нито от Китай нито от Русия ......

20

ууу

преди 5 години

До Анонимен 21И цяла Африка и Близкият изток имат същите мераци - да станат европейци .... ще смените цвета на коренното население.

19

Анонимен

преди 5 години

западът се постара да разруши икономиките и демографията имПолша вече е 25-та икономическа сила в света, при това на свободен пазар, а не в рамките на СИВ; Чехия привлича хора от целия свят, тъй като икономиката им вече прегрява.