60

Стар предприемач

преди 5 години

Тоя пада като Роналдо за дузпа.

59

Анонимен

преди 5 години

Клоуните от "господари на ефира" били журналисти, че даже и разследващи. Вицът на годината.Най-обикновени слуги на Мутрата.

58

:)

преди 5 години

Магардич е циркаджия. Учил е в училище за цирково майсторство. И то в Масква, която така плюе сега. Какво очаквате от един циркаджия?ДА, точно така - циркове!

57

Анонимен

преди 5 години

направо си го пребиха горкия, ужас!

56

Кое е по-важно

преди 5 години

А МИ ЯЖТЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛА ГОДНОСТ.ЩОМ ЗА ВАС Е ПО-ВАЖНО ДАЛИ Е БЛЪСНАТ ИЛИ РИТНАТ.НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИКАКВА ЗАЩИТА.ЯЖТЕ ***!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Журналист вече е мр`ъсна дума

54

фгхфг

преди 5 години

Не че тия от склада са цвете за мирисане - и те са г***дове неземни, ама туга много ясно се вижда що за стока е журналистическата зган

53

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХА, водевил!Прави лек скок, после поляга на земята, полуизправен, но през целия екшън не изпуска микрофона.След като викат полиция ляга и започва да се прави на полуумрял.Много ЖАЛКА история....Типично в стил ГЕРБ и лакеите им.

52

Анонимен

преди 5 години

Това е Господарят на бетонната плоча, българският Неймар. Голяма излагация. Основната цел е била отвличане на вниманието от ГеПиГейт и омаскаряване на всички разследващи журналисти:Биволъ1 hr Всичко си идва по местата. За да заглуши #ГеПиГейт, обслужващата телевизия Нова ТВ инсценира побой над "разследващ журналист". Мутрата Буда се активира гръмко от Ню Йорк да гони лошите. Бабченко ряпа да яде. Срам, позор и къдрави косми по дългия лъжлив нос и немитите уши на престъпната власт и присъдружната й пропаганда.

51

Дид

преди 5 години

Не само Нова,а цялата българска истинска журналистика трябва да се разграничи официално от действията на Върбанов.Ако нямаше кадри можеше невинни хора да отидат в затвора.Сега за затвора е ЛЪЖЕЦА и МАНИПУЛАТОРА ВЪРБАНОВ!

50

СУДЖУК

преди 5 години

Изхвърлят го като мръсен гербер от гостилница, след като не си е платил.

49

Ветеринарен

преди 5 години

А сега предлагам всички слуги на Ефира публично да изядат на Скункса обратното на опашката!

48

Кольо

преди 5 години

Колко ли хора са осъдения на онова такива "показания". А прокурора каква отговорност носи.

47

Анонимен

преди 5 години

Господари на Ефира винаги са били фенове на евтината сензацийка, а сега са действали и по поръчение на собствениците си, близки до властта, за да се покаже пред света колко много България милее за свободата на словото и журналистиката, белким потулим случая при Радомир, че ДжиПи са приятели на Бойко. Евтин театър зса пред електрората. "Ама аз не съм качзал, че са ме били..." пич, точно ти хлипаше от болницата, превързан и охлузен. Срам нямате за единия рейтинг.

46

Бай Ставри - строг..

преди 5 години

Хайде сега репортерчето и операторчето в съда и после в затвора. Хайде сега всички разгласявали откровенно фалшивата новина да бъдат санкционирани. Тези селчовци от склада, ако си изиграят картите както трябва ще заработят милиони от Господари на лъжата!

45

С.Т.

преди 5 години

От край време е ясно, че тия са пълни клоуни и поръчкови ***. Защо не вземат да връчат някой скункс на Б.Б и Цв.Цв. за политическите им успехи или на Свинито - нали точно те им плащат заплатите и казват при кого да отидат да снимат.

44

Анонимен

преди 5 години

Все още не сме забравили онази гнусна статия, която пуснахте ден след протеста на "емигрантите"! А сега и този.Живо доказателство за нивото ви, "журналисти"! А правописните и граматичните грешки изобщо не ви ги броим, щото иначее...

43

Анонимен

преди 5 години

Бой не е било във всеки случай.Изблъскване да, но другото беше в повече.Важното е да има сензации.И да скача парното...Видими резултати !

42

Анонимен

преди 5 години

Една от най-долните, и най-продажни прокомунистически телевизии!Тия ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛАКЕИ ЗАСЛУЖАВАТ СЕГА СЪД!

41

Анонимен

преди 5 години

И оператора и водещият са аматиори. Толкова ли са умни че да не погледнат къде е охранителната камера и да не се излагат. Такава излагация не бях виждал в последните 30 години. Това че са открили храни с изтекъл срок на годност беше напълно достатъчно за да се повдигне обвинение на фирмата. Защо им трябваше да въртят циркажииски номера. Ей селян.дури вземете се приберете по селата и си пасете кравите че ми писна да ви гледам селя.ниите.