23

Истината

преди 5 години

Чак пък критична ситуация! Малко в повече са му дошли филмите на оператора.

22

80%+

преди 5 години

Съвременното общество вече е взело дало. Очевидно е, че няма опасност за децата. Обаче 80те процента предпочитат да вярват на спуснатата бариера, а не на очите си. Така е по-лесно - да има кой да мисли вместо тях. те са приели, че даже една автоматична бариера е по-умна от тях. И правилно, ако питате мен.

21

Анонимен

преди 5 години

Филипчооо, а не ти ли прави впечатление че махат Нанков от министър и го правят заместник тоест неформално пак ще гъгни и нарежда на новата министърка същото. цирк дю герб. герберските *** пак отвличат вниманието на обществото спрямо дребни нарушения на обикновените граждани, а шанса влака да удари дете е нулев. ***. вижте си гербавия кмет във Велинград - снимай го на запой.

20

???

преди 5 години

А тоя *** с камерата защо не отиде при децата да ги пази, ами гледа сеира отстрани!!?

19

да 6-ца

преди 5 години

Ако този булгаристанец не беше заснел видеото нямаше да разберем какви ги върши тази госпожа и нейното деяние щеше да остане ненаказано. Това е пълно безхаберие към живота на децата.

18

Коце кмета

преди 5 години

Първо, този влак минава 2 пъти на ден преко сили, направо тото да пуснат че са го уцелили. Второ, влака се движи със скоростта на забързан пешеходец, може и костенурка да пресече преди влака да наближи. Трето, даскалицата е там да възпитава читави хора, а не поредния ганьовски матрял, и трябва да бъде наказана за даване на лош пример, а не за застрашаване на безопасността на децата.

17

MASTER

преди 5 години

В тази държава има само *** мозъци! Голям пример, голямо обучение! Аман от такива мекотели! Уволнение на тази псевдо учителка!Утре да не се чудят защо децата преминават на червен светофар, на спуснати бариери и куп други глупости, на които явно и определено им дават пример по-големите (дори и учителите)!

16

Анонимен

преди 5 години

На мен изключително отвратително впечатление ми направи лицето воайор Филип Каролев. Най-нагло излъга по телевизията че по средата децата сами са спрели, а е видно, че учителката като вижда че влакът се задава отдалеч вдига ръка и ги спира. Не виждам нищо нередно децата да преминават при положение че с десет крачки са от другата страна, а влакът се вижда че го няма. Бариерите се затварят доста по-рано защото се предпазват автомобилите ако някой му изгасне двигателя на релсите случайно да може и

15

Анонимен

преди 5 години

Крайно безотговорна постъпка, а и "операторът" не пада по-долу, с тези разходки напред-назад по жп линията.

14

6-ца

преди 5 години

Типичен ..... е заснемащия - вместо да помогне за предотвратяване на евентуална трагедия, той снима и после качва видеото с назидателен и поучителен тон...

13

ИСТИНАТА

преди 5 години

*** народ, слаба държава.

12

Трагедия

преди 5 години

Наистина, шанса да ги блъсне влака е малък, но тази просто не е за учителка. На какво учи децата? НЕ спирайте на червено, бъдете ориенталски селски тарикати. Хитрувайте на дребно, не спазвайте правила, правете всичко "по втория начин".Ама от друга страна, то цялата държава е такава. От Тиквуня до чистачките!

11

Чикън

преди 5 години

Уважаеми даскали и учещи всякакви педагогики. Разберете, че най-важното в тази професия не да си предадете материалите и да те зубрят глупости, които и без тва никога няма да им послужат за нищо, а да ги възпитате и да ги научите да мислят! Успех!

10

Няма един нормален

преди 5 години

Това е теснолинейка, а не влак. Учителката е неадекватна, но този който снима е ***, защото вместо да снима , да беше отишъл при вече пресеклите деца....

9

Анонимен

преди 5 години

Сега на тази учителка за награда да се повиши още заплатата й! Да бъде наградена с орден за доброто обучение на деца! Браво на такива учители!

8

СОЦ наследници

преди 5 години

Ама за дРугарката правилата не вАжат...

7

A2

преди 5 години

Да се уволни веднага ! След 10-15 год. тия деца ще минават на червено, няма да спират на "СТОП", какво ли пък на бариера... Ако не я уволнят - да я пратят на психопреглед, истински !

6

ами

преди 5 години

Тази "учителка" ,която трябва да ги учи как правилно да пресичат ,ги учи как да нарушават правилата и после защо имало катастрофи и защо децата се биели в училище тази женица трябва да бъде уволнена и съдена от родителите

5

Анонимен

преди 5 години

Юруш на маслините" , много бързала горката, че защо, няма да ивдигнат заплатата , най-много да остане без работа

4

Анонимен

преди 5 години

Тази жена не става за учителка , а за каскадьорка навярно. Какво е това безумие? Пак ли да се прочуваме по света с *** прояви?Вместо да спре децата и да им каже защо го е направила тя ще ги кара да пресичат прелеза. И с нейните деца ли така ще направи?По невнимание или от уплаха някое дете може и да се спъне, от уплаха и диабет може да се получи.