186

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименПротеста е хаотичен, в смисъл, че е продукт на желание за промяна. И аз съм за Тотална Промяна. Но първо, за да стане, трябва Платформа от ИДЕИ, а не просто Искания, които някой от сегашни да осъществи. Това е абсурд. Искаме, пряк вот, добре, ама го искаме от сегашните властимащи... За да стане това, просто трябва да кажете ясно - искаме двукамарен Парламент, с Долна камара, чийто представители да се избират с пряк вот. Ето ви идея - преструктуриране на Парламента с Долна Камара

185

Анонимен

преди 6 години

"протестър", за разлика от "протестиращ" стана *** дума -човек който прави платени протести с още 500-600 души и посел като получи сладък пост, забравя че е протестирал. СПравак - виж АНтоанета Цонева и АНтон генов. Втора справак - виж "Проституираща мрежа"

184

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСлави Трифонов е еднствената алтернатива! Ако гласуваш за герб сложи минус на коментара ми --------------------Отговарям ти веднага - брой моя минус за 100 минуса. Ясно. Чалгар, не той и това не е ще ми е алтернатива. Този дългуч с промит вече мозък не става за НИЩО. И за водещ не става, колкото и да го налагат от една телевизия

183

до 187

преди 6 години

Квалификации не раздавам. Вашите постове ви квалифицират като такива.Здраво са ви активирали от централата.До един сте на партийна хранилка и се страхувате от промяна, за да не загубите службичките си.

182

Анонимен

преди 6 години

1.искаем идеи2. искаем професионалистиСлави като говореше че ще доведе професиналисти от чужбина, след неговия кастинг очаквах че най-малкото ще доведе двама трима бизнесмени от Йеал, Итън,, Лайден университета, хайделберскитя унивестет, Болонският универисет, Принъстън, харвард..., доктори, инжинери, учени....а той дововеде Босия, Йоло денев, и Емил Русков - лондонската мутра. СРАМ!

181

Анонимен

преди 6 години

Б.Петков обещал увеличение на пенсиите с 5% ДОГОДИНА на лято!!!Увеличение на МРЗ ни обещаха в КРАЯ НА МАНДАТА!!!Живейте с обещания и плюйте по протеста!Това го умеете най- добре.

180

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВсеки, който е против протеста, е представител на управляващите партии.Всеки, който е против протеста, е крепител на статуквото и национален предател-.---------------------Кой си ти, че да ДАВАШ КВАЛИФИКАЦИИ на всички бе ???

179

Анонимен

преди 6 години

Че Герб трябав да си отиде никой не спори. Но не по този начин и не с тези хора. Йоло Денев - политически лидер. И той като покойният Гиньо ганев (вечният )е на всеки протест. А Босия? вечният дисидент! изтърка се и неговата харизма, по времето на Живков му минаваше номера и по времето на 7-то ВНС - също

178

Анонимен

преди 6 години

до анонимен 181Твоята работа е да си гледаш работата.Работата на управляващите е да разпределят бюджета, така че да няма работещи бедни. Това разпределение на бюджета не е твоя работа. Но управляващите разпределят бюджета, така че да има за тях, а за работещите, ако остане. Страшното е, че колкото и да си заделят за тях, все им се струва малко и лапат още и още.

177

Анонимен

преди 6 години

това е най-голямата глупост. Всеки които е против протеста е протимв мутрите, анархията, чалгализирането. познавам много хора, които са против Герб, и в същото вреем са против този протест, защото го намират за хаотичен, без ясни лица, без идеи, без форма, без съдържание, само с някакви лум----пени.

176

Анонимен

преди 6 години

искане е да искаш качествено образование. Идея е да обясниш как ще постигнеш тоав качествено образозавие ако станеш министър. във вторият случай носиш някакав платформа със себе си.

175

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който е против протеста, е представител на управляващите партии.Всеки, който е против протеста, е крепител на статуквото и национален предател.

174

Анонимен

преди 6 години

146 - именно. ДА има искания и да имаш идеи са две различни неща. ИСкания да ми увеличат заплатата с 5000 лева може да имам и аз. Идея обаче нямам как да се управлява бюджета, че да стане тази работа, затоав си трая.Идеята предполага да даваш алтернативи за управлението - ако не във всичик сектори то поне в един или два.ИСкания може и баба да дава.

173

Гробокопач

преди 6 години

Че ГЕРБ, трябва да си отиде е повече от задължително. Единственото положително, което могат да направят подобни протести е да го стимулират да побърза. Иначе, останалото им е каша. Нито имат стройни идеи, нито някаква структура на идеите, нито система, просто са направили един тюрлюгювеч от взаимноизключващи се искания;))) Платформата на Българският Саракт е ясна: смяна формата на държавно управление, което води до смяна на модела на държавно управление. А тук исканията са каша.

172

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ момента лидериет на ПЕС искат нов"План Маршал" за Югоизточна и Централан европа. Мноог са важни избориет догодина. Очаква се ЕНП да изгуби още гласове, националистите да вдигнат глава.--------------Дай,Боже,нещо свястно да решат тези от ЕС!

171

ники

преди 6 години

Тоя протест ми намирисва на нег.рамотна работа, някакви кл0уни и палеачофци излезли да говорят от името на целия народ.Щом сте толкова малко, сещайте се.

170

Анонимен

преди 6 години

до 163 - ето признаха си тези "протестъри", че Слави стои зад тях. Истината започав да излиза наяве. мисля че вееч може да сглоби следващия кабинетминистър-председател - Слави Трифоновминистър на Културата - Софи Мариноваминистър на образованието Цветелина Грахичминистър на МВР - Росен петровМинистър на МвНР - Миглена Куневаминистър на на отбраната - СТанка Златеваминистър на здравеопазването - Краси радковминистър на енергетиката - Иван кулеков

169

ДО 171

преди 6 години

Ами нали е свобода на словото и демоКрадите управляват.Те били интелигенцията която уж Комунистите избивали не били фашисти!!!!Вече пак има репресивен орган жандармерия а си кривнал и са те оправили !!!!!!

168

Анонимен

преди 6 години

Тоя "историк" отдавна съм го отписал.

167

Анонимен

преди 6 години

Защо се публикуват само постовете в подкрепа на статуквото и против протеста?Постовете в подкрепа на протеста са изтрити!Защо?