152

дебел депутат

преди 6 години

не бягайте от България чада мои , внучето иска маййбах за рождения си ден , все някой трябва да го изработи .

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Хайде, хайде. Чак пък такава обективност. Казват ми неща, с които аз съм наясно. Въпросът е с каква цел го правят и защо точно сега. нямат ли си кирливи ризи за оправяне че толкова са се вторачили в моите. Някой нарочно го прави. и не мога да разбера какво цели. Крайно време е да зарежат българската тема,и да се захванат с нещо от типа какво ще правим с Мецана Меркелана дето ни натресе тоя ад? Ето с това да се захванат.

150

до 156

преди 6 години

Ти живял ли си на Запад? Плащал ли си наем на Запад? Излизал ли си в бар и ресторант на Запад? София е рай, стига човек да не е плиткоумен като теб.

149

Анонимен

преди 6 години

Не е заради Украйна (тя се изнася в Европа, а не обратното, както и Молдова), нито заради Македония.Просто никой не иска да му пада Търговския регистър за по почти месец, нито да бецали рушвети, по-големи от поръчките. И накрая да дойде Шиши и да му поиска 10% от бизнеса. И да не може да си търси правата в съда или КЗК, щото всичко там е корумпирано.

148

Аферим суджукпаша

преди 6 години

За това племе герб е екстра! Да го затрие до крак!

147

БАБА КУНА

преди 6 години

ВСИЧКО ЧИТАВО БЯГА ОТ ГЕРБ КАТО ОТ ЧУМАВИ !!!

146

Анонимен

преди 6 години

*** докато склопи гуреливи немити очи...ще тъгува по тошово!Когато му даваха милостиня , за кръшкането по цял ден!*** мрази всички - на "запад" - затова, че живеят по-добре от него!

145

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абе да попитам какво прави през месец българския премиер в Израел ?!Отчита ли се ?Поръчки за още ГЕНОЦИД над българите ли получава ?Закрила ли търси, когато тук започне да му пари под краката ?Странно е поведението на Бойко Методиев Бехар ...Не смятате ли ?

144

терминал 2

преди 6 години

има хиляди безработни които не желаят да работят ... за мин. от 510 .

143

Анонимен

преди 6 години

защитен,сит и на топлоИдеално описа едно животно в обор. Ама както беше казал някой: "Не можеш да очакваш много от човек, за който вътрешната тоалетна и централното парно са еволюционен напредък". Та, мечтата на овчарчето - панелка, парното на шест и да не му крадат чистачките.

142

Анонимен

преди 6 години

Бойко, двамата ти учители: Тодор Живков и Симеон Борисов са ти е#али майката с техните уроци! Ти съсипа България! Ти ни направи абонати за последното място в ЕС! То не е само да крадеш. Трябва и акъл, ама около тебе такъв не се намира...

141

до 107

преди 6 години

Статистически сме били. Горбачов разтури всичко. За да ти е по- ясно чети. Какво дръкнаш като ученичка с ПМС.

140

неграмотен депутат

преди 6 години

Е нали ар4аби,пакистанци и индийци щяха да идват да бачкат за 200 еврпо в България.Украинци и молдовци нещо избягаха,не им се бъхти цял месец за тия пари.

139

Българин

преди 6 години

Това аз го казвам от много години. Такива работни места, които се отварят заради евтиния труд са временни. Докато не си намерят държава като Украйна, Молдова или Македония с още по-ниска часова ставка. Тогава всички производствени мощности просто се местят от тук там и тук всичко приключва. За съжаление западните ни партньори се вижда, че ни изоставят и няма да става по-лесно. Свършват присъединителните фондове, бягат техните фирми от България.

138

Анонимен

преди 6 години

Мека е хартията, Бай Тошо.А на теб дере ли ти Работническо дело, или мина на брошури от Кауфланд?

137

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Не може да бъде !Я попитайте БиТиВи, НОВА и другите сатанински телевизии.България цъфти и вържете под гениалното управление на генерал Бойко Борисов.

136

Анонимен

преди 6 години

А всичко е толкова ясно - българите вече не искат да работят за малко пари.

135

Анонимен

преди 6 години

Каква е файдата от членството ни в ЕС, при условие че това управление смачка всичко негербаджииско?!?!?!

134

стефчо

преди 6 години

по времето на комунизма обикновения човек беше защитен,сит и на топло. Най-важните потребности на човек бяха задоволени и нямаше такава скотсска мизерия каквато е днес. СЕга ми хвалете че имало сьомга с метро и бракми от Европа. Като се огедам наокло по улиците ми се плаче от вида на хората!

133

Анонимен

преди 6 години

Голата истина.Бока, светило икономическо, я обясни как е възможно, при тази върхова заетост навсякъде, България да получава повече пари от имигрантите си, отколкото от чужди инвестиции?