55

Ха-ха

преди 5 години

Има ли още балъци* да вярват в мулти-култито?Ислямът няма място в Европа!Нищо против да правят каквото си искат в Анадола,НО дотам....*нарочно употребих турската дума,специално за любителите на турски сериали.

54

Анонимен

преди 5 години

До 50 Какво означава това? Какво мислиш, че щеше да стане, ако турците "не бяха проявили мъдрост" ? България тогава, не е България днес. Имаш 200 000 военни, както и готовност да мобилизиар още 500 000 души + нужнта техни и въоръжение, както и много лоши ръкети, насочени към важни обекти. А и СССР на 2 дена разстояние, да не забравяме.

53

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-клекаФ става Ердоган, толкова повече Митове и Легенди ще вади от нафталина.Кое е мит? Победата при Малазгирт или завземането на Константинопол?

52

cantstumpthetrump

преди 5 години

Що никой не споменава, че турската лира се стабилизира?

51

етнически турчин

преди 5 години

До до етническияНикой не е длъжен да плаща чужди данъци в това число и сте вие.

50

Анонимен

преди 5 години

Че ако туриш на кантара езика на омразата и действията на омразата, които сме видели от турците, направо от срам трябва да се изселите..Дай пример

49

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-клекаФ става Ердоган, толкова повече Митове и Легенди ще вади от нафталина...също като неговия аркадаш Мумията !

48

Анонимен

преди 5 години

в която можеш да се стигне до подобни погроми, за което се радвам, че не стана, защото не сме диваци. .Че сте диваци диваци сте, а не се стигна до погроми защото турците проявиха мъдрост.

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ердоган, сега турците да идат да му построят един дворец и да му напълнят сандъците със злато после могат и да го *** а пък той ще благослови от прозореца и ще ги оправи за около 800 дни, вервайте ми.

46

Дрън-дрън-чи-пляс

преди 5 години

Дрън-дрън-чи-пляс

45

до етническия

преди 5 години

Не говори за език на омразата.Че ако туриш на кантара езика на омразата и действията на омразата, които сме видели от турците, направо от срам трябва да се изселите.

44

Анонимен

преди 5 години

Като нямат нищо общо селските защо се наричат селджукски турци? Все едно да кажете, че няма нищо общо между македонските и тракийските българи.

43

Масон

преди 5 години

Ердо тренирай табла, догодина съм ти уредил среща с Джон Маккейн.

42

етнически турчин

преди 5 години

До АнонименНе сте ли разбрали все още че със съседна Турция сме в много близки отношения.Че към България са приятелски настроени.Не гледайте в пресата как се тълкуват неговите изказвания,понеже някои сили искат с езика на омразата да оцеляват.

41

Шахин Кара Фахише

преди 5 години

До Браво на султанаМного скоро ПКК ще се погрижи за твоя султан. Иншаллах!

40

waffen

преди 5 години

Тия не играят никва роля само тоя ги надъхва излишно и преписва величие да си седа на *** щото европа едно и може да удари като свит юмрук тоя средновековен султан от 1001 и една нощи

39

Браво на Султана

преди 5 години

СУЛТАНА пак накара свинете от *** да *** на умряло

38

Не етнически турчин

преди 5 години

И по-точно чист българин.Аман от етноси и проценти. Земи се изчисли и ти колко % си турчин, че иначе останахте си само българи.Султана го обърна на патриотизъм и за~ба инфлацията. Много удобно. Турчин на това много кълве.

37

Анонимен

преди 5 години

Алла, прибери си го! Този ще направи много бели на нещастния турски народ! Българският народ е казал: "Не се бой от турчин, бой се от потурнак!". Този е от някакво грузинско малцинство и е старае да бъде повече турчин от турците, по-голям пророк от Мохамед! Той е дефинитивно луд!Нека си стои в Анкара - също място, богато с история - там Тамерлан разбива османците на пух и прах, пленява Баязид Светкавицата, затваря го в клетка и го разнася из Изтока да го показва като маjмун.

36

Анонимен

преди 5 години

До етнически турчин ... както и за всеки един останал проблем, който е дошъл от политиката му.