27

Нов

преди 5 години

ГО е задължителна. Определя се твърда цена и я прави държавата или спечелили търг дружества. Държавата гарантира, ако някое фалира

26

Анонимен

преди 5 години

Сега Гражданска отговорност (ГО) поскъпна, заради това, че управляващите от ГЕРБ прецакаха 275 хиляди собственици на МПС застраховани в Олимпик, които сега ГЕРБ ги заставя да сключат нови застраховки ГО и всички застрахователи вдигнаха значително цените, показвайки че са картел. По закон Гаранционния фонд трябва да плаща обезщетения по сключени застраховки с фалиралия Олимпик, но ГЕРБ знае само да взима, а не да плаща.

25

КОМУНИСТ

преди 5 години

ПРЕЗ КОМУНИЗМА ДЗИ ВРЪЩАШЕ ПАРИТЕ СЛЕД ИЗТИЧАНЕ СРОКА НА ДЕЙСТВИЕ НА ЗАСТРАХОВКАТА АКО НЕ Е ИЗПОЛЗВАНА!!!!!НИЕ ПОМНИМ!!!!МРЪСНИ ДЕМОКРАДИ ПРЕБОЯДИСАНИ ИМПЕРИАЛИСТИ И ФАШИСТИ!ЗАБРАНА НА ЧАСТНИ БАНКИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛИ САМО ДЪРЖАВНИ ТАКИВА!

24

Така де

преди 5 години

Улесняват ме, от последното вдигане на винетката, спрях да си купувам, сега спирам и застраховката вече.. чакам кога ще вдигнат и данъка, че и той ми се вижда излишен разход и така...

23

Пропаганда

преди 5 години

Абе Валери Симеонов за застраховките ли е казал ,че минимлната ще е над 300 лв.Аз за пенсиите мислех ,че разправя преди изборите....

22

Анонимен

преди 5 години

Браво на Фандъкова, дано ГО стане поне 1500 лв.София се задръсти с трошки. Да останат само колите до 5 години и с катализатор.*** да се прибира на село и да си кара каручката. Тя не дими.

21

МРЪСЕН КАПИТАЛИСТ

преди 5 години

КАПИТАЛИЗМА Е БАНДИТСКА СИСТЕМА ОБСЛУЖВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ШЕПА ИЗМАМНИЦИ ИМПЕРИАЛИСТИ И БАНДИТИ.КОЙ ШЕ МЕ НАКАРА ДА ПЛАЩАМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО СЛЕД КАТО СЪМ ПЛАТИЛ ВЕЧЕ И ИМАМ ПОЛИЦА???????И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И НЯМА ДА ПЛАЩАМ КАТО СКОЧАТ 300 000 БЪЛГАРИ И 240 БАНДИТА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ????КЪДЕ Е ДЪРЖАВНА СПЕСТОВНА КАСА ДСК ? И ДЪРЖАВЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ИНСТИТУТ ДЗИ????КРАДЦИ ДЕМОКРАДИ ???КЪДЕ СА ДЪРЖАВНИТЕ БАНКИ И ДЪРЖАВНИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ 29Г БАНДИТИЗЪМ!!!!!

20

Гостенка

преди 5 години

Най- малко гражданската трябва да стане 1000 лв. за България , не може София да е в постоянен плен на милиони коли, и заради тях да не може да се живее нормално в града!!!

19

До Бай Тошо

преди 5 години

Народният съд е бил създаден точнонпоради съшите причини! На хората им е писнало тогава разни дерибеи и крадци да им крадат живота! Неминуемо ще се стигне до същото. Много скоро!

18

Анонимен

преди 5 години

Нещата лошо миришат, като на фалирала държава. Ама от нас ли се носи тая смрад?

17

Анонимен

преди 5 години

Мчи плащайте си ги бе! Четвърти път избирате Борисов, за да "не идвали комунистите на власт", кой ви е виновен? :) Особено пък шофьорчетата най-много гласуват за него, щото им правел пътища...

16

Анонимен

преди 5 години

Значи, не ме интересуват паричните потоци и финансовите анализи на застрахователите! Въобще не ме интересуват! Не може до безкрай да им плащаме за скъпия живот! Мутри облечени в костюми! Като не могат да оцеляват да обявяват фалит и да се разкарват! Има нужда от кравари и овчари! Те, застрахователните мутри за други не стават! Бат Бойко, усмири си детибеите да не ядеш шамари!

15

Бай Тошо

преди 5 години

Народен съд ви трябва на вас и национализация на заграбеното от 89-до до сега

14

Дарвин философ

преди 5 години

Да се плаща на конски сили тия джигити с мошните коли правят поразиите пенсионерите и бачкаторите им плащаме сметките...

13

Анонимен

преди 5 години

Уж 2 милиарда излишек, а то хазната празна.Всичките 64 милиарда заеми, които изтеглихте през последните две години ли откраднахте, герберасти мръ сни ?

12

Анонимен

преди 5 години

Браво, дано стане 500 лв, та овчето племе най-после да се събуди.

11

Холандец

преди 5 години

До БългаринВ Холандия само социала ти е 1600 лв Пенсията е 4000лв голем пример

10

Социолог

преди 5 години

Кипарската Олимпик фалира /

9

Българин

преди 5 години

В холандия трошки като нашите плащат 1500 евро данък, а вие ревете за 350лв гражданска. Който има пари ще кара който няма с рейса...

8

sante_dog

преди 5 години

Малко е увеличението. Повече трябва да е. Щом няма никой по улиците, щом КФН са още същите, щом правителството не е паднало, значи цената ни устроива и даже може повече.Давай ГРОБ - с теб сме. Дери! Може още да цедиш!