14

ОПА

преди 5 години

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ГАРГИТЕ С ТАЗИ ДС--ИМАШЕ ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА--ТАМ ПИШЕШЕ---РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА БКП И НЕЙНИТЕ АТРИБУТИ--ПОЛИТБЮРО И ЦК,ОКРЪЖНИ,ГРАДСКИ И ТАКА НАТАТАК КОМИТЕТИ--ДС БЕ ИЗПЪЛНИТЕЛ ТАКА КАТО СЕГА Е ДАНС,ГДБОБ,АРМИЯТА--- И ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ...НИКОЙ ДНЕШЕН ПОЛИЦАЙ НЕ МОЖЕ ДА РЪКОВОДИ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ НИ..АХ И ОХ ИНСТИТУЦИИ КАТО И ПРЕДИ 10 НОЕВРИ ДС ДА РЪКОВОДИ--САМО ПУШИЛКА ДИГАТЕ--ДАЙТЕ НЕЩО ЗА МИЛИАРДИТЕ ЗАГРАБЕНИ ОТ ПИЧОВЕТЕ ДЕМОКРАТИ...ТОВА Е ИНТЕРЕСНО--НА УМРЕЛ КОН НОЖ ВАДИТ

13

Анонимен

преди 5 години

Значи все пак признават, че имаше младежки граждански движения и гражданiко общество и демокрация Докато запада и до днес си тъне във феодализъм и се управляват от некъв елит и тайни общества на банкери и олигарси. Стадото иска да рупа банани и тоалетна хартия и да блее доволно докто го стрижат, *** народ слаба държава.

12

Анонимен

преди 5 години

Днес също имаме задължение да помагаме на страните от НАТО. Имаме американски бази в България. Руски или съветски бази никога не е имало.

11

Анонимен

преди 5 години

Отровените и пси манипулирани полски граждани при споменаване на определени думи реагират остро с зачервяване и вдигане на кръвно..Отровени милиони с зомби пиво в Украйна не с а искали изобщо да ликвидират всички братски връзки с останалата част на Русия.Напротив проверки през 2012 показаха ,че Украйна тогава беше важна част от СССР.Страна победителка от втората световна война загубила десетки милиони зверски убити от немски шпиони на власт в Кремъл и от хитлеристите..

10

Бай Оня

преди 5 години

До кротко, Френските студенти в 1968 г. са едни разлигавени лйгльовци, рушители на държавността и традициите. Де Гол трябваше да ги смачка сурово и с кръв, а не да си дава оставката. Явлението "Битълс" и изобщо т.нар. "студенти" тогава са днешните дърти *** които управляват Европа, е резултатът е налице, сигурно ви харесва! На мен не, и смятам, че през 1968 г. е трябвало да има много разстрели и бесилки!

9

Анонимен

преди 5 години

Така си беше,и изобщо не се вълнуваше народа от някакви младежи с пънкарски прически слушащи радио Свободна Европа и искащи тая нещастна демокрация която сега ни унищожи като народ.

8

Василев

преди 5 години

България е соц. страната , която е дала най-много отпор на кремълската идоелогия и СССР!!!В България всеки втори демократ е бил реприсиран от режима, ако не той родителите му!!!Питайте Бати Бойко и Кака Цецка Цачевва!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Чехите са преговаряли с Москва и от Кремъл са им казали правете социализъм с каквото си искате лице, няма да ви се бъркаме, само Варшавския договор да не се пипа. Още на следващия ден чехите забравят за социлализма с човешко лице и "спонтанно" излизат на протести за излизане от Варшавския договор.

6

Бай Оня

преди 5 години

До Анонимен, а сега чий ... търсят в Афганистан, нашите гьотверени, тоя път си подложиха гъ-за на американските ***! Казва се гьоть-верен в букв. превод от турски, даващ гъ-за си!

5

кротко

преди 5 години

През 1968 година имаше вълнения във Франция и ЧССР .Да с е докладва с какви спец препарати са предизвикани.Пристигнали на лечение у нас полски работници от тн"Солидарност" бяха презобени с анти съветски спец препарати..Лекувахме ги с налични хрнаи вкл кисело мляко,бира,сода, домати,хляб.. След няколко месеца концентрациите в телата им на внушаващи неистова омраза към СССР спец препарати бяха намалени до поносими..Иначе милиони гражднаи на ПОлша още са свръх дози спец препарати..

4

youtube

преди 5 години

YouTube -История Бг - България 16 република на СССРПрочети още на: https://dnes.bg/balkani/2018/08/13/akad-markov-dramata-na-makedoncite-e-che-diadovcite-im-sa-bylgari.384912

3

Анонимен

преди 5 години

Видяхме то свежия полъх през 1989 г. така ни полъхна демокрацията, че всичко вече се е овоняло за 29 години и все по нетърпима става вонята на свежия полъх.

2

Бай Оня

преди 5 години

Имате грешка, словаците са против "чешката пролет" и подкрепят СССР!

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа гьотверени по заповед на Москва било ***