66

Анонимен

преди 5 години

Хората още от Средновековието са намерили решението при епидемия и то се нарича карантина.Трябваше да държат стадата затворени под карантина вместо да ги избиват животинките.Ако в стадото на баба Дора имаше болни животни те щяха вече да са умрели.Ситуацията в Шарково показа дълбоката пропаст между хората и институциите, пълни с калинки, теменужки и други ***!

65

.

преди 5 години

До ПроСоТоЕвропа дава процент от средствата не всички. А тия, дето се организираха уж в социалните мрежи, се оказа че ги организират хора, които си комуникират с другарката Нинова. Всички там са за съд. Бабата реве, ама ако пламне цялата държава няма да реве за чуждите кози, нали? Така се действа при такива случаи. В Странджа през 2-3 години има епидемии по животните. Ама сега стана голямата драма, щото *** яко огладняха и от всяко нещо гледат да изкарат дивидент и манипулират хората.

64

Жо

преди 5 години

До Войник от запасаПО ВРЕМЕТО на Тато, ако имаше чума по овцете и козите, никой нямаше да смее да каже "гък". Щяха да избият овцете и толкова. Това е практика по цял сват при такива болести. Цели райони се пречистват чрез евтаназия.У нас, журналистите направиха сърцераздирателни репортажи за козичките на баба Дора.Ако не бяха взети мерки срещу чумата, пак щяха да грачат. Няма угодия.

63

Анонимен

преди 5 години

Все едно виетнамец да плаче за куче. Как да вярвам?

62

Бай Дончо

преди 5 години

Парите от балконаааааа долу до коша с ***.

61

Анонимен

преди 5 години

Това е просто ***, при това болен.Баба Дора нещо котка няма ли, куче, да и домашен любимец?Какви любимци са и козите като ги яде?

60

damianow

преди 5 години

Иванов знаеш ли какво е ***,а чукан?

59

ПроСоТо

преди 5 години

До Бай Хойами некои намекнаха,ама са не осъзна:-Трепачите дават 200 лв на собственика,получават от ЕС ХИЛЯДА за "отсечена глава"..1000-200=800800х4-5000=4 000 000....чиста работа..На хоризонта са задават избори,требе да са осигурат джобните за купените "малцинствени електорални единици"!..нема да са бръкнат в собствения си джоб я !

58

Бай Хой

преди 5 години

До ЛуканяПродължавам да не схващам за какво говориш. Каква е връзката между евросредствата и няколко стада кози в Странджа? "Въображаемата" френска лаборатория най-вероятно не е въображаема и разполага с име, адрес и международна репутация, която не би рискувала заради няколко стада кози и овце. Силно се съмнявам да има нещо нередно в документите за пробите. Освен това те са второ мнение. Първото е на българска лаборатория. Или всичко е масонска конспирация срещу баба Дора?

57

Анонимен

преди 5 години

Баба Дора ще вземе ли сега парите или и тях не иска?

56

Иванов

преди 5 години

Това разбира се е лицемерие. Просто избиха животинките малко по-рано. Иначе малко по-късно щяха да ги изколят, щяха да им вземат невинните душички и щяха да си направят козя пастърма. Или кози кюфтета. А дали в момента е имало нужда - бог знае. Но имам усещането, че както винаги яко ни манипулират. От всички страни.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57А комунистите кога ще започнат да ги избиват?Ако вземат да ги трепят нито един депутат няма да остане жив.Всички са отгледани ,образовали и пътували чрез БКП

54

Анонимен

преди 5 години

Всеки комунист да бъде задължен да яде от месото на "здравите" животни.

53

Луканя

преди 5 години

До Бай ХойНе всеки е с връзки да се докопа до евро средства, а и бас хващам, че млякото на баба Дора е 1000 пъти по мляко от западняшките химии. Защо пробите от въображаемата френска лаборатия са без печати и не са изготвени както пише по закон?

52

Анонимен

преди 5 години

А комунистите кога ще започнат да ги избиват?

51

Марин

преди 5 години

Хайде стига с тази полит пропагабда. Има зараза. Процедурата е ясна. Аз и моите баби и дядовци никога не сме се привързвяли към добитъка. Това не са домашни любимци.

50

ПроСоТо

преди 5 години

До Русза какви "пещерни условия" бълнуваш бе пси_хар?да не са те изтървали като малка и си паднала на главата си?!

49

дрън дрън ярина

преди 5 години

Ей,не ви ли писна да се обяснявате.Стив Ханке ви обясни в прав текст в "120"минути що за управник имате и чии интереси защитава.

48

Бай Хой

преди 5 години

До АнонименКаква тогава беше идеята на правителството да избие здрави животни, след което да ги плати? Нещо ми се губи смисъла, ама конспираторите явно използвате някаква алтернативна логика.

47

Анонимен

преди 5 години

Давай народе пълни хазната за да платя на баба дора и другите скъпите добичета които Бойко е поръчал от на майка си пот/ ката . Това май е начина да ни вкарат еврото , като няма животни ,няма мляко ,няма стока , няма пари.Едно време бащите и дядовците им като разбраха накъде отива "камънизмъ" и скриха от народа стоките по магазините за да се получи хипер инфлация и хората да се хванат на великата идея за демокрация . Сега същия номер за да вкарат еврото.