14

Анонимен

преди 5 години

Мда. Модерна, ама не в нашия соцвариант. Кой в днешно време ще е окей служителят му (защото сега повечето хора започват работа още в университета) да го няма 2 години? Швейцарците също са го измислили - щом те кефи влизаш за 21 месеца, ако ли нещо имаш проблем - гражданска служба.

13

Анонимен

преди 5 години

Военната служба трябва да обхваща една календарна година с всички сезони ,без застъпване на набори.

12

ще върнете дръжки

преди 5 години

Как ще ги вкараш в казармата "социалните" нали след "падни за десет" ще те съди БХК за дискриминация, а малкото несоциални също не стават да носят оръжие при възпитанието им. Игри, телефончета, таблети, а освен всичко цялата структура от поделения, която съществуваше вече я няма съвместно с командния състав. Не се оправя нещо, което е унищожено безвъзвратно.

11

бг

преди 5 години

Не мога да разбера Амнести интернейшънъл .Според тях, обществено полезния труд положен в армията е принудителен труд. Ако някой те накара да си почистиш жилището или да го ремонтираш , ще бъде принудителен труд ,но резултатът от него е за теб. Същото е ако положиш труд за държавата си. Службата трябва да се върне включително и трудовата повинност .

10

Анонимен

преди 5 години

Толкова години служба..Още краката ми миришат на зелени чорапи и се глвдат шарките от ластиците

9

Анонимен

преди 5 години

Като гледам в коментарите повече бие на патриотарщина, отколкото на рационално мислене.

8

1234

преди 5 години

Ха,ха,ха българи във войните на глобалистите няма да участват. Освен една шепа наемници за кинти.

7

Данчо

преди 5 години

lol

6

ПАТРИОТ

преди 5 години

Вие трябва да се жертвате за България !!!

5

Данчо

преди 5 години

Не благодаря добре сме си и без нея

4

Анонимен

преди 5 години

Ко ? не

3

Българин

преди 5 години

Лигльовците трябва да се научат, че първо са българи и мъже, а не неоиентирани ***-расчета. Освен войскови умения, боравене с оръжие, казармата трябва да възпитава национализъм! И с много, много военно-полеви занятия! На всеки трябва да е ясно че България е заобиколена отвсякъде с врагове, съседите-разбойници са най-големите ни врагове. За ман-галската ***, задължително строителни войски, където да са със статут на държавни роби.

2

Българин

преди 5 години

Казармата трябва да се върне, абсолютно и задължително. Но не в нейния соц-вариант, който си беше задължителен затвор за всички младежи и създаваше най-вече незаинтересованост и пасивна съпротива, от сорта на "важното е да минава времето" или "само съня не е пропиляно време в казармата". Френският вариант не става за нас. При нас 1 година е минимум срок. Не трябва да има застъпване на набори и трябва да се вложи смисъл в цялата работа и да има конкретна полза и изкореняване на метросексуализма.

1

Анонимен

преди 5 години

Не