78

Циник

преди 5 години

Не съм патрон, но със брутен доход от почти девет хиляди месечно...живея нормално , спестявам, и не се притеснявам за сметките, утрешния ден, или бъдещето на детето си.Всъщност сме от средната класа.Изплащаме апартамент ... имаме сносен автомобил...и спестовни сметки.

77

до 79

преди 5 години

ти мислиш ли, че при такива условия инвеститорите няма да напуснат моментално, има виетнам, има камбоджа, р0би бол!!

76

пророк

преди 5 години

излезем ли от валутният борд, неизбежда стъпка преди въвеждането на еврото, лева за 24 часа става поне 100 000 000 към 1 евро и при този нов курс ще ви обменят парите, грижи нямате!!

75

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за приемане на еврото и за закон които задължава чуждестранните инвеститори да плашщат еднакви заплати във целия ЕС.

74

До 16

преди 5 години

Ако имаш 1 евро в банката. Същата ще ти дължи също 1 евро никакви 0,50 евро цента.Това не е инфлация, а замяна на валута.Превалутиране на парите. То реално и сега го има,но хората предпочитат да спестяват в левове, защото лихвеният процент е по-висок от долара и еврото.

73

Анонимен

преди 5 години

До *** 72Портокалов сок на 1лв в ЛИДЛ няма. Даже на прИмоция е над 1.50лв и е подобие на сок.Нищо в Бг не е по- евтино от Германия.

72

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникЛидл е верига която лъже потребителите че продава евтини стоки а реално продава стоки на едни и същи цени с другите вериги. Стоките произведени за повечето вериги се правят с цел да се подбиват лесно цените и да се правят уж големи промоции. Големите промоции са за сметка на качеството.

71

Анонимен

преди 5 години

Каквото са ни казвали експертите през последните 30 г. все на обратно е ставало.Защо толкова УПОРИТО ни ВНУШАВАТЕ, че няма нищо страшно? Какво криете зад сладките обещания?

70

До Циника

преди 5 години

"... да ви светна - така се правят милиони!"Ти си просто "патрон"!

69

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателПовечето китаици работят за малко пари. От това имат изгода чуждестранните фирми.

68

Циник

преди 5 години

В България - имате завидно висок стандарт!В Лидл - Германия ако портокаловия сок е 70 цента, в България е 1 евро!И за много други стоки ситуацията е същата!Сигурен съм, че българските бизнЬесмени - ще намалят цените, когато приемете еврото! Или не?Тука някой пичове са доста "ларж", че ще ги"минат" само със стотинки на парче - да ви светна - така се правят милиони!

67

Ще остане ли някой??

преди 5 години

Българи, то до 1 година докато приемем еврото няма да са останали българи в България. Ще останат само депутати

66

Анонимен

преди 5 години

До истТогава ще ти плащаме заплата в някоя обезценена африканска валута.

65

Наблюдател

преди 5 години

До 31:Ще за мaлoyмник си да мислиш, че азиатците работят за стотинки?

64

До Циника

преди 5 години

"Преди плащах 6.50 - 7 DM за пица Прошуто Фунги ... сега плащам 8?.."Ти си мангизлия:)

63

Анонимен

преди 5 години

Бавно и полека ни колонизират, но и ние сме виновни че нямаме елит който да може да управлява. Не можеш да водиш самостоятелна фискална политика, икономиката ти трябва да бъде просто една брънка от съюза и да произвежда само определен тип продукти и услуги. Просто се следва общия план за развитие, оттам се размива национална идентичност и т.н.

62

Анонимен

преди 5 години

Не, този път ще стане различно. Бедните ще станат богати, а богатите ще станат бедни. Вервайте.

61

3ЛАТКА

преди 5 години

До ЦиникДАНО ,ако някога оставите поколение да не прилича въобще на вас

60

Анонимен

преди 5 години

До въпросчеАко приемем еврото сметка от 10000 лева ще стане 5000 евро. Много хора скачат защото си мислят че са спестили много пари и че ще ги загубят ако преминем в евро. Реално тазе хора ще разберат реалната стойност на спестените от тях пари.

59

ФАКТ

преди 5 години

Гласоподавателите на дост винаги ще са бедни