52

Анонимен

преди 5 години

Баце точно научи магарето да не яде и то взе, че умря.

51

пенсионерите

преди 5 години

До учуденКой ще ни храни тогава? - тоз който гласува за БКП...........

50

Либералист

преди 5 години

и всичко това е в следствие от 45 години съветско робство и 28 години кремълски фашизъм в действие ....

49

Анонимен

преди 5 години

Незнам за вас аз чакам тази страна да я връхлеит голяма криза и да почна да копувам наред ценни активи.

48

Атанас Илиев

преди 5 години

Може ли някой да изброй поне три положителни неща в България?Да ли имаме здравеопазване, да ли имаме образование, да ли имаме икономика, да ли имаме сигурност? за какво българина да остане в тази клоака наречена България.

47

Анонимен

преди 5 години

След 60 години я камилата, я камиларя. Целия цивилизован свят хвърчи към бездната Европа, Америка, Япония, ние не сме частен случай. Да в западните държави мигранитите и техните потомци подпират приръста на нацията, но местното население е със същия приръст като нашия. Тази болест трябва да лекува на ниво икономически модел на развитите държави, а не частно в България, Румъния или ако щете Германия.

46

учуден

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ - ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА ? ТРЯБВА ДА ПИТАМЕ КОЙ? ТИКВАТА, ***,ДЕБЕЛИЯ ? ВСЕ ЗВУЧНИ ИМЕНА НА ВЕЛИКИ ПОЛИТИЦИ...

45

Ударници

преди 5 години

Сега остава само да подпишат и истанбулската *** декларация и ни довършват скоростно. Изпълниха и преизпълняват плана по унищожението на България и българите. По-жестоко убийство на собствения си народ от извършеното от българските политици няма в човешкагта история.Използваха всички възможни методи икономически административни политически идеологически Поне това ще запомнят световните исторически хроники. Един ден българските демократи ще бъдат наредени до такива масови убийци като Пол Пот

44

Асен

преди 5 години

И 3 милиона да останем..нема проблем.Важното да сме Роми.То се видяло, че бугарете не могат да управляват и опазят държавата си!Но нии ромите сме мъдър и трудолюбив народ!Ще направим България пак Велика!

43

Св

преди 5 години

Би било чудесно ако е верен периода, но мисля че ще се случи много по рано. Още по страшно звучи и самата структура на населението като етнос. Вече е ясно че над 50 %от новородените, маъчиния им език няма да е български.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Ромите правят по няколко деца, но ние българите ще почнем да правим като увеличат детските за едно дете иначе няма да се лъжем и да правим.

41

Анонимен

преди 5 години

Този милионер на снимката защо сте го показали?Всеки човек търси по-добро бъдеще за себе си и децата си.

40

Анонимен

преди 5 години

То тази държава е за закриване.

39

Анонимен

преди 5 години

Скоро един познат си търсеше да си купува къща на село и вика не можах да намеря село без индианци

38

Анонимен

преди 5 години

До extremistпо-известни ще бъдем като северна турска провинция или ромелия!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "чист българин"? Само питам?Че при нас има един колега страшен патриот и той е леко черен. Според мен в кръвта му има кръв от маалата на 100 %, но човека казва,че е българин. Има много скандинавци, които са се побългарили.И процесът явно си тече. А расизмът не е нещо с което може човек да се хвали.Така че...То по принцип ако някой сам казва,че е българи не би трябвало да има пречка да е, разбира се ако има българско мислене (ако е християнин).Това е имперският начин на мислене

36

Анонимен

преди 5 години

Проблема с бебетата, ще се задълбочава , ако не се вземат мерки. На тея разходи никой няма да тръгва да прави деца ...особеноо 2ро и 3то. Трябват мерки и то веднага , не догодина или някога. Утре. Наемите са 500 700лв , горивото е 2.50, храната е скъпа , как виждате човек на 23 или 25 да прави деца ??? Забравете.

35

разединение

преди 5 години

До 4мил пенсионераМного ни ещирока територията! Да си върнем Румелията!

34

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ, Ушев Цецо, Боко Суджуков-Джендъра, партизанската онука Лиляна Павлова с лакомия *** и Тетка Цачева - майко-бащата на нацията.

33

Анонимен

преди 5 години

Радев трябва да свика Съвета за национална сигурност, по-страшна национална катастрофа не сме имали, не знам какви решения да се вземат, може би едно рязко и много силно вдигане на всички заплати ще върне младите и кадърни българи, които избягаха от мизерията. Защото магистралите и залите няма да ги върнат! Заплати, сигурност и здравеопазване трябват!