63

Павлин

преди 6 години

- С какъв акъл една богата и уредена държава се съгласява да приема голтаците на света - ум не ми го събира!?! От добро сърце, може би?

62

Анонимен

преди 6 години

Ами къде са възпитани? Къде са израстнали? Къде са се научили да спазват законите?В България. Така че това са си български граждани. И при недостига на работна ръка вече в стрителството е пълно с такива, има таксиджии,в София е пълно, има на всякакви места работят.А България да не се прави на невинна в случая.Вие така сте ги направили да са такива. Променете законите,направете нещо.Защото само днес е Германия, утре тези ще са тук.Там поне ще ги вкарат в затвора.А тук с тези закони и адвокати

61

анонимен

преди 6 години

Не са с български произход , а с ромски !

60

спонсор на МВР

преди 6 години

Избягалите ще се върнат в България за да продължат тук да изнасилват!

59

Алооо

преди 6 години

Брей,тая Алтернатива забрави ли талибаните преди 2-3 години,които в новогодишната нощ изнасилиха стотици германски момичета? Какво направиха за тях,защитиха ли ги? А пропо-тия нали имат приета ИК-защо тая ИК не защити тогава момичетата, както и сега това момиче,изнасилено НЕ от българи,а от ***?

58

Анонимен

преди 6 години

А със здраве да си ги интегрират и отглеждат тез "българчета"... На нас Българите не са ни нужни!

57

Анонимен

преди 6 години

БХК да се намеси. Как може да говорят така за подопечните им?!?

56

ХХХ

преди 6 години

Нали вие толерирате малцинствата .....а на ви толерантност !

55

Анонимен

преди 6 години

Ми айде де.Нали са мъже .Заловили са престъпниците.Бързи смъртни присъди и изпълнения.Какво чакат?Ама то не можело така.Ние сме им виновни,че в гей държавата им няма адекватни наказания.

54

Аз

преди 6 години

Ужас сега ще ни ги върнат!

53

Анонимен

преди 6 години

Длъжни сте да oбичате всички ,питайте БХК и Меркел откъм Германия ни натресохте тоя ЕС и тия ценности, тука стана развъдник заради вас.

52

Анонимен

преди 6 години

Какво се обяснявате, че били от ***, до кога тва оправдание? А нашата държава и ние като нейни граждани сме пълна нула спрямо безчинствата на тия. Ние сме виновни че сме ги изпуснали, ние сме си виновни и за скапаната клоака наречена държава.

51

Анонимен

преди 6 години

Интегирайте ги тез ''българи'' стига сте ревали, нали сте много толерантни и учите и другитe как да са толерантни, ще търпите хак да ви е.

50

Fck

преди 6 години

Айде стига бе! Няма ли кой да им обясни на Германците ,че това не са Българчета а са човечета с Български лични карти? И драгите Германци имат друг проблем около милион Араби ,който само чакат в готовност да почнат и те със същото и да режат глави. Сега къде е проблема ? Че Германците пускат тъмните в Германия ли? Май да! Хич да не ми се жалват сами си ги вкараха! Сърдете се на Меркел

49

Анонимен

преди 6 години

Ние че сме т***п народ,си е видно от Космоса.Цели кохорти от чужди и наши бандити са се нахвърлили да ни газят а ние стоим страхливо и само лаем по форумчетата.Все в името на толерастията.Стоим и се снишаваме...и накрая,хем сме ограбвани,изнасилвани,бити и убивани от *** легиони на НПО-та и политици,хем пак си оставаме виновни за всичко,ако ще да е на другия край на Света - казва се "България и българите" са виновни!Е,щом сме виновни,защо не решим кардинално този проблем,а само блеем?!

48

Анонимен

преди 6 години

Когато се говори за извършеното от германците през втората световна война, винаги се използва -"фашистите", "хитлеристите", "есесовците" и др. такива заместващи нарицателни. Сакън да не се омърси германското. Нее, не германците, а едни други лоши хора го извършиха това. Изнасилването е извършено от граждани с български паспорт, а не от български произход. *** с български паспорт не са българи. Ама тва са подробности.

47

Алоооу

преди 6 години

На плаката пише 8 българи ,а не умалителното "българчета". Айдестига толерастия.И с кое точно са ни " захапали "?С истината ли?

46

Анонимен

преди 6 години

Нещо не чувам коментар от БХК. Или още искат оставки за "моркова и тоягата"?

45

яввер

преди 6 години

БХК да се намеси веднага и да ги освободят,това е явна дискриминация,какво си мислят,че правят тия германци.

44

Сандо

преди 6 години

тия са захапали 8 наши съграждани които в ниакъв случай не представялват нито България нито българите!!!