50

Иван

преди 6 години

Само дружба с Русия ще спаси България.Браво Радев.Сите евроатналтици да върат на ...

49

Барселона

преди 6 години

Нека да има завой щом е в интерес на държавата.Дания или Белгия какво ги свързва с Русия...нищо докато ние имаме много неща които ни свързват...и хубави и не чак дотам...Така че тези двамата търсят под вола теле...Щом е изгодно за двете страни не виждам какъв е проблема...

48

Анонимен

преди 6 години

Ама като почнат разни политолози да приказват глупости..

47

Анонимен

преди 6 години

По време на съветската окупация у нас след 1944 г бяха избити над 30 000 българи, а стотици хиляди напуснаха България, превърната в болшевишки концлагер!

46

Анонимен

преди 6 години

Путин ще ги свре с два шамара под полата на Меркел ще иде да си пие бирата и да си гледа световното и да си строи Турския поток и Керченския мост, Крим е руски.

45

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКажете как я виждате тая война?Кои ще се бият.Американци срещу руснаци?Вие май нямате нищо общо нито с едните нито с другите.Кой от руските или американските милиардери които реално притежават големи ресурси и власт в държавите си иска да прекара остатъкът от животът си в подземен бункер.Там е гадно-няма скъпи коли,яхти манекенки сигурно и други екстри са кът или на дажби.Никоя от великите сили няма интерес от някаква война.Вие да не сте някакъв мюсюлманин самоубиец?

44

Анонимен

преди 6 години

Позицията на руснаците е ясна -да смъкват по пет кожи от нас.То не бе двойни цени на газта , три милиарда за непоръчани реактори , нулеви данъци от Лукойл , четири милиарда за фалита на КТБ в който и те имат пръст чрез Сбербанк която искаше да купи КТБ на безценица , то не беха Мигове за ремонт и пр и пр. Всеки който се опитва да им се мазни в противовес на интересите на народа си предизвиква у тя само презрение.

43

СатаНАТО

преди 6 години

С посещението в Киев, Бойко сложи кръст на всички руски опити да се изкара ситуацияте, че едва ли не за нещо им се молим. Сега ще отиде и ще им предложи да построят АЕЦ за тяхна сметка без държавни гаранции. И да построят Южен поток по европейските правила. Защото това са му условията от три години насам. И когато откажат, с основание ще им каже " Ми за кво ме канихте, като ми знаете позицията". И те само ще мигат.

42

Анонимен

преди 6 години

Завоя е неизбежен защото в идните месеци САЩ ще изнесат нелицеприятно инфо за триумвирата Баце-Цацата-Кой.Кинтите на Баце в САЩ ще са под заплаха от запор. Ето защо се търси нов съюзник в Раша.

41

СатаНАТО

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТПик льо, *** няма капацитет за нападателна война, а само за глуха защита.

40

Анонимен

преди 6 години

Русия нито политически, нито икономически може да е модел за България.Остава само културно-духовната връзка, но и там са намесени много нечисти сили!

39

Анонимен

преди 6 години

100% ХИПОТЕЗИ ТУКА НИЩО ДРУГО

38

Анонимен

преди 6 години

Или завива или България си заминава!По-добре да си заминат НПОтата и сороски..те ени...чери!Тикво оставка и в затвора...Веднага!

37

Анонимен

преди 6 години

Бълария обяви официално на правителсвено ниво Русия за враг, какво отношение очакват българите от Русия? Братско?

36

Анонимен

преди 6 години

Ninova ne hukna kam putin no boiko veliki hukna lek mu pat i da postigne neschto sa bg. S zeluvane rakata na papata njsma v bg da e po hubav jivota dohodite v bg vednaga da sko4at pensiite horata da jivejat dostoino kakto daslujavat ne unijeni i potisnata ot miserii bolesti ne sugurnost sa jivota si 30 g uj demokrazia dalaveri kurupzii stiga ve4e ojadohte se schte se prasnete ot kg i milioni

35

Анонимен

преди 6 години

Радев да направи едно кремно за да впечатли Путин.

34

Анонимен

преди 6 години

Най ще ме накефи дрогарят Волен Лидеров, коалиционен партнер на SICаджийската хунта, да завие завинаги към Крим и да остане там!

33

ист

преди 6 години

БВП на глана от население на Бълатия е колкото на Русия. 50 % от БВП на Русия е от износ на суровини. Ако България завие на изток, ще стигнем Северна Корея по стандарт на живот. Ако завой на изток значи по голям износ за изостанала Русия, това е добре.

32

Предложение

преди 6 години

Предлагам да тушираме руската агресия в Крим!

31

Анонимен

преди 6 години

Не ги мислете руснаците - ще се оправят - и сега се оправят много добре въпреки санкциите.Гледайте вчерашната "Пилорама" на Тигран Кеосаян и се насладете на начина, по който вече се отнасят към българите.