40

до 39

преди 6 години

и как го доказаха, мост лайкли мей би....

39

Анонимен

преди 6 години

Да бе да, руснаците нямат нищо общо! Русия винаги е невинна, докато злите западни държави се опитват да я опетнят с такива смешни обвинения. Руснаците били свалили самолет, руснаците тровили хора, руснаците убивали, руснаците лъжели, руснаците използвали пропаганда и фалшиви новини... питам се колко трябва да си луд, че да ти мине през ума, че светите православни руснаци са способни на подобни гнусотии?

38

:):)

преди 6 години

всички русофоби утре на площада да ръпат укр шоколади Рошен на вожда Порошенко....помощ за украинския народ

37

Анонимен

преди 6 години

Холандците доказаха адското престъпление на руската *** !

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Скрипал 2 . И без него става щсно, че Запада се управлява от 0лигофренични иди0ти.И както със случая Скрипал 1, Запада се опитва да скрие поредното си бъдещо престъпление.

35

Поручик Ржевски

преди 6 години

Сега да видим кой ще отиде да ги арестува и да ги доведе в Хага :)Тъпотии пълни

34

Анонимен

преди 6 години

STIGA PROSTOTIA,RUSIA E VELIKA.

33

Анонимен

преди 6 години

Мумията пред Трибунала в Хага !

32

Анонимен

преди 6 години

Съд за руските военни престъпници и терористи !

31

Анонимен

преди 6 години

Русия ще признае, ако сепаратистите са го свалили точно толкова, колкото ФАЩ или ЕС ще признаят, ако укропите са го свалили.Ако трябва да се изчисли кумулативната вина - всичките събития, довели до свалянето на този самолет, дори и да приемем, че ракетата е изстреляна от сепаратисти, отбор ФАЩ носи по-голяма вина за това да доведе събитията до тази точка.

30

Поручик Ржевски

преди 6 години

При разследване мотива е най-важен.Некой *** атлантик да обясни какъв би бил мотива на Русия да свали пътнически самолет на някаква си далечна азиатска държава?

29

до22

преди 6 години

точно защото е замесена Русия, за това скълъпиха таз авиотрагедия за да я дискредитират. Така е, голяма част от воюващите са бивши военни от СА и руската армия. А не забравяйте ДНР и ЛНР са области с 80% етнически руснаци. На територията на Донецк има две военни училища. Нали не мислите че са били райони само с теактори да орат нивите. Складове с танковеТ64 от съветско време бяха разконсервирани. И в крайна сметка огромна мотивация за разлика от укр ВС.

28

Анонимен

преди 6 години

Излезе наяве поредното грозно руско престъпление! Империята на злото братче - Рейгън го е формулирал изключително точно!

27

Поручик Ржевски

преди 6 години

Аз не знам какво целят западналите.Само знам какво постигат - нова желязна завеса, усещане за война, пълно сплотяване на руския народ зад Путин, съюзяване на Русия с Китай. Всичко е крайно тенденциозно, вижда се от Луната, че западналите водят пропагандна война и то доста долна и ***.Голяма мафия са спретнали, каквото и да се случи, излиза един министър и обвинява Русия още преди разследването.Излагат се..

26

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха пуснали самолета от там, нямаше да бъде свален.Ако Потрошенко не беше започнал война с цел етнически геноцид, самолета нямаше да бъде свален.Ако ФАЩ не бяха организирали преврат срещу демократично избраното правителство, нямаше да се стигне до войната, в която самолета беше свален.Какво се е очаквало от Русия - да си остави интересите, и още повече - да остави етнически руснаци на геноцид от нео нацисти?

25

Анонимен

преди 6 години

Сега руснаците ваят едни хартийки, в които пише, че това поделение не е изстрелвало ниакви ракети от 1991-ва насам и холандците остават с пръст в... кафевото.Нещо много се натопорчили, а доказателства никакви. Същото като със Скрипеца и щерка му. Въобще, що ни занимават с глупостите си. Холандците следващи път пак да си пращат самолетите във военни зони и после да пищят като ощипани.

24

Анонимен

преди 6 години

Всеки си прави гаргара с руската *** :))

23

Анонимен

преди 6 години

Айде-е-е, пак сА почна. Номерът със Скипалките не мина, новичокът стана "старичок", ... дайте сега нещо друго.

22

Анонимен

преди 6 години

Още се са предоставили конкретно доказателство, и едва ли някога ще могат.Когато вината за изстрелването на ракетата не може да се докаже е удачно да се върнем по-назад, и да държим отговорни тези, които са пуснали пътнически самолет през регион в който се водят активни военни действия.Още повече когато самолета изобщо не е трябвало да минава от там по план, и е бил пренасочен в последния момент.

21

Анонимен

преди 6 години

На някой прави ли му впечатление, как се напълни с украински стоки произвеждани само от една корпорация? .. джокер -от сладки до лекарства