469

Анонимен

преди 6 години

А ве чук що не се метнеш някъде от Високо та да усетиш тупаницата по скоро.

468

Мощ

преди 6 години

До Удар с ядрен чук !!!Чакай си каквото искаш.Аз съм българин и не чакам нищо, но съм подготвен за това, което би могло да се случи, а ядрените глупости си ги остави за фантастичните филми.На евреите не им трябват ядрени бомби на тях им трябват войни, бавни, такива каквато се случват в Сирия.Така, че не се притеснявай.Чети повече за кво иде реч.Атомната бомба ще дойде само от гсопод, но не и от някоя забрадка.***.

467

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! А бре кво стана бре??? Нещо ги фана липсата на експертите по ВЕЛИКАТА и ПРЕДСТОЯЩАТА в обозримо бъдеще-август тая година ИСТОРИЧЕСКИ И НЕИЗБЕЖНА ТЕРМОЯДРЕНА ТЕУПАНИЦА бре???Ха ха ха-бре!!!

466

Мощ

преди 6 години

До Удар с ядрен чук !!!Аз съм последния, който би бил русофил, напротив аз съм национал-социалист, обаче не отричам постигнатото от моите предци по времето на комунизма.Малко или много тия хора са наследници от онези от Великата Царска България.А аз съм мощен по душа и никога няма да напиша или кажа, че БЪЛГАРИЯ е малка и слаба за разлика от теб.Ходя, чета, знам.И ти казвам пак, България не е толкова слаба, колкото изглежда.Тия "пенсии" нали се сещаш, че предават уменията на млади като мен ?

465

гражданин

преди 6 години

Статията дава храна на *** и е 100% неграмотна.

464

Анонимен

преди 6 години

Роском надзор пак са заорали дъното .В поредния си опит да блокират вредни за режима на Путинчо сайтове блокираха. Кремлин ру на самия Путин въобще от както блокираха собствения си сайт се очакваше че по голяма глупост немогат им родят червените тикви ама можаха ))))

463

Анонимен

преди 6 години

аз ви гарантирам, че никой няма да нападне българия. всичко това са фейк нюз и психологическа война. всички тези балканци, дето чакат да влязат в ес, ги отпишете.останалите са вече в ес.единствено турците могат да създават напрежение, но те не биха нападнали нато-страна, както няма да нападнат и гърция.

462

файда

преди 6 години

тя държавата е престанала да съществува още 1945 после полудържава а сега ептен никвадемек остава да се биеш за личните си интереси независимо от коя страна си

461

Мощ

преди 6 години

До Удар с ядрен чук !!!Ако всички бяха тъпуни като тебе, никога нямаше да им хрумне да се качат на Шипка и да избият скапаните османци без много зор.АКЪЛ, АКЪЛ.Представям си по онова време, след 500 години обезглавявания, някой да си е мислил, че като се качим на един връх и ще си върнем страната, какво повечето такива като теб щяха да му кажат.Обаче да видиш с помощ от руснаците успяхме.

460

Анонимен

преди 6 години

До Мощтова са архаични неща. пенсиониери с пушки и ловци със сачми..ся една ракетка с камерка се пуска или едно дронче, и пенсията е аут

459

До Мощ

преди 6 години

Младеж нашата военна задача през 80-те беше за 24 часа българската армия да е в Истанбул, за съжаление това вече история.

458

Мощ

преди 6 години

До АнонименМай не си се срещал с истински бивш военен генерал от комунистическо време.Тия хора с три пушки и двама човека, могат да измислят такава тактика, където да избият 10 вражески войници.Това е истината, не случайно винаги бием когато сме малка бройка.Мозъците ни режат здраво, а когато такъв мозък е на чело на някаква маса, врагът няма шанс !

457

Мощ

преди 6 години

Армията също не е толкова слаба.Доста неща се крият под земята и извън медийното пространство.Имаме голяма техника, която е готова за бой, въпреки че е доста възрастна.Особено танкове.Не казвам, че ще набием турците, но определено няма да им преминат както казват някой на парад.Гаранция !

456

Анонимен

преди 6 години

До МощПрекалено е жалко, за да е забавни ...

455

Анонимен

преди 6 години

в 21 век войните се водят икономически и информационно. ето сорос се опита да подлапи война в украина, ама и там не му се вързаха. на никой не му се умира. не сме 1940, и никой не иска да се бие и умира заради чужди интереси.

454

Анонимен

преди 6 години

А бомбата е Технология на 70 и кусур години всеки в европа може да я направи ама там една бедна северна *** освен икономическо ще стане и военно джудже .САЩ не дава да се гаврим чак толкова с рашките ще си ги делят по равно с Китай

453

Мощ

преди 6 години

България въобще не е толкова слаба, колкото си мислят някои.Много хора отдавна са се въоръжили и само чакат да стане напечено, говоря за пенсионерите, които се кефят на комунизма и са военно подготвени.Другите са ловците, които също са много добре подготвени.Минаваме през младите националисти, които също сме готови от към арсенал за всичко, футболни фенове и други такива.Да не забравяаме за българите в чужбнина, Украйна, Русия и т.н.Които също биха дошли да се бият за свободата на родината.

452

Анонимен

преди 6 години

Пич забрави Зимбабве и Нова Гвинея ха, ха.

451

Анонимен

преди 6 години

512 - Въпросът е, че не е само до "ядрен материал", ами до ракети, системи за сигурност, комплекси и много здрава организация.

450

Анонимен

преди 6 години

Ядрений, приятно тролване нататък. От мен без лоши чувства, беше ми забавен.