233

Анонимен

преди 6 години

според закониет на страната, когато публична линост извърши престъпление наказанието се удвоява. Това е защото публичните личности са за пример на обществото, и затоав трябва да пазим тяхното достойнство. А тази глупост, че хораат са равни е комунизъм - не са равни. хората още от люлката се раждат неравни - един е син на банкер, друг на обущар. Един може да уче в елитно училище, друг няма пари за техникум.

232

МВР пикчърс

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии

231

Анонимен

преди 6 години

Първият в света президент на република жена-мъж Расим Плевненлиев,един път рева по медиите че като бизнесмен е бил изнудван от 3ма депутати за 500 000....и тримцата бяха от Гроб!Естественно прокуратурата се направи на заспала...както и когато Ревизоро си призна че е пуснала конвой от 14 камиона......

230

Анонимен

преди 6 години

ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНАТА - ВСИЧКИ СА НЕВИННИ!ЩОМ НЯМА ПРИСЪДА -ЗНАЧИ СИ НЕВИНЕН!

229

Анонимен

преди 6 години

Не са равни всички - гледай поне малко американски филми-. Когато някой е публична личност и го обвиниш, а той се окаже невинен, ти посягаш на ДОСТОЙНОСТВОТО му и той може да съди държавата. както стана с Цв, Гунев, зам-директор на БНБ, който бе демонстративон показан като виновен, а излеез невинен. Затоав трябва с кадифени ръкавици да се пипа, и едва като има присъда - да се обявява-

228

Smej

преди 6 години

да сложат на вратата на Сливенския затвордебелата мекица от Софийския. Кметицата ще го финтира и ще си излезе. Този дебелак е символът на българските държавни органи. Новият прокурор подпука тия, които не са от правилната страна на светлата ни действителност. И последно - при задържането и извиването на ръцете зад гърба може много лекичко да й мазнат дланите с веществото, което свети. Примерно намазано върху ръкавицата на полицай. Може да е крадла, а може и да не е. Нещо много се стараеха.

227

Анонимен

преди 6 години

Ако това е "задържане под стража" то съвсем не са нужни белезници, камо ли да стоят 10 полицаи 5 часа около нея - идва една полицейсак кола, дават и заповед да се яви, тя влиза в кола и след 72 часа си излиза от ареста. не са нужни белезници. тук целат е билта демонстрация, да се покаже колко е крадлива, ама за тоав може Иванчеав да осъде държавата!

226

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 231Нарушени са таратанци! Задържането е от даден момент, то е в ход и не е задължително да си в кауша, а може и на улицата, в кабинета на разследващия, на следствено действие (като в случая) или където е необходимо. А това за уважението, сори, ама пред закона всички са равни, поне би трябвало, но в БГ, Русия, Горна Волта и подобни държави явно не е баш така. Публична личност била, ай си..р, да не е помазана.

225

мислещ

преди 6 години

Дали е истина или -не - някога може и да узнаем,но начинът по който е поднесена информацията - буди съмнения и говори за постановка. Българското следствие да се фокусира точно върху тая опасна кметица говори че е нагазила в чужди води.

224

П.Петров

преди 6 години

Ако делото се издъни в съда, Иван Гешев спокойно може да започне да пише приказки.Не може да внесе дело за милион евра, защото няма солидни доказателства, които да минат. Може да ги осъди само за конкретните 70000, с които евентуално са ги хванали и то при положение, че има СРС-та за искане на подкуп и приемане на подкуп от кметицата.Следователно, причина да споменава такива фантастични цифри е отклоняване на вниманието и блокиране на евентуален протест в защита на кметицата.

223

Анонимен

преди 6 години

има такова нещо като "уронване на достойноството на публична личност"

222

ист

преди 6 години

Двете кметици може да са корумпирани, но да слагаш белезници 5 часа на тези дребни жени, а около тях 10 полицаи и прокурори е гадно и нечовешко. Белезници за тези които сложиха белезниците и които им наредиха.

221

Анонимен

преди 6 години

Много интересно защо Филип Златанов не го караха с Белезници?защо Братя Галеви свободно се разхождаха насам-натак, след като бяха осъдени на пърав инстанция.Защо осъденият на 2 инстанции Цв.ЦВ. нито веднъж не го видяхме с белезници?

220

Анонимен

преди 6 години

когато те арестуват, и си публична личност полицията би трябвало да дойде в час, в който има по-малко хора, да те изведе през заден вход, да те прибере бързо в к полицейската кола и там да те закара в участъка. Понякога от уважение към ранаг не ти слагат и белезници, а те викат "на разпит". самият ББ е викан като свидетел по делото за КТБ и нито е имало белезници - нито нищо. това - да те държат 5 часа с белезниците на улицата е подсъдно, нарушни са човешки права.

219

Solar Power

преди 6 години

Браво да заминава за Сливен.

218

БонФилеСуджук

преди 6 години

И така мили деца лошата кметица била заловена, а добрите кметове редовно се отчитали за всяка преписка на дядо Коледа, за да има подаръци за послушните деца.. Добрата фея на тъмниците замахнала с вълшебната си пръчица и стотици стражи се втурнали да бранят своите господари, а в това време истината и смелостта били със запушени усти и завързани ръце някъде дълбоко в подземията на владетеля на кралството, а народа сладко, сладко спял и сънувал как справедливостта тържествува..

217

Анонимен

преди 6 години

Абе Цецо, вие с Батко, съвсем за канарчета ни взимате с тази Гробарска рапсодия. И както винаги Батко не знае нищо и не е дал благословията си? Му-ха-ха!!!!

216

123

преди 6 години

До Анонимен 217Бе те накрая ще се окажат 100 лева и то развалени, че кашона докато обиколи и свършил. Ми така де хората защо ги носят тея фуражки. Накрая ще се пита къде отиде кашона с пачките (разбирай доказателствата) и всички фуражки ще гледат "умно" и с разбиране, но няма да имат представа.

215

Анонимен

преди 6 години

До до 209И двамата не сте в час. 24 ч. задържане има административен характер, там не се изисква да си привлечен като обвиняем, но при 72ч. това е за-дъл-жи-тел-но! С регистрации, снимки, отпечатъци и т.н. И как пък да нямало да може да "съди държавата"? Може, и още как!

214

nemam nervi

преди 6 години

Не съм фен на дългия, но ми харесва констататацията,че в тая държава само инвалидити намират сили да протестират