141

Ф.С.В.

преди 6 години

- ЗА МЕН ВИЕ СТЕ МНОГО *** _ ДО ФОРУМЦИТЕ!! ПРИ ядрена война ще умрете като мишки ! Само неутронната бомба унищожава в диаметър 1600км - ( бомба убиваща всичко биологично през 2 метра дебел бетон - ренгенови лъчи в пъти по силни !- идеята е да останат градовете и техниката) Разберете едно - Понеже не сте били в казарма ЯВНО ! Никой няма да оцелее! Български супер физик е емигрилал в КАНАДА и е казал едно -Няма да има ядрена зима ! Ще има СУПЕР ТОРНАДОТА които ще извлекат атмосферата към КОСМОСА

140

Русия ли? (12)

преди 6 години

И така навсякъде и всичко. Дълбоководният апарат "Мир", нашата гордост - финландски. Най-големиятруски ледоразбивач - танкер "Тимофей Гудженко" е изграден в Южна Корея от Samsung Heavy Industries. Руският самолет "Сухой Суперджет" само алуминия руски. "Безпрецедентна" нямаща аналог руска Арктическа нефтена платформа "Приразломная" - норвежката платформа Hutton TLP, построена 1984 г. "Академик Мстислав Келдиш" - финландски. Батискафа, с който Путин се спуска на нашата свещена Корсун - холандски..

139

Тръмп е сенсей !

преди 6 години

С един туит изгони Рушките генерали обратно в раССия и прати Башарв Техеран!Ами ако пусне още един ?!;)

138

Анонимен

преди 6 години

скоро всчки ние ще умрем...

137

Стоян

преди 6 години

Какво хубаво сме видяли от запада бе .Само венерически болести и поквара.Западът ни има за по ниши и от *** .

136

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГенерал Колев, и не точно Генерала а конно подразделения преди 100 години е имал конфликт с една казашка доброволческа дружина . Нашитае се юрнали на юруш ,казаците свирнали и като духнали ни зарязали .да гоним Михаля . Да не се пролива братка кръв Та това е победата .

135

За сметосъбирачите

преди 6 години

Самолетоносачите идват ... Цирконите излитат ... самолетоносачите не се връщат ... и ще има много скрап на дъното на Средиземно море на 100км западно от Тартус.

134

Анонимен

преди 6 години

ЗА ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИТЕ* В СИРИЯ СПАСЕНИЕ ВЕЧЕ НЯМА!!!!*ПУТИНОФИЛОПИТЕН-ИЗЧАДИЕ ОТ АДА БЕЗ ГРАМ ЧОВЕЧНОСТ УБИВАЩО ЗА ПАРИ НАПЪЛНО БЕЗБОЖНО И ЛИЦЕМЕРНО!

133

Путен ще бъде

преди 6 години

Отново бит, такован и опозоренПред очите на целия святУдри, Тръмпич!

132

Анонимен

преди 6 години

Факт е че Руснаците не са мръднали и крачка от Сирия но Крварите се уплашиха и дадоха на задна.

131

хехе

преди 6 години

Руснаците бягали ...изкарали корабите си от базите .....хехе ...аз пък ми се струва че излизат да срешнат Американските гемий в средиземно море!

130

ЧЕГЕВАРА

преди 6 години

В Куба са насочили руски ядрени ракети срещу 50 големи града с небостъргачи .Кой луд би посмял да убие руски войник ?

129

До сащисаните

преди 6 години

Момчета, ще излезете ли да защитите Желяз ?

128

Тръмп е пич

преди 6 години

Каза на ушанките че ще ги удари и предния път за да имат време да се скриятНо те Като искат да станат Курбан за две хилки на месец да стоят в СирияНа простия никой ме може да помогне

127

ха

преди 6 години

134 и какво е направил запада хайде изброявай да ни ограмотиш

126

Русия ли? (11)

преди 6 години

Куликовската битка не е така, не е там и не е за това. Петър избягал от Нарва, оставяйки армията, и няколко дни пиянства от страх. А и никакъв Олег не е забивал в портите на Константинопол никакъв щит, защото никакъв Олег не е и съществувал. Святослав - да, той наистина побеждава хазарите. Само едно "но" - Хазария е еврейска държава с наети, като наемници от мюсюлмански армии... И т.н. и т.н...

125

Анонимен

преди 6 години

До Су 35Много си болен.За съжаление за тази болест няма лек.

124

Анонимен

преди 6 години

Генерал Колев преди 100 години така е пердашил непобедимата армия, че още им държи влага

123

Анонимен

преди 6 години

До майорскиАбе, защо всички руски поклоници сте с някакви такива имена?Все на война и военно ви тегли.Ако няма война и мисъл за война...вие не можете да живеете.Не можете ли да говорите за изкуство, икономика, финанси, технологии, развитие на обществото, култура и т.н.??Защо само войни са ви в боаришническите тикви? И да се доказвате колко сте били силни, та всички да се страхуват от вас.Това ви е мечтата...целия свят да го е страх от вас, защото имате бомби.Егати и комплексарите!!!

122

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че руските войници бягат