45

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Каква Русия? Северен Китай!

44

Анонимен

преди 6 години

Торпедо за самолетоносачаи Кинжал -- трябва да се проверидали системата работи .

43

Анонимен

преди 6 години

До до ХИХИХИИскаш да кажеш, колкото по-малко РУШКА електроника, толкова по-добре нали! Щото се съмнявам, че дори и ти би тръгнал с един надежден месершмит срещу Ф22 бъкан с "ненадеждна" електроника. :))

42

Боби

преди 6 години

До Нищо епично няма 41Кажи ми УМНИКО Африканския, Южноамериканския и най-важното Азиатския пазар ОТВОРЕНИ ЛИ СА ЗА РУСИЯ? А Пазара в ЕС легално или контрабандно?За каква Изолация Говорим?Изолация на САЩ пазара и то само в областите в които няма реална търговияЩо САЩ не прекрати вноса на Титан примерно(45% от нуждите на САЩ)

41

Анонимен

преди 6 години

Западът си мислеха, че на света няма да се намери опонент, който да е толкова безочлив и нагъл, че да прави това което си мислеха че само на тях им е позволено. След толкова примери на безнаказана агресия са си изгубили чувството да предвиждат ходовете на противника си. Русия е капиталистическа империя, не е СССР и реакцията ще им е на империя - агресивна а не помирителна. Не изключвам ако ракета удари руски войски в Сирия, от Русия да измяткат автоматично ракети срещу кораба или базата откъдето

40

Анонимен

преди 6 години

когато не става с морков, тоягата върши отлична работа! бой по ушанките докато им дойде акъла! международен трибунал за джуджя за цялата помия и дестабилизация на света, която причини и продължава да причинява!

39

Анонимен

преди 6 години

ми да почват с тез ракети ядрените и да приключваме. Като гледам какъв упадък търпи родината, че и запада.. корупция, изродия, ******тия.

38

gogo

преди 6 години

Ето ви доказателство, че западът стои зад химическите атаки в Сирия: goo.gl/9Ph5QaПравят всичко възможно да започнат трета световна, провокация след провокация срещу Русия. Но са си направили сметката без кръчмарят...

37

до ХИХИХИ

преди 6 години

Моят Мерцедес Е240 е от 1998, но не го заменям срещу новите AMG-тa, CLK-тa, SLS и др.Пълни са с излишна електроника, която ги прави уязвими и ненадежни. Та и с руската техника е подобна ситуацията - колкото по-малко електроника, толкова по-надежна е една система. Спомни си за заглушаването и прекъсването на коминикациите на US- фрегатата край Крим, причинени от един руски СУ-34 или 35.

36

Анонимен

преди 6 години

В Русия са се заблуждавалии продължават да се заблуждават-- такова нещо като западнацивилизация няма .Има самонякаква бутафорна сценографияна цивилизация . МахатмаГанди в Лондон го питат каквомисли за западната цивилизацияи той казва : има ли такава ?Смело топене на корабите всредиземно море .

35

Боби

преди 6 години

До Анонимен 40БРАВО ЗА КОМЕНТАРАИмаш + от мен

34

Нищо епично няма

преди 6 години

Флиртът на Русия с Цивилизования свят се провали по нейна вина и следва пълна изолация като в годините на Студената война.Този път поне ще сме от правилната страна на "желязната завеса", която е на път да падне отново всеки момент.

33

Анонимен

преди 6 години

ПЪТЯТ НА РУСИЯ КЪМ ЗАПАДА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА. Русия започна да копира точно двойните стандарти на запада - запада окупира Косово и създаде квазидържава. Русия окупира Крим и го анексира. Това че мнозинството от населението в двете области одобри актовете няма значение, защото е грубо нарушен устава на ООН, подписан от двете страни. Западът създава изкуствени конфликти, за да си изхвърля оръжията в морета и пустини, и за цвят над градове. Русия направо предпочете да се включва в конфликтите

32

Анонимен

преди 6 години

Жалки смешници. Тръгнали да плашат Руската Мечка в Сибир... Разбойници, пирати, грабители и пияници на целия свят могат да ми плашат дедовия... С дупе.

31

мда

преди 6 години

Няма по задръсте. ни народи от тези на САЩ и Русия.. ще запалят света за да си премерят кой има по голяма..ракета...

30

хихихи

преди 6 години

До :)Никой не го интерсува какво мислиш ти ,защото си много далеч от действителността.За тебе ако грешния отбор е мюсюлманска Русия,то значи си прав.Русия в момента е сама срещу света ,а САЩ няма как да си го получи от някаква страна на която военната техника е 50-те години на миналия век.Панимаеш ?

29

:)

преди 6 години

Яд ме е само за едно. Отново сме в отбора на губещите. И този път ще сме пушечно месо, а не "заблудилите се славянски братя".Щатите подклаждат световна война, защото предполагат, че няма да се води на тяхна територия, но мисля, че този път ще си получат каквото са поръчали.

28

В превод:

преди 6 години

"Флиртът на "демократичния свят" с Русия завърши с фиаско."

27

Евгени

преди 6 години

До ЪъъХаахахаха тя западната цивилизация съществува от векове и ще съществува векове ... и ще дава на останалия свят цивилизация, култура, икономика ...

26

Тукмакъ

преди 6 години

Ако САЩ и Русия се изтребят взаимно България може за една нощ да превземе целия свят.