20

Хм

преди 6 години

До Виновни са НЛОЗащо САЩ не поемат отговорност за бомбардировката ли?Ами защото поводът е фалшив и след превземането на Дума истината ще излезе наяве.Обаче от друга страна просто трябваше да направят нещо за да спасят имиджа си на всесилни.

19

Юнал Джемилов

преди 6 години

Мириканците имат ниаколко дена да исчезнат от Сирия преди Аскера да ги запукат с яки османлииски шамари

18

Анонимен

преди 6 години

Тръмп иска да даде повод на руснаците да му покажат новите си оръжия и по всичко личи, че може и да успее.

17

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Русия може да достави до САЩ само 0.015% от ядрения си арсенал."Не бих разчитал на това!То ако беше така,САЩ щяха да нападнат Русия още през 2014г и да си решат проблемите завинаги.Да не мислиш че имат задръжки да го направят?Ама няма как да им се получи,те го знаят и търсят други възможности.Ядрената война не е просто изстрелване на едни ракети и после чакаш да видиш колко ще стигнат целта!То е комплекс от мерки,абсолютно драстични в всяко отношение!И не е само "Мъртвешка ръка"

16

Виновни са НЛО

преди 6 години

Западната коалиция нещо се смущава да поеме отговорност за нападението над сирийското летище и за подкрепата си към терористите, която вече дори не се прикрива. Какво ли ги смущава?

15

летище или квартал?

преди 6 години

според снимката, в сирийските летища яко строят жилищни згради....редакторите на днеска.бг се подиграват с армията която е стрелала ракети не по летища а по жилищни квартали

14

Хм

преди 6 години

След толкова много приказки Тръмп беше длъжен да направи нещо,иначе авторитетът му отива по дяволите.От друга страна,увлече ли се-става лошо.И ето ти средно решение,без излишни рискове.За руснаците също е добре-имат възможност да изпробват в реална обстановка отразяване на атаки с крилати ракети по различни начини,което им е важно с оглед на собствената сигурност.Да му мислят сирийците.

13

Анонимен

преди 6 години

А да не мислиш, че щатите са обединени?! :) Всеки щат се конкурира с другите и различията помежду им са големи. Американските войници и офицери се бият само срещу пари, спрат ли се заплащанията им - Тръмп ще се озове без армия. Затова налива обезценени и напечатани долари без покритие. Армията им не е от патриоти, а сбирщина от алчни хора, също като водачите си, разчитат на техниката да ги пази само.

12

Факт

преди 6 години

Тези който са нападна ли базата са помошници на терористите.

11

Лошо

преди 6 години

Подла атака срещу силите който се бият срещо терористите,тази атака е в подкрепа на ИД.

10

до16

преди 6 години

те и в Крим спокойно си спяха и изведнъж, зелени човечета за добро утро, вежливи при това.

9

Анонимен

преди 6 години

Англо - американската проказа е навсякъде и ползва всякакви долни средства... Няма място по сввта, където не са посели конфликти, зарази, смърт, войни, разруха и страдания...

8

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Америка да бъде закрита. При масиран ядрен удар след две-три поколения Русия ще се съвземе - огромна е, а Америка просто ще я няма, за да може цивилизацията на Земята да се развива.

7

Я

преди 6 години

Господи,накажи беззродниците и нечовеконенавиждащите *** и наричащи себе си демократи!

6

жеков жеков

преди 6 години

по скоро някой валяк теб ще смаже, отколкото русия да бъде смазана....чети история мисли и тогава пиши

5

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Путин има здрави нерви...

4

Отвратен

преди 6 години

Човекът в мен крещи, че тази чудовищност трябва да спре.Не искам да умирам от радиация и глупост на политици.Живее ми се.Как можаха на най-светлият християнски празник да продължават с безумията?Крайно време е БГ да излезе от НАТО, никой не ни е питал дали искаме чужди войски.А утрото днес беше прекрасно, мастилено синьо небе, чист въздух, песен на птици и разцъфнали дървета.Всичко добро и зелено ще загине, заради болните амбиции на САЩ, Британия, НАТО.Не на войната,оръжията!Живее ми се

3

Анонимен

преди 6 години

Щом ракетите са пресекли въздушното пространство на Ливан, значи може да идват от Израел.

2

OO

преди 6 години

Американците съвсем скоро ще бъдат добре начесани !

1

Анонимен

преди 6 години

Рано е още. Тръмп Русия перчем ще отговори чак в сряда.