23

лошо

преди 6 години

Странно защо медиите преди седмица не показаха откритата лаборатория за отровен газ в освободения от терористи град в провинция северна гута а сега пускат тази лъжа и провокация.

22

за Крим и Луганск

преди 6 години

Те отричаха и за Крим ,Луганск ,че уж няма никакви руски военни без опознавателни знаци , ама всеки може да види точно обратното в YouTube !

21

Анонимен

преди 6 години

Имаше някакъв случай на починал бездомник в Ню Йорк, който бил много странен, че чак ФБР го разследвали. Накрая, след разговори с негови събратя по съдба, се установило, че бил намерил изхвърлени консерви със зеле и с боб, и след като ги изял спял покрит с кашони. Явно няма интерес за да бъде украсена историята. Та и тука все намират неща, които явно са много интересни за имперските театри тип "хляб и зрелище".

20

факт

преди 6 години

Американците понасят големи загуби при агресията си в Сирия и се чудят как да се спасят и пак пускат лъжи.

19

ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ

преди 6 години

Натам отиват нещата !Пълна икономическа и дипломатическа изолация на Русия !

18

Анонимен

преди 6 години

Не им се вързаха на театъра със Скрипал, сега трябва нещо друго. И понеже умствения капацитет е малък най-удобно е химическото оръжие. Благодатна тема още от времето на Иракската война.

17

само санкции

преди 6 години

"Русия, със своята неизменна подкрепа за режима, в края на краищата носи отговорност за тези жестоки нападения", каза тя...........................................................Абсолютно вярно !И само санкции докато изпукат от глад !

16

Анонимен

преди 6 години

Вече трябва да си много *** за да се вържеш на такава "новина"!

15

Анонимен

преди 6 години

За американци и англичани винаги се отнася правилото: " Луд умора няма, само се поти! "

14

Анонимен

преди 6 години

Хамериканците хвърлиха поредната порция "Дурачок". Но когато дълго време правиш останалите на ***, и особено ако си вярваш, че успяваш, то в един момент ще ти се случи нещо много лошо.

13

какво следва

преди 6 години

Сега международните медии като покажат снимките на жертвите и като покажат няколко клипа как се лекуват в болниците , Русия ще каже ,че всичко тове е ИЗМИСЛИЦА НА ЗАПАДА !

12

санкции до дупка

преди 6 години

Няма смисъл да коментирам поведението на руските диваци !

11

Анонимен

преди 6 години

Айде стига вече с това театро!

10

Анонимен

преди 6 години

Дамаск и неговият съюзник Русия отрекоха да е имало такова нападение...............................А , ТО ОСТАНА И ДА СИ ПРИЗНАЯТ !ЗА РУСИЯ ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ Е РЕЖИМЪТ НА АСАД ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ПОНЕЖЕ СИРИЯ Е ЕМБАРГОВА ДЪРЖАВА ,А РУСИЯ НЕ СПАЗВА ТАКИВА НЕЩА , ПОНЕЖЕ ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ ,РУСИЯ ТЪРСИ ПЛАСМЕНТ НА СТОКИТЕ СИ САМО В ДРУГИ ЕМБАРГОВИ ДЪРЖАВИ ,В КОИТО ИМА ТОТАЛИТАРНА ВЛАСТ !

9

Анонимен

преди 6 години

Напоследък до толкоз безпардонно взе да се лъже, че и най-закоравелите грантаджии взеха да се "разколебават идеологически"... ...само ултрасите от твърдите ядра "поддържат огъня"... ..човек вече не хваща вяра на медии, което е лошо... ...ще стане като в приказката за лъжливото овчарче!

8

БАСИ

преди 6 години

Как не можаха да измислят нещо ново

7

Анонимен

преди 6 години

НА ТЕЗЦИ МОЗЪЦИТЕ ИМ ВЕЧЕ ТОЛКОВА СА ЗАЦИКЛИЛИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО ОТ ОТРОВНИТЕ ВЕЩЕСТВА.СЕГА ЩЕ НИ ПОКАЖАТ И ОНОВА КЛИПЧЕ, ДЕТО ВАДЯТ ОТ НЯКАКВА ДУПКА ЕДНО ИЗЦАПАНО СИРИЙЧЕ, УЖ БИЛО ЗАТРУПАНО ТАМ. ВЕЧЕ ПЕТ ПЪТИ Я ПОКАЗВАХА ТАЗИ ХОЛИВУДКА.

6

отново фалшиви новин

преди 6 години

Тоя филм вече сме го гледали. Няма ли нещо ново?

5

Анонимен

преди 6 години

Русия е виновна и за това, че Мелания Тръмп напусна съпруга си.

4

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ ДА СПРЕ ДА ИЗБИВА ЖЕНИ И ДЕЦА С ХИМИЧЕСКИ АТАКИ ПОД ЧУЖД ФЛАГ!