99

Анонимен

преди 6 години

до93Цацаров и Радев не са виновни. Виновен е Иван Костов.

98

Луди

преди 6 години

"За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга", каза Радев.Министърът не е виновен, просто не е добре. Няма какво да се коментира след подобно изказване.

97

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

96

Анонимен

преди 6 години

Сега ще пазят границите. Сигурно пак на цялата смяна на аерогарата ще им се допуши едновременно

95

AXE

преди 6 години

Това вече е безумно. Знаеш, че някакъв ще бяга от затвора! Знаеш, че той е опасен и е осъден на поне 30 години затвор. И не се интересуваш дали наистина ще избяга.))))) Бази МВР-то и как ли ни пази. Клека на "силовите" структури от деветдесетте и създадени от ДС при БКП. Ибимумаматамамууу***

94

Манолски

преди 6 години

може да си анализират записите колкото искат и после да ги търсят по фейсбук, току виж са се обадили от някъде, че МВР са сме.шници :D

93

Анонимен

преди 6 години

Ами не ни интересува за жалост ли е или за радост, това да не е сапунка. Оставките бе нефелници.

92

Анонимен

преди 6 години

Абе, много се оа.....ваме по време на предЦедателството. Веселба

91

Нев

преди 6 години

""За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга", каза Радев."Ами да бяхте палили редовно свещи в църква и да се бяхте молили по-често тия двамата да не избягат, и току виж Господ може би щеше да чуе молбите ви, щото вие не се знае за какъв @1& сте там! :))))

90

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗатворниците имат право да гласуват, само ако нямат влязла в сила присъда- демек са следствени

89

Анонимен

преди 6 години

По интересното е кой им е отключил главният параден вход и как така дежурните не са забелязали че навън има мерцедес който ги е чакал? На улави ли ни правят и не се сещаме че вътрешен човек им е помогнал срещу една тлъста сума? Има ли са оръжие от къде и как е влязло? Има ли са ключове за междинните врати иначе как ще излязът? Те не са една и две врати докато са стигнали да породния вход. Работата мирише на *** и то яко. Нещо оставки на Цацата и Радев няма ли да има? Или те са от тука?

88

Анонимен

преди 6 години

Евала на затворниците. Изакаха се на цялата украсена с гербери държава. Даже един велик герберски парламентарист се изказа, че и Едмонт Дантес е избягал от замакът Иф.Ще ги хванат колкото хванаха избягалите преди две години.Останалите да взимат пример и да действат. Сега е моментът, когато държавата е "най-силна".

87

Анонимен

преди 6 години

хахахаМВР - неандерталци

86

Анонимен

преди 6 години

Мимето запознава техните с новия си приятел:- Мамо, тате, запознайте се с новото ми гадже Иван! Той е веган, вейпър, покемонър и джендързащитник.- Дъще, няма ли как пак да се събереш с онзи от затвора?

85

Горан

преди 6 години

Директора на затвора след, като моментално го уволнят, немедленно трябва да го натикат в собствения му затвор за срока на сбора от присъдите на двамата избягали, от поверената му институционална юрисдикция!

84

Евроатлантик

преди 6 години

Чистачката виновна,не успяла да спре с парцала престъпниците,дисциплинарно уволнение.

83

11

преди 6 години

В затвора хем не работят, хем ги хранят абе голям живот си живеят ....

82

Анонимен

преди 6 години

В нашата държава безработните са задължени да си и внасят осигуровки, изчислени на база МЗР, въпреки че те не получават никакви праи, и ако не внясат са престъпници и им се отнемат здравни права. Затворникът обаче, има право да гласува и право на на лечение. Сега като стана така, ще бъдат създадени комисии, които ще "окрият топлата вода" и ще си разделят едни пари.НАРОДЕ?!

81

!!!!

преди 6 години

Държавни служители ли?!!!! ДЪРЖАВНИ ГРАБИТЕЛИ!!!!! Не желая от моите данъци да плащат осигуровките....плащайте си ги сами!!!

80

nikonik

преди 6 години

Спокойно, вече си пият кафето с началника им, който ги е пуснал да избягат, на гости в къщата му в Банкя.....