15

Анонимен

преди 6 години

12, МНОГО СИ ПРАВ ЗА МУРВАТА, ЗАЩОТО НА СИН МИЛЬО ЩЕ СЕ НАЛАГА ДА ПОМАГАШ С ......- ТОЧНО СИ СЕ ОРИЕНТИРАЛ- ГОВОРИШ ОТ ОПИТ- НИКОГА ПОЛИЦАЙ ЗАЩОТО ТАМ СИГУРНОТО Е ЕДНСТВЕНО БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ- А ТАКА ДЪЩЕРЯТА....... ЩЕ ТЕ ИЗДЪРЖА ДО ЖИВОТ.

14

Мишо

преди 6 години

До Анонимен11Ти пък какво се развълнува приятел? Кой за каквото е учИл. Като е казал колегата долу, едни работят нормална работа, милювците опъват маркучи и влачат чували с трупове, кой за каквото е учил. Ей го и баш милюто от Банкя и той прочел Винету първи том и научил как се развива маркуч през пресечена гориста местност.

13

Анонимен

преди 6 години

СМЕНИ СИ ДИЛЪРА- МОЗЪКА ТИ Е ИЗПЕЧЕН ИЛИ СМЕНИ ПИТИЕТО, КОФТИ ТИ ДЕЙСТВА- А МОЖЕ ЧИСТО И ПРОСТО ДА СИ НЕГРАМОТЕН, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВПИШЕ НИКЪДЕ, А НАЙ ДОБРЕ ДА СЕЕ ОМРАЗА.

12

Анонимен

преди 6 години

ОТ - НА ПОСТА РАЗБИРАМ ЧЕ НЕ ВИКАТЕ ПОЖАРНА, АМА АКО ВИЕ НЕ НА ДРУГИ СЕ НАЛАГА, ВЧЕРА СПАСИТЕЛИ СА ПОМОГНАЛИ НА НЯКОЛКО ЧОВЕКА И СА ГИ СВАЛИЛИ ОТ ПЛАНИНАТА,, ИМА ТАКИВА МИЛЬОВЦИ, КОИТО С ЧАСОВЕ СА НА УЛИЦАТА МЯТАЙКИ СЛЪНЧОГЛЕДА ИМА И ПРЕМАЗАНИ, АМА НА ТЕБ КО ТИ ПУКА ТИ СИ Д РИСКАШ ПО ФОРУМИТЕ И СЕЕШ ОМРАЗА, А МИЛЮВЦИТЕ БАЧКАТ НИЩО ЧЕ ТИ СИ НОРМАЛНО РАБОТЕЩ, А ТЕ НЕНОРМАЛНО.

11

чети

преди 6 години

До Анонимен 11Според Евростат,у нас са най големите разходи за сигурност и най лошите резултати в този сектор,у нас има невиждани в ЕС привилегии/права/и най ниското доверие в полицията.

10

11

преди 6 години

Режете! Много са! Мързеливи са! Действат само при лична изгода! Следват пролурори и съдий!

9

истината

преди 6 години

До Анонимен 9Стига сте лъгали заплатите в полицията са по големи от цитираните,синдикатите излъгаха народа.

8

Анонимен

преди 6 години

8, значи ти си нормално работещ, а Милю е ненормално работещ- даже си и неграмотен- а сега отвори нормативните документи В КОЯ ДА Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА за да видиш какви превилегии имат техните милювци, щото нашите Мильовци нямат никакви, ама те пазат границата живеейки под найлони и без семействата си, те са там където има трупове, те са там където такива като теб са се напушили и решили да оберат някого, но ти твърдиш че са кофтак работа, но ако си ти там ще бъдеш СУПЕРМЕН.

7

мощеници

преди 6 години

Странно защо когато протестираха за повече пари никой от синдиката на наглите не спомена този факт.Заплатите в полицията хич не са малки те имат ред други плащания и привилегии, излъгаха журналистите но нас не може да ни измамят.

6

Анонимен

преди 6 години

Мишко, ама като се подпали барбекюто на съседа ти, а от там гръмне твоята стара газова бутилка пак викате Милю, същия оня с пенцийката да ви гаси, защото никой от младите неще вече да дърпа маркучите за 600/700 лв. Тъй че дали ще има аплаузи или не, вече никой не иска да работи за жълти стотинки

5

до кога така

преди 6 години

А като се има пред вид че държавните служители не плащат данъци и осигуровки а техните разходи и привилегии се плащат от нормални ни работещи,друга голяма несправедливост.

4

Анонимен

преди 6 години

Нема такава недомислица...

3

Мишо

преди 6 години

Ха, значи Милю и заплатка и пенцийка цоца? Браво, брааааво, бурни ръкопляскания от мен!

2

Ченге

преди 6 години

Така е често вече пенсионирани се връщат и взимат пенсия и заплата и естествено на по-приятни длъжности! Така за никаква работа полуцая цуца от държавата пенсия и заплата,а може да се дава шанс на младите. МВР цялото е сбъркано,харчи огромен бюджет и никаква ефективност.

1

Циник

преди 6 години

"Има служители, които вече не могат да вършат достойно работата си..."Пречат им шкембетата!