42

Анонимен

преди 6 години

През ВСВ България е снабдявала войските на Вермахта с храна, дрехи, цигари, а швабите са ни "плащали" с напечатани от тях фалшиви левове. Така че сега трябва да искаме компенсация.

41

ПАТРИЦИЯ-КРАНТАТА

преди 6 години

Като Германските и скандинавските жени няма по-красиви!

40

Анонимен

преди 6 години

Направете 1 лев = 2 евро и се разбираме.

39

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм, но при курс 1 лев = 10 евро. Пенсията ми от 200 лева ще скочи на 2000 евро. При сегашния курс 1 лев = 0,5 евро не ми е изгодно.

38

Анонимен

преди 6 години

то беше ясно, че няма да пуснат еврото , като се знае, че всеки трети е длъжник, а половината от тия "длъжници" са във практически фалит. Което значи, че в обозримо бъдеще "гърция-2" *** на вратата. може ли да си позволи баба ви меркел втора гърция?

37

Анонимен

преди 6 години

София и Варна бяха красиви туристически градове без бетон и смог.

36

Анонимен

преди 6 години

До #13:И да те пуснат в еврозоната,пак ще си бъдеш същия ке^ефочистач,мияч на чинии и берач на ягоди с ранг на роб!!!Нали като ни набучиха без да ни питат в ЕС,щеше да текат реки от мед и масло!Де са тези реки бе,наивник!!!Още ли не си разбрал,че ни набутаха,само за територията ,за неизчерпаем резерв от ке^ефочистачи и да ни ползват като плашило за другите!Аман от оФФФчи мозъци!

35

Анонимен

преди 6 години

От София селяни убивали евреи не искаме съвети.

34

ооо

преди 6 години

Германската ислямска държава защо се опитват да се бъркат в работата на християнските държави. Да си гледат строителството на джамии .За тях *** обществото е по важно.Германия се превръща в концентрационнен лагер за германските граждани.Сега те слугуват на всякаква *** така им се пада А Меркел да си вземе наш Бойко и продажното правителство не ни трябват.Цветанов е новия министър председател на България с американски възгледиНе забравяй те че Америка ни е освободила от робство на ЕС

33

избирател

преди 6 години

Не може само да се съдите.Когато нещо е истина си е истина!!!Коментара на 4-ти също е истина за за съжаление.И София и Варна си бяха страхотни градове,преди да се изпразнят селата на България.Това не е обида,грешно си беше и за самата България.Започвайте с минусите сега.........

32

Един

преди 6 години

То и за ЕС ни беше рано, ама хайде да не повдигаме темата. Ако не ни бяха вкарали набързо, че да си разширят пазарите, и да си играят гео-политическите игри, сега нямаше да им се налага да се правят на клоуни, и да легитимират мафиоти и шкембе-патриоти като ги потупват по рамото в името на стабилността.

31

Ех...мечти

преди 6 години

Царство БългарияЗлатен Лев

30

PD

преди 6 години

на журналистите им плащат да пишат такива глупости, но за решенията няма да питат публиката им. Така че споко. От Германия отдаван имаме едно ДА, по темата. Холандия се прави на интересна, но скоро ще трябва да се определи, чии интереси защитава.Щото може и в периферията на ЕС да се окаже, в един впряг с Полша.А София е по древност равна на Римската империя, ама не Свещената, а Първата, така че журналиста писал е неумен профан.

29

Анонимен

преди 6 години

Еврото не ни трябва с този валутен борд дето ни га забиха все едно сме приели еврота. Ако не беше този валутен борд досега заплатите и пенсиите да са скочили поне с 50 % да обаче някои умници ще кажата. Ама инфлацията щеше да се вдигне. А аз ще ги попитам а сега инвфалацията ниска ли е? 5 ЛЕВА ЦИГАРИ това от 65 ст. колко инфлация е? От 70 ст бензин на 2.15 това колко инфлация е? Цените летят а заплатите и пенсиите са стопарини от валутният борд. За цените валутен борд няма а за народа дебелия!

28

Анонимен

преди 6 години

Искам *** немец да ми го изсвири това. Stairway To Heaven

27

Гробокопач

преди 6 години

Голям 'Буффффф" в дирника на ГЕРБ;)))

26

Анонимен

преди 6 години

Тя и Германия беше в развалини, но сега се изживява като шеф на ЕС. Кви сте вие бре, Ди Велт?!? България е по-стара държава от Германия и вие там като живеете само на кредити, трябва ли да ни командвате и да ни обиждате? Ние и без това не ви щем нито еврото, нито Шенген. Не щем градовете ни да станат като вашите, с диваци от Близкия изток и Африка по тях!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Нали така ни лъжеха в 1997 г и затова Германия и САЩ накараха ни за валутен борд, за да няма корупция и печатане на лев, за да не крадат политиците. Сега пак се връщаме с еврото към същото. Кое е вярно

24

До 19

преди 6 години

Млък..и хващай влака за Сибир.При путин.Нали това идкаш.Ще те посрещнат с отворени обятия.Ама ти се иска безвизпво пътуванее...европейски стоки...ниски данъци и свободна търговия с ес.А..ама ти и това не искаш.Бегай тогава за любимата ти Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

Германия ни донесе бедност и суета.