121

бай х

преди 6 години

И надниците по морето са: 3000 лева за сервитьор, 5000 за готвач .... ама за целия сезон, и обещаното не е дадено

120

Анонимен

преди 6 години

За 4 месеца рецепционист = 3600 лева / 12 = 300 лева на месец!!!! Мутри, не става! Не става! Бачкайте си сами или нека мутресите еазнасят напитки! Бок луци!

119

Анонимен

преди 6 години

Имах един шеф дето казваше - "Това което аз ти обещавам, никой не може да ти го даде...", та и тук сега... този давала 2000, другият давал процент от оборота, третият давал 4-5000 и накрая пак същата история - само обещания, а пари йок. Затова и никой няма да им се навие на лъжите, едният пък имал изискване 1500 с добра визия, добре облечени и с поне два езика, ало това са 700 евро, а изискванията до небесата, затова и хората които ги покриват критериите отиват в чужбина на 8 път по висока запла

118

Анонимен

преди 6 години

Ауууууу, горките ни депутати! Съвсем са я закъсали! Че тя всяка готвачка на бира-скара взима повече от тях! УжасТ!

117

Анонимен

преди 6 години

Заплата на рецепционист - 900 лева, при ношувка на стойност 120... хотелиерите в бг са същите тези мутраци. Не става така, не става! Лапачи ньедни!

116

Анонимен

преди 6 години

то си пише ясно - минимална работна заплата. при 'ол инклузив', няма никакви бакшиши, и именно заради минималната заплата няма и кадри. въобще да не реват хотелиерите, никакви 1500 или 3000 лв. заплати няма!

115

Трол

преди 6 години

Нищо не работим,и пари не вземаме!:-) Кефим се,кат ядосваме ей таквиз натегачи,кат Теб!

114

без майтап

преди 6 години

Хах ,смехории ,сега остана тея мизерници и да започнат да ги плащат тея заплати ,щото обещаното не е като даденото ,особено в Сл.бряг ....Интересно в заглавието едни цифри ,в текста други ,пак уклончиви заплата плюс процент ,дето кой как го смята никой не знае или ...примерно стартова 900 за администратор с езици и т.н. ,а тя докато отлепи от старта тази заплата ,той сезона свършил , ами освен да пожелаем успех на алчните в търсене на наивните .

113

Анонимен

преди 6 години

камериерките да си носят ли каски като ги ритат по главите или не?!?

112

Анонимен

преди 6 години

мутрохотелите и чалгопитеците трябва да фалират

111

Анонимен

преди 6 години

В съседната новина пише, че Бате ще взима 7 хил. Ха, че то малко повече от готвачка, бе! Даже готвачката, ако се понапъне малко може и до неговата заплата да стигне. Вие сериозно ли?

110

Анонимен

преди 6 години

Абе вие дето слагате минуси като ви се цитират конкретни длъжности и заплати и под всяка подобна статия сте първи какво работите та имате време по обед и след обед, и сутрин, и по всяко време да сте все пред мониторите??ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ "ОЦЕНЯВАЩИ"коментарите??!!Аз цитирам конкретни заплати споделени лично от хората не си измислям,я марш да работите или да учите.....

109

figo

преди 6 години

днес не е 1-ви април :d

108

Анонимен

преди 6 години

Премъдрият български народ е казал: "Кажи ми колко пари имаш в джоба си, за да ти кажа колко си умен". Няма бизнесмен на който да му се дават пари. Нито преди 10 години нито сега. Затова имат пари в джоба си т.е. са умни. Поумнейте малко и вие де!

107

Анонимен

преди 6 години

Нулите ли объркаха или това са парите за целия сезон на крак?

106

Анонимен

преди 6 години

Мама каза, че ще ми купи колело... ама друг път!И шефът обеща да ми плаща 5000...ама друг път!Вие сериозно ли го вярвате това? Че то в Европа хората изкарват по-малко. По тази логика трябва да е пълно с французи, италианци и испанци по нашите хотели и направо да се избиват за готвачи и сервитьори!

105

Анонимен

преди 6 години

Днес май Трифон Зарезан?!А не 1ви април?!?!

104

Анонимен

преди 6 години

Работеща в хотел камериерка още преди 10-тина година 900лв,е да повечето от бакшиш,ама преди десетина години,пак говоря за софийски хотел,сервитьор на Витошка,не по-малко от 50,60лв,+ надницата дневно,имаме огромна сива икономика в сектора услуги и търговия,строителство,шивашки цехове,ама огромна!"Програмисти",какво разбирате под програмисти,всеки седящ до телефона с един чужд главно английски език младеж??Дори и на такива се дават добри пари,програмистите обаче са друго нещо!!

103

киро ех к

преди 6 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР - кога е имало платежоспособни туристи на сл бр. - никога! се са си тия! ама едно време немаше ол инклузив, всичко живо се хранеше на свободна консумация дори и на закуска, цените бяха безбожно ниски, а марката беше левче.Дойчо не обменяше, а плащаше в марки/ с гарги/, джобовете пълни с гулдени, франкове и долари! познавам некой герои от тогава, ама ти не си от тях - имаха си имена - Иван Черния, Жоро Т., Симо С, Шерьо и др. е ченгетата душеха, събличаха, прекопаваха градин

102

Анонимен

преди 6 години

To oт години се знае, че сервитьорки взимат повече пари от инженери, някои видове доктори и програмисти. И даже и в обявите за работа си го пише. И всеки който не вярва, може да отвори сайт за обяви за работа и да се увери сам. ОБАЧЕ пък не са и толкова пък големи заплатите, колкото казват. Освен това, ако един човек дава по 3000-4000 лева н сервитьорка, това не означава, че по цялото черноморие е така. Мутрите искат пари за себе си, иначе нямаше да искат да внасят работници от чужбина.